Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Drukte in Middelburg voor ‘Wie is de Mol?’

Drukte in Middelburg voor ‘Wie is de Mol?’

MIDDELBURG - Het was druk op het Koorkerkplein in Middelburg, op zaterdagmiddag 26 november. Middelburgers en andere Zeeuwen waren massaal op zoek naar aanwijzingen over de deelnemers aan het nieuwe seizoen van het televisieprogramma ‘Wie is de Mol?‘

Het populaire programma Wie is de Mol? Maakt vaak op een ludieke manier de namen van de deelnemers bekend. Ook dit jaar is dat het geval en wel onder meer in Middelburg. Alle Wie is de Mol? fans zijn eerder deze week door AVROTROS geprikkeld dat zij dit keer zelf verantwoordelijk zijn voor de bekendmaking van de kandidaten voor het seizoen 2023. Al snel ontdekten ze dat ook Middelburg één van de vijf steden is waar dit event plaatsvindt.

Vijf plaatsen
Op het Koorkerkplein waren alle fans uitgenodigd om te achterhalen wie de kandidaten voor komend seizoen zijn. Dat gebeurt dus ook in de andere vier plaatsen in Nederland, namelijk in Deventer, Haarlem, IJsselstein en Weert. “Samenwerken is belangrijk, met alle mensen verspreid over deze 5 plaatsen in Nederland, alsook online via wieisdemol.nl” aldus een woordvoerder van AVRO-TROS.

Kloostertuin
In Wie is de Mol? proberen kandidaten met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal. Dat geldt nu dus ook voor het achterhalen van de kandidaten. Lukte het ‘de Molloten’ de kandidaten te ontmaskeren? Het lukte de fans inderdaad. Oud kandidaat Thomas van Luyn stond in de Kloostertuin van de Abdij, met de sleutel van de kist. Zwemster Ranomi Kromowidjojo en cabaretier Nabil Aoulad Ayad zijn de deelnemers aan het programma, dat vanaf zaterdag 7 januari 2023 wordt uitgezonden op NPO 1.

Meer uit Middelburg

Allyourz wint Zeeuwse PioniersPrijs 2023, publieksprijs voor Morningstar Sleeps

MIDDELBURG - Allyourz.nl, het toeristische en boekingsplatform waar je de Zeeuwse accommodaties én activiteiten kunt zien en ook gelijk kunt boeken, heeft de Zeeuwse PioniersPrijs gewonnen. Zeeuwse ‘matrassendisruptor’ MorningStar Sleeps won deze editie de PublieksPrijs.

18 uur geleden
Geen treinverkeer in Zeeland door incident bij Kloetinge, persoon overleden

MIDDELBURG – Het treinverkeer van en naar Zeeland zal voor enkele uren niet rijden. Er was een incident aan de Oostmolenweg bij Kloetinge waarbij een persoon is overleden.

22 uur geleden
Het Blauwe Schuurtje in Veere gerestaureerd

VEERE - Wethouder Bert Tuk leverde op woensdag 1 februari 2023 het gerestaureerde Blauwe Schuurtje op de hoek van de Simon Oomstraat en Wijngaardstraat in Veere op. De restauratiewerkzaamheden hebben de afgelopen periode plaatsgevonden. 

2 dagen geleden
Frederiek Schouwenaar geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van gemeente Veere

DOMBURG- Op donderdagavond 2 februari 2023 is Frederiek Schouwenaar tijdens een bijzondere gemeenteraadsverkiezing geïnstalleerd als burgemeester van gemeente Veere.

2 dagen geleden
Arja Boogaard: een vrouw met een missie

MIDDELBURG - Een school waar leerlingen met messen rondlopen en waar vaak gevochten wordt. Helaas heeft het Toorop Talent College CSW in Middelburg bij velen een niet al te beste reputatie. Die slechte naam klopt niet en is eigenlijk ronduit oneerlijk tegenover de leerlingen, zegt docent Arja Boogaard. “Natuurlijk gebeuren hier, net als op andere scholen, dingen die we liever niet zouden zien. Maar het is zeker geen onveilige school.” In gesprek met een vrouw met een missie.  

2 dagen geleden
'Dit werk is echt niet alleen maar heel verdrietig, maar ook heel erg mooi'

MIDDELBURG - Brigitte de Boer is vrijwillig coördinator VPTZ thuis bij Manteling en doet daarnaast zelf ook inzetten als vrijwilliger VPTZ thuis. Bij Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ) kunnen vrijwilligers thuis de zorg van de partner of familie overnemen of ondersteunen. Er worden geen verpleegkundige handelingen gedaan, maar het ‘er zijn’ ontlast de mantelzorger enorm.

2 dagen geleden
Teeken Akademie en Ridderschap Zeeland lanceren Prijs voor Jong Zeeuws Tekentalent

MIDDELBURG - De Ridderschap van Zeeland stelt zich onder meer ten doel het culturele leven in Zeeland teondersteunen. Samen met de Teeken Akademie, opgericht in Middelburg in 1778, is een project gestart ter bevordering van de tekenkunst in Zeeland: een Prijs voor Jong Zeeuws Tekentalent.

2 dagen geleden