Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Drukte bij Middelburgse Watersportdagen

Drukte bij Middelburgse Watersportdagen

MIDDELBURG - Rond de historische haven van Middelburg is het sinds gisteren een drukte van jewelste. Hier vinden namelijk voor de eerste keer sinds de coronaperiode weer de Watersportdagen plaats.

Rond de historische haven van Middelburg is het sinds gisteren een drukte van jewelste. Het hele weekend ligt de haven weer vol met prachtige historische schepen, is er live muziek en streetfood en vindt bovendien een maritieme markt plaats. Hier vinden namelijk voor de eerste keer sinds de coronaperiode weer de Watersportdagen plaats. 

Verder is er een braderie, een kinderspeelplein en zijn er allerlei demonstraties. Sinds gisteren zijn al zo’n 25 historische schepen te bewonderen.

Ook morgen zijn er nog volop activiteiten rond de Middelburgse haven. Je kunt er dan terecht voor onder meer een kinderfestijn met waterstormbanen, streetfood en live muziek. Ook is dan opnieuw maritiem erfgoed te zien.

Meer uit Middelburg

Onderzoek naar haalbaarheid brede school en woningen voor Dauwendaele

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg en woningcorporatie Woongoed Middelburg onderzoeken of het haalbaar is om nieuwbouw van basisscholen en woningen in Dauwendaele te realiseren. 

12 uur geleden
Politie zoekt specifieke getuige in verband met brand vakantiepark aan de Schelpweg

DOMBURG- De politie is op zoek naar een specifieke getuige uit mogelijk Domburg in verband met de brand die vrijdagochtend 1 maart woedde op een vakantiepark aan de Schelpweg.  Een safaritent brandde hierbij volledig af. Het gaat om één van de melders van de brand die kort met de politie heeft gesproken met de telefoon van een andere melder.

1 dag geleden
Vlissingse burgemeester gaat les geven op Nehalennia

VLISSINGEN/MIDDELBURG - Burgemeester Bas van den Tillaar keert woensdag 6 maart eventjes terug in zijn oude beroep. Samen met Jeffrey Beenhouwer, projectleider Scheldekwartier, gaat hij twee gastlessen geven aan havo 5- en vwo 6-leerlingen van Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap in Vlissingen.

1 dag geleden
Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

3 dagen geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

3 dagen geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

4 dagen geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

4 dagen geleden