Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dronken automobilist rijdt weg ondanks rijverbod

Dronken automobilist rijdt weg ondanks rijverbod

VROUWENPOLDER - In de Meanderlaan in Middelburg controleerden agenten zondagmiddag een 33-jarige automobilist uit Den Haag. De man moest een blaastest doen waaruit bleek dat hij onder invloed van alcohol was. Hij blies een ‘F’.

Tijdens de controle kwamen agenten erachter dat de man geen geldig rijbewijs meer had omdat hij al zes keer eerder voor ditzelfde feit was veroordeeld. Hij kreeg een rijverbod van acht uur opgelegd. In een auto mocht hij toch al niet meer rijden, dus het rijverbod gold voor alle andere voertuigen die hij eventueel zou kunnen besturen. Ondanks dat dit de man op niet mis te verstane wijze duidelijk werd gemaakt, zagen de agenten dat de man zijn auto startte en er vandoor ging.

Meerdere politiemensen gingen op zoek naar de auto en troffen hem op de Vrouwenpolderseweg in Vrouwenpolder weer aan. De man is aangehouden en, na overleg met de officier van justitie, namen de agenten zijn auto in beslag. De man werd ingesloten in een politiecellencomplex en is daar gehoord. Later die avond mocht hij de straat weer op. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer uit Middelburg

Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

2 uur geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

5 uur geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

2 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

5 dagen geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

5 dagen geleden
Volume veel te hoog: TV wordt ingenomen door politie in Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Middelburg een televisie in beslag genomen. Dit naar aanleiding van geluidsoverlast. Het was namelijk niet de eerste keer dat de politie naar het adres moest.

5 dagen geleden
Koningin Máxima op bezoek bij Middelburgse inspiratiesessie

MIDDELBURG - Koningin Máxima was gisteren, woensdagmiddag 21 februari in Poppodium De Spot in Middelburg aanwezig tijdens de inspiratiesessie 'Méér Kunst en Cultuur in School en Omgeving'. Tijdens deze bijeenkomst bespraken educatie- en cultuurorganisaties uit de provincie Zeeland hoe zij leerlingen gelijke kansen kunnen bieden met behulp van de verlengde schooldag en het integreren van kunst en cultuur in het onderwijs. Koningin Máxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas.

1 week geleden