Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Een spannende tip voor de thuislezers

Een spannende tip voor de thuislezers

GOES - Nee, het is geen vakantie, maar doordat je vooral thuis moet blijven, is er meer tijd voor andere zaken, zoals het lezen van een goed boek. Boekhandelaar Anthoni Fierloos en zijn personeel van het Paard van Troje en De Koperen Tuin in Goes geven de komende weken leestips. 'De macht van K.' van Jens Vern is de eerste.

"Thrillers zijn er in overvloed. Des te fijner is het weer eens een thriller te lezen die boven het gemiddelde uitsteekt", zegt Anthoni Fierloos. "'De macht van K. is er zo één. Het verhaal gaat over Tim die in dienst treedt bij het IT-bedrijf The Keeler Company. Een prachtige baan, maar het bedrijf blijkt zich ook met duistere zaken bezig te houden. Mensen verdwijnen en met de data gebeuren zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Ieder hoofdstuk is geschreven vanuit één van de hoofdpersonen. We reizen met die personages de wereld over en kunnen op die manier het verhaal volgen, als lezer zien we het totaalplaatje. Een echte hedendaagse thriller met veel spanning en snelle plotwendingen, geschreven in korte hoofdstukken. Auteur Jens Vern, een pseudoniem van Sander Verheijen, is hoofdredacteur bij Hebban.nl. Dit is zijn thrillerdebuut. On-Nederlands goed! Een aanrader voor de thuislezer."

Het boek is te koop bij Paard van Troje en De Koperen Tuin. Beide winkels zijn open en hebben bovendien een bezorgservice. Zie de website van het Paard van Troje. 

Meer uit Beveland

Gemeente en dorpsraad werken samen aan wandelpad Baarland

BAARLAND - Baarland krijgt binnenkort een nieuw wandelpad.

23 minuten geleden
Tom Verbeek 25 jaar tussen de schappen

KWADENDAMME - Vijfentwintig jaar geleden is Tom Verbeek (41) als derde generatie begonnen in de winkel van zijn vader, Kees Verbeek. En alweer de helft van die tijd is hij eigenaar/ondernemer. Aanleiding genoeg voor een feestje.

22 uur geleden
Veel rookontwikkeling bij woningbrand in Eindewege

EINDEWEGE - Bij een woningbrand aan de Spoorstraat in Eindewege is maandagavond veel rook vrijgekomen. Niemand raakte gewond.

1 dag geleden
Chantal Giesbertz: 'Trouwen is meer dan simpel “ja" zeggen'

KLOETINGE - Chantal Giesbertz (49) werkt 32 uur in loondienst en sluit alleen al dit jaar dertig huwelijken, waarvan de helft vanuit haar eigen onderneming Meer dan Trouwen. “Deze naam heb ik gekozen omdat ik van mening ben dat trouwen echt meer is dan alleen maar simpel 'ja' zeggen. Er valt heel veel omheen te kiezen en te regelen."

1 dag geleden
Dode gevonden in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk, bewoonster aangehouden

WOLPHAARTSDIJK -  In een arbeidsmigrantenhotel aan de Lepelstraat in Wolphaartsdijk is zondag rond 19.00 uur een dode bewoner gevonden. 'Zijn doodsoorzaak wordt onderzocht', aldus de politie. 'Een bewoonster is aangehouden.' De politie onderzoekt of zij betrokken is bij het incident.

2 dagen geleden
Den Inkelcross is 9 december Zeeuws Kampioenschap

KRUININGEN - De Den Inkelcross in Kruiningen is aangewezen als het Zeeuws Kampioenschap Cross 2024. De bekende veldloop in het Den Inkelbos bij Kruiningen wordt gehouden op zaterdag 9 december. De organisatie is in handen van atletiekvereniging AV'56 in Goes. 

2 dagen geleden
Sinterklaas arriveert met een brandweerwagen in Colijnsplaat na het missen van de boot

COLIJNSPLAAT- Groot feest was het zaterdagmiddag in Colijnsplaat. Want ook daar bracht de Sint samen met zijn pieten een bezoekje. In eerste instantie was het nog spannend of Sinterklaas wel zou komen want aan boord van de stoom(vissers)boot Pieternella waren alleen pieten! Sinterklaas arriveerde gelukkig later met een brandweerwagen. Hij had zich verslapen en de boot gemist. 

2 dagen geleden