Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Druk turnweekend voorVlissingse Turn Vereniging

Druk turnweekend voorVlissingse Turn Vereniging

VLISSINGEN - Op verschillende niveaus werden er afgelopen weekend door een aantal selectieturnsters van de Vlissingse Turn Vereniging wedstrijden geturnd.

Op zaterdag 12 maart werd in Fijnaart het spits afgebeten door Isha de Witte en Destiny-Jane Vermaas bij de pupillen 1 niveau 4. Beide wisten een top 10 notering te behalen. Vervolgen was de beurt aan Gwenn Geldof in het niveau pupil 3 niveau 4. Zij turnde een nette wedstrijd en werd beloond met een bronzen medaille. Op zondag 13 maart turnden als eersten de pupillen 1 niveau 7. In deze categorie won Aymee Lugtenburg een bronzen medaille waarbij zij ook de hoogste score op balk noteerde. In de categorie Junior G eindigde Yasmine Kloek op de tweede plaats, ook zij haalde in haar categorie de hoogste score op balk. In de categorie jeugd F mocht ook Myra Quist een zilveren medaille in ontvangst nemen. Daarnaast waren er top tien noteringen voor Muriël Valckenier von Geusau, Lindsey de Munck, Gabrielle Bruins Slot en Romy Prior. Manouk Grevink, Esra Babb en Fleur van Klooster turnden ook een goede wedstrijd voor VTV.
Voor meer informatie zie de website: www.vtv-vlissingen.nl.

Meer uit Vlissingen

Gemeente biedt plaats aan 75 extra asielzoekers in Marinekazerne

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen heeft 75 extra plaatsen voor asielzoekers in de voormalige Marinekazerne aan de Buitenhaven beschikbaar gesteld. De asielzoekers zijn al geregistreerd en blijven in Vlissingen voor een periode van vier weken. De gemeente voldoet hiermee aan het verzoek van staatssecretaris Van der Burg aan de Nederlandse gemeenten om meer asielzoekers op te vangen.

16 uur geleden
Voormalige basisschool wordt verbouwd tot opvang Oekraïense vluchtelingen

VLISSINGEN - Voormalige basisschool De Startbaan in Westerzicht wordt de komende maanden verbouwd en geschikt gemaakt voor de opvang van 49 Oekraïense vluchtelingen. De vluchtelingen verblijven nu nog in een appartementencomplex van l’Escaut op de hoek van de Van Dishoeckstraat en de Verkuijl Quakkelaarstraat. 

17 uur geleden
Jacky Dunnes over zijn kijkje in de keuken van Jackie Chan

OOST-SOUBURG - Stuntman en vechtkunstenaar Jacky Dunnes beleefde de zomer van zijn leven. Allereerst mocht hij een week naar het trainingscentrum van acteur en stuntman Jackie Chan in het Chinese Beijing. Hetgeen hij daar geleerd heeft kon hij meteen in de praktijk brengen want na Beijing vloog de Souburger door naar Kreta om mee te spelen in een nieuwe Nederlandse speelfilm.

1 dag geleden
Politie treft vuurwapen en drugs aan in woning aan de Vincent van Goghlaan

VLISSINGEN- De politie heeft vrijdagochtend 22 september in een huis aan de Vincent van Goghlaan in alle vroegte een 28-jarige man aangehouden. De man bleek in het bezit te zijn van een vuurwapen. Tevens had hij drugs en geld in huis.

3 dagen geleden
Letsel bij botsing taxibusje-scooter Vlissingen

VLISSINGEN - Bij een botsing met een taxibusje is vrijdagmiddag in Vlissingen de bestuurder van een snorscooter gewond geraakt. De persoon hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

4 dagen geleden
House of Reggae in De Piek

VLISSINGEN - Zaterdag 23 september staat De Piek in het teken van reggae tijdens House of Reggae 2023. Vanaf 20 uur treden achtereenvolgens JR Kenna, Uwe Banton met de Rude Cut Band en High Tide Sounds op.

5 dagen geleden
Speelgoedbank Zeeland kan weer beregoed verder

VLISSINGEN - Op 18 september heeft de Speelgoedbank Zeeland een waardevolle beer cadeau gekregen. De knuffelbeer symboliseert de opbrengst van 12.500 euro, bijeen gefietst tijdens de Benefiet Tour Walcheren op 26 augustus 2023.  

6 dagen geleden