Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eendenkooi Anna Jacobapolder startexcursieseizoen

Eendenkooi Anna Jacobapolder startexcursieseizoen

ANNA JACOBAPOLDER - Na overleg met Veiligheidsregio Zeeland is er voor ‘Het Zeeuwse landschap’ duidelijkheid over de excursiemogelijkheden m.b.t. de coronamaatregelen.

Excursies voor volwassenen zijn vooralsnog niet toegestaan. Dit valt onder groepsactiviteiten.
Ook bezoekerscentra als doorstroomlocatie blijven nog gesloten. Het goede nieuws is dat, er op de leeftijdscategorie t/m 12 jaar geen beperkingen gelden en de schoolexcursies dus mogelijk zijn.
Vanaf 16 mei gaan we van start met groepen tot 25 kids en 2 begeleiders. Basisscholen kunnen weer boeken voor een onvergetelijk avontuur.
Inlichtingen: kooiker mob.nr. 06-51569787.

Meer uit Tholen

Provincie Zeeland zegt 'ja' tegen wolfwerende maatregelen

THOLEN - De wolf hoort niet thuis in Zeeland. Dat is de boodschap van het college van Gedeputeerde Staten. Maar de wolf is Europees beschermd. Daarom zijn er maatregelen nodig om landbouwhuisdieren te beschermen tegen de wolf. Reden voor de Provincie Zeeland om nu een subsidiebedrag van 95.000 euro beschikbaar te stellen. 

1 uur geleden
Vele handen maken licht werk tijdens schoonmaakdag Thoolse zwembaden

THOLEN/SINT-MAARTENSDIJK - Dat vele handen licht werken maken blijkt zaterdagmorgen bij de schoonmaakdag van de twee Thoolse zwembaden. Eigenlijk is de NL-doet actie op 12 maart, maar dit komt voor een zwembad echt te vroeg in het jaar, zo vertelt José van Dalen.

4 uur geleden
Nieuwe landbouwweg naast N286 geopend: 'Vooruitgang voor Tholen'

THOLEN - Gedeputeerde Harry van der Maas en wethouder Corniel van Leeuwen van de gemeente Tholen hebben maandag de nieuwe parallelweg van de rondweg Poortvliet (N286) officieel geopend. Deze nieuwe weg draagt bij aan de verbetering van de verkeersveiligheid en doorstroming op de N286. "Dit is een mooie vooruitgang voor Tholen en de omgeving", aldus Van der Maas.

8 uur geleden
Dakpannen waaien weg door de harde windstoten in Tholen

THOLEN - Bij een woning aan de Gareelmakersdreef zijn maandagmiddag de dakpannen van de woning afgewaaid. De brandweer is ter plaatse gekomen om te helpen.

1 dag geleden
N286 tussen Smerdiek en Stavenisse twee weken op slot voor werkzaamheden

SINT-MAARTENSDIJK - De Provincie Zeeland voert vanaf vandaag werkzaamheden uit aan de N286 tussen Sint-Maartensdijk en Stavenisse. De waterdoorgang onder de provinciale weg moet worden vervangen om verzakkingen aan het wegdek te voorkomen. De weg is tot en met vrijdag 26 april afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via Sint-Annaland met gele borden.

1 dag geleden
Opgelet: Bergse Diepsluis en brug vanaf vandaag afgesloten voor verkeer

THOLEN/BERGEN OP ZOOM - De brug over de Bergse Diepsluis in de Oesterdam (N659) is vanaf vandaag ruim een week dicht voor werkzaamheden. Rijkswaterstaat gaat dan een nieuwe slijtlaag aanbrengen. De werkzaamheden leiden tot hinder voor weg- en scheepvaartverkeer. De extra reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten.

1 dag geleden
Code geel maandag en dinsdag vanwege onweersbuien met zware windstoten

THOLEN - Het KNMI waarschuwt voor onweersbuien met zware windstoten in Zeeland van maandagmiddag tot dinsdagochtend. De windsnelheden liggen tussen de 75 en 100 kilometer per uur. Vanaf het middaguur geldt code geel voor het hele land.

1 dag geleden