Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dronken bestuurder verlaat auto na ongeluk

Dronken bestuurder verlaat auto na ongeluk

SEROOSKERKE (W) - De persoon die gisteren bij Serooskerke (W) met zijn personenauto in een sloot belandde, verkeerde onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is ingenomen. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.

Bij de alarmcentrale werd rond 17.45 uur melding gemaakt van een Jeep die in een sloot naast de de Parallelweg N57 Oost tussen Serooskerke en Vrouwenpolder lag, vlakbij molen De Jonge Johannes. Omdat werd uitgegaan van een ongeval met letsel werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar ter plekke bleek er niemand in of bij de auto te zijn.

Volgens de politie klommen de bestuurder en zijn bijrijder uit de auto en gingen ze vervolgens te voet weg. “Een voorbijgang er wist de automobilist te overtuigen om de politie te bellen”, zo meldt de politie vanochtend. Opgeroepen agenten namen bij de bestuurder een blaastest af. Die gaf aan dat de 26-jarige man uit Burgh-Haamstede teveel had gedronken. Hierop werd hij aangehouden en meegenomen naar een politiebureau voor verder onderzoek. Op het bureau werd het rijbewijs van de man ingenomen. Ook kreeg hij een algeheel rijverbod opgelegd voor 7 uur.

Meer uit Middelburg

Onderzoek naar haalbaarheid brede school en woningen voor Dauwendaele

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg en woningcorporatie Woongoed Middelburg onderzoeken of het haalbaar is om nieuwbouw van basisscholen en woningen in Dauwendaele te realiseren. 

6 uur geleden
Politie zoekt specifieke getuige in verband met brand vakantiepark aan de Schelpweg

DOMBURG- De politie is op zoek naar een specifieke getuige uit mogelijk Domburg in verband met de brand die vrijdagochtend 1 maart woedde op een vakantiepark aan de Schelpweg.  Een safaritent brandde hierbij volledig af. Het gaat om één van de melders van de brand die kort met de politie heeft gesproken met de telefoon van een andere melder.

1 dag geleden
Vlissingse burgemeester gaat les geven op Nehalennia

VLISSINGEN/MIDDELBURG - Burgemeester Bas van den Tillaar keert woensdag 6 maart eventjes terug in zijn oude beroep. Samen met Jeffrey Beenhouwer, projectleider Scheldekwartier, gaat hij twee gastlessen geven aan havo 5- en vwo 6-leerlingen van Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap in Vlissingen.

1 dag geleden
Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

3 dagen geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

3 dagen geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

4 dagen geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

4 dagen geleden