Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Een nieuw ontwerp voor de Meanderlaan en Buitenhovelaan in Dauwendaele

Een nieuw ontwerp voor de Meanderlaan en Buitenhovelaan in Dauwendaele

MIDDELBURG - In opdracht van Gemeente Middelburg werkt advies- en ingenieursbureau Sweco aan een nieuw ontwerp voor de Meanderlaan en Buitenhovelaan in de wijk Dauwendaele.

Het bureau vraagt bewoners van de Meanderlaan en Buitenhovelaan mee te denken bij het maken van een toekomstbestendig ontwerp voor de straten.
De openbare ruimte van de Meanderlaan en Buitenhovelaan in Dauwendaele is verouderd en aan vervanging toe. Woongoed Middelburg is daarnaast bezig met de renovatie van de Meanderflat. Gemeente Middelburg heeft besloten beiden straten opnieuw in te richten.

Leefbaarheid
Advies- en ingenieursbureau Sweco is gevraagd een nieuw ontwerp te realiseren om de straten klaar te maken voor de toekomst. Het herontwerp heeft als doel de leefbaarheid te verbeteren en de straten klimaatadaptief te maken, zodat de straat opgewassen is tegen hevige regenbuien en periodes van droogte en hitte.

Bewoners betrekken bij het proces
Gemeente Middelburg is voornemens de ontwerpen te ontwikkelen in nauwe betrokkenheid met de bewoners. Daarom is Sweco in samenwerking met Gemeente Middelburg een participatietraject gestart. Bewoners worden op meerdere momenten geïnformeerd en kunnen hun ideeën delen op verschillende manieren. Sweco zal fysiek aanwezig zijn op locatie, online brainstormsessies met actieve bewoners worden georganiseerd en via een online platform kunnen wensen worden gedeeld. Bewoners ontvangen binnenkort meer informatie over de werkzaamheden en de mogelijkheden om hun stem te laten horen.

Woont u in Dauwendaele en bent u enthousiast geworden? Op het doe mee platform van gemeente Middelburg kunt u digitaal ideeën delen: http://doemee.middelburgers.nl/nl-NL/projects/meanderlaan.

Meer uit Middelburg

Wijkwandeling binnenstad Middelburg

MIDDELBURG - Wat kan er beter en wat is een succes in de binnenstad van de gemeente Middelburg? Daarover wordt vandaag gepraat, tijdens een wandeling door het centrum. Gemeente Middelburg nodigt u uit mee te lopen en te praten over de leefbaarheid in de binnenstad.

1 dag geleden
Informatiebijeenkomst Net op Zee Nederwiek 1

VEERE - Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en TenneT TSO B.V. (TenneT) willen een ondergrondse hoogspanningsverbinding realiseren van het windenergiegebied Nederwiek in de Noordzee naar het Sloegebied in Borsele. Deze ondergrondse hoogspanningsverbinding is nodig om de duurzame energie, die in de toekomst op zee wordt opgewekt vanuit dit windenergiegebied, naar land te kunnen transporteren.

1 dag geleden
Kunstbende: seizoen 2022-2023 is geopend

MIDDELBURG - Jonge makers kunnen zich weer aanmelden voor het nieuwe seizoen van Kunstbende, dé creatieve community voor iedereen van 13 t/m 19 jaar in Nederland. De community biedt gratis workshops, tutorials, memberdagen, een wedstrijdtraject en coaching. Daarnaast kunnen jongeren op kunstbende.nl een profiel aanmaken, connecten met andere jongeren en feedback geven op elkaars projecten.

1 dag geleden
Jeu de Boules is springlevend

MIDDELBURG In augustus werd bij Club Jeu de Boules Middelburg het jaarlijkse Toorenvliedttoernooi gehouden. Ook de Nationale Beloftenselectie was aanwezig met twee damesteams en een herenteam. Onder hen ook clublid Myrthe Adriaanse, die zich samen met haar teamgenoten voorbereidde op het komend Europees Kampioenschap, dat in oktober wordt gehouden op Mallorca.

1 dag geleden
MediaMarkt Middelburg heropend na grootscheepse verbouwing

MIDDELBURG - MediaMarkt in Middelburg is na een verbouwing van vier maanden beter afgestemd op de moderne Zeeuwse elektronicaliefhebber. Afgelopen zaterdag, 24 september, opende de vernieuwde winkel ,die qua beleving en assortiment past bij de eisen van de moderne consument.

1 dag geleden
Nieuwe reeks filmcolleges: representatie en vooruitgang in cinema

MIDDELBURG - Onder leiding van filmwetenschapper Rudi de Boer organiseert Cinema Middelburg een nieuwe reeks filmcolleges met als titel: representatie en vooruitgang in cinema. De colleges vinden plaats in de cinema, op drie vrijdagmiddagen, van 15.00 – 17.15 uur. Op vrijdag 30 september 2022; vrijdag 7 oktober 2022; vrijdag 14 oktober. 

1 dag geleden
Ongecensureerd

MIDDELBURG - De ontwikkelingscoach Eggebeen (1982) werkte veel met kinderen. Ze deed en doet nog steeds ervaring op in het basisonderwijs. De puurheid van kinderen heeft haar altijd erg aangesproken. Momenteel coacht ze kinderen en hun ouders met als uitgangspunt: je mag zijn wie je bent; het gaat niet om citotoetsen, maar om jouw unieke zelf.

1 dag geleden