Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

‘Een bankstel neem je niet mee bij een afhaalpunt’

‘Een bankstel neem je niet mee bij een afhaalpunt’

WEMELDINGE - De werkdagen van Kees en Daniëlla van de Linde-Pieterse van Pieterse Wonen & Slapen in Wemeldinge zien er door corona helemaal anders uit. “Vroeger was mijn man van het meten en advies geven en ik stond in de winkel”, vertelt Daniëlla. “Nu is hij de hele dag aan het bezorgen, want we gaan nog meer naar de klanten toe.” 

Van de mogelijkheid om met een afhaalpunt te werken, gaat het ondernemerspaar gebruik maken, al zet dat voor hun zaak niet veel zoden aan de dijk. “Dat kan voor kleine spulletjes, maar een bankstel kom je niet zelf ophalen.” Om daarin klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen, brengen ze wel onder meer fauteuils naar de klanten, zodat ze die thuis kunnen testen. “Daardoor is het voor mijn man wel drukker, hij is de hele dag op route.” 

Telefonisch

Daniëlla is in de winkel, ook al is die gesloten. “Je moet er zijn, bijvoorbeeld voor de leveranciers die dagelijks komen. En we vinden het belangrijk om telefonisch bereikbaar te zijn. Als klanten dan vragen naar een product, is het toch handig om erbij in de buurt te zijn.” 

Het is volgens Daniëlla een geluk dat het assortiment van haar onderneming breed is, van zonwering en meubels, tot vloeren en gordijnen. “We hebben alles op het gebied van woninginrichting, behalve verf en behang. Daardoor kunnen we gelukkig altijd wel verkopen. We doen nu veel met stoffering, alleen meubels verkopen we een stuk minder. Die wil je toch bekijken en uitproberen in de winkel.”

Meer uit Reimerswaal

Nieuwbouw kerk Yerseke geopend tijdens Dag van de Bouw

YERSEKE - Tijdens de Dag van de Bouw, zaterdag 17 juni, kan in Yerseke de nieuwbouw van de kerk van de Gereformeerde Gemeente aan de Steeweg worden bekeken. Van 10 tot 16 uur zet Bouwbedrijf Boogert de poorten open en kunnen bezoekers de voortgang van de nieuwbouw zien.

1 dag geleden
Zaterdag is het Zeeuwse Veteranen Dag in Middelburg

MIDDELBURG - Op zaterdag 10 juni is er weer een Zeeuwse Veteranen Dag. Sinds vorig jaar is gekozen om de activiteiten van deze dag op het Abdijplein van de Zeeuwse Hoofdstad te organiseren. Dit houdt in dat er geen parade door de stad komt en ook geen defilé op de Markt.  

2 dagen geleden
Neergestort vliegtuig bij Rilland blijkt loos alarm

RILLAND - In de omgeving van Rilland hebben hulpverleners gezocht naar een mogelijk neergestort sportvliegtuigje. Er kwam omstreeks 14.50 uur een melding binnen bij de meldkamer van de politie.

2 dagen geleden
Final League bij v.v. Kapelle om voetbal voor meiden te promoten

KAPELLE - Iedereen is zaterdag welkom op het complex van v.v. Kapelle voor de Final League. Deze dag promoot voetbal onder meiden. Er zijn wedstrijden en allerlei andere activiteiten. Danique Tolhoek, oud-speelster van Kapelle en vanaf volgend seizoen uitkomend in Ajax 1, verzorgt de prijsuitreiking.

2 dagen geleden
Truckrit van Davogé weer terug

OOSTDIJK - Afgelopen zaterdag vond de negentiende editie van de jaarlijkse truckrit van stichting Davogé na lange tijd weer plaats. Een hartverwarmend evenement dat speciaal is georganiseerd voor mensen met een beperking. Er was niet alleen de bekende truckrit, maar ook een spelletjesprogramma, verschillende demonstraties van onder ander de brandweer en nog veel meer.

3 dagen geleden
Urker Mans Formatie treedt op in Yerseke

YERSEKE - Op zaterdag 10 juni hoopt de Urker Mans Formatie een concert te verzorgen in de Herv. kerk van Yerseke. De UMF is een unieke groep van 13 schitterende zangstemmen onder leiding van de ervaren dirigent Martin Mans. Zij zullen een mix van psalmen en geestelijke liederen zingen. Hugo van der Meij (piano) en Jolanda van de Wege (panfluit) zullen de Formatie muzikaal begeleiden en muzikale intermezzo’s laten horen.

3 dagen geleden
Brandweer haalt schaap uit slootkant bij Yerseke

YERSEKE - De brandweer is maandagavond rond 19:30 uur opgeroepen om een schaap uit de slootkant te halen in de Yerseke Moer. Het schaap is op nog onbekende manier buiten de omheining gekomen en stond de spuitgasten uit Yerseke schaapachtig aan te kijken bij hun aankomst.

3 dagen geleden