Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Drugspanden in Stalland en Smerdiek moeten dicht.

Drugspanden in Stalland en Smerdiek moeten dicht.

THOLEN - De burgemeester van Tholen heeft op 17 december 2021 besloten de woningen en de bijbehorende erven aan de Domineeshof 4 in Sint-Annaland en de Winston Churchillstraat 40 in Sint-Maartensdijk voor twee maanden te sluiten.

Op 4 november 2021 heeft de politie in de woning aan de Domineeshof 4 in Sint-Annaland een professionele hennepkwekerij met 358 hennepplanten aangetroffen. Op 8 december 2021 heeft de politie in de woning aan de Winston Churchillstraat 40 in Sint-Maartensdijk een professionele kweekruimte met 211 hennepplanten aangetroffen.

Het Damoclesbeleid is gericht op het tegengaan van de drugshandel. Op basis van dit beleid is een burgemeester bevoegd over te gaan tot sluiting van een woning of lokaal. Er moet dan wel duidelijk zijn dat in het betreffende pand handel in of productie van drugs plaatsvond.

Meer uit Tholen

Tientallen wielrenners razen door Tholen tijdens ZLM Tour

THOLEN - De renners van de ZLM tour raasde vanmiddenag door Tholen. De ploeg vertrok vanuit Roosendaal om vervolgens daar ook weer te eindigen. De ZLM Tour is al jaren dé voorbereidigingskoers voor sprintersploegen die enkele weken later willen scoren in de Tour de France. 

11 uur geleden
Met de voetjes in het zand: Beachvolleybaltoernooi Tholen van start

THOLEN - Ook dit jaar organiseert volleybalvereniging AVC’87 weer het Beachvolleybaltoernooi Tholen. Het toernooi vindt, zoals voorheen, plaats op het beachvolleybalcomplex naast zwembad De Spetter. “We gaan er alles aan doen om er weer een onvergetelijk evenement van te maken!”

17 uur geleden
Afsluiting van de Haringvlietbrug: 8 weken omrijden

THOLEN - De Haringvlietbrug wordt gerenoveerd. Van vrijdag 9 juni 22.00 uur tot vrijdag 4 augustus 2023 23.00 uur is de brug gesloten voor al het verkeer. Tijdens de renovatie worden de brugklep en het bewegingswerk vervangen.

1 dag geleden
Kermis Oud-Vossemeer van start: Twee dagen lang volop plezier

OUD-VOSSEMEER - In Oud-Vossemeer is zojuist de jaarlijkse kermis weer van start gegaan. Twee dagen lang kunnen inwoners genieten aan de Raadhuisstraat.

1 dag geleden
Bestuurder uit Stavenisse zag te laat dat verkeer stilstond: 3 gewonden

BRUINISSE / STAVENISSE - Bij een ongeval op de Philipsdam zijn donderdag 8 juni drie personen gewond geraakt.

1 dag geleden
Jij op Tholen organiseert scootmobieltocht in Sint-Maartensdijk en Scherpenisse

SINT-MAARTENSDIJK/SCHERPENISSE - Tholenaren kunnen volgende week dinsdag meedoen met een scootmobiel in en rond Sint-Maartensdijk en Scherpenisse. Ook inwoners met een driewieler of duofiets mogen meedoen. De tocht is acht kilometer lang.

1 dag geleden
Weg richting Tholen afgesloten door ernstig ongeval met klassieke Chevrolet Corvette

THOLEN - Bij een ongeval met tussen een werkbus en een klassieke Chevrolet Corvette zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt. Een traumahelikopter kwam ter plaatse.

2 dagen geleden