Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Druk fietsweekend met Ladies Night Ride en Delta Ride

Druk fietsweekend met Ladies Night Ride en Delta Ride

GOES - Vriendinnen, zussen, collega’s, moeders en dochters kunnen vrijdag weer meedoen met de Ladies Night Ride.

Start en finish van het evenement is op de Grote Markt in Goes. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 15, 30 kilometer en - dit keer voor het eerst - 45 kilometer. De opbrengst van de eerste lustrumeditie van de fietstocht gaat naar KWF Kankerbestrijding dat het steekt in een onderzoek naar gynaecologische kanker. Inschrijven voor de Ladies Night Ride kan via de website www.ladiesnightride.nl.

Traditioneel

De fietstocht is traditioneel het begin van het Delta Ride for the Roses-weekend. Op zaterdag volgt dan de Delta Ride for the Roses in Goes. Dat is dit jaar niet het geval, omdat zondag 15 september de landelijke Ride for the Roses voor de derde keer in Goes plaatsvindt.

Fietsweekend

De Delta Ride for the Roses in Zeeuws-Vlaanderen, die altijd op de zondag van het fietsweekend is, gaat wel door. Inschrijven kan niet meer, want het maximumaantal deelnemers is bereikt. Profvoetballer Rick van Drongelen, afkomstig uit Axel, en veldrijder Jolien Verschuren zijn twee bijzondere gasten. Meer op www.deltaridefortheroses.nl.

Meer uit Beveland

Burgemeester Dijksterhuis neemt Jaarboek Beveland 2023 in ontvangst

HEINKENSZAND - Burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele heeft uit handen van Robert Odekerken van Uitgeverij De Bode het Jaarboek Beveland 2023 in ontvangst genomen. 

10 uur geleden
Man gewond aan hoofd na ongeval Oosterschelde

COLIJNSPLAAT - Bij een ongeval op de Oosterschelde bij Colijnsplaat is zaterdagmiddag een man gewond geraakt aan het hoofd. De KNRM en de Kustwacht werden ingezet.

2 dagen geleden
Kapelse bigband 'The Evergreens' gaat terug in de tijd in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Op zaterdag 9 maart geeft bigband The Evergreens uit Kapelle een echte dansavond voor de liefhebbers van het stijldansen.

2 dagen geleden
Kunstenaar Dani Ploeger: 'Mijn werk gaat over de wereld waarin we leven'

VLISSINGEN - Bij de Souburgse fanfare leerde hij dat er meer mogelijk is dan 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'. Die les heeft Dani Ploeger ter harte genomen. Als kunstenaar zoekt hij de verbinding tussen de plek waar hij opgroeide en de kunstwereld. "Die mensen vinden me een rare, maar ik ben óók nog steeds iemand van het dorp."

2 dagen geleden
Auto belandt in sloot in buitengebied Borssele: Inzittenden naar het ziekenhuis

BORSSELE - In het buitengebied van Borssele is vrijdagavond een personenauto op zijn kop in een vrijwel droge sloot beland. Zeker twee personen raakten gewond.

2 dagen geleden
Hele gebied Omnium en Hollandsche Hoeve in Goes voortaan rookvrij

GOES - Binnen mocht al niet meer gerookt worden, maar voortaan is het hele terrein van het Omnium en de Hollandsche Hoeve in Goes een rookvrije zone. 'Hier komen veel kinderen en we willen het goede voorbeeld geven', aldus de partijen in het gebied die hiervoor samenwerken.

3 dagen geleden
Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

3 dagen geleden