Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Drietal aangehouden voor gestolen tuingereedschap en tuinset

Drietal aangehouden voor gestolen tuingereedschap en tuinset

THOLEN - De politie heeft woensdagmiddag drie mannen, waarvan één uit Tholen, aangehouden voor diefstal. De politie kwam het drietal op het spoor door een melding van een man uit Lepelstraat.

Hij was die ochtend slachtoffer geworden van diefstal. Bij zijn woning aan de Kladseweg was woensdagochtend een tuinset gestolen. Na een opsporingsbericht via de buurtwhatsapp kreeg de man een bericht over een verdachte auto aan de Bloemendaalseweg in Lepelstraat. Toen de man ging kijken, trof hij inderdaad zijn tuinset aan. Hij belde de politie en zij hielden de auto in de gaten. "Rond 14.30 uur zagen we dat drie mannen aan kwamen rijden, waarna een van hen naar de auto liep. In deze auto stond de gestolen tuinset nog. Hij werd gearresteerd", meldt de politie. Het gaat om een 20-jarige man uit Tholen.

De andere twee mannen sloegen op de vlucht met de auto waar ze mee waren gekomen. "Hierbij ontstond een achtervolging naar Wouw, waar het tweetal aan het Bosveld werd aangehouden." Het gaat om twee inwoners (20 en 22 jaar) uit Vlissingen. Het drietal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zijn vandaag verhoord en de vluchtauto is in beslag genomen.

Gereedschappen

Naast de gestolen tuinset trof de politie in de auto nog diverse gereedschappen van het merk Stihl aan, zoals bladblazer, kettingzaag, bosmaaier, heggenschaar. De foto's staan afgebeeld in een speciaal opsporingsbericht. De vermoedelijke eigena(a)r(en) worden verzocht naar de politie te bellen: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Vermeld hierbij zaaknummer 2020101140.

Meer uit Tholen

Wie houdt z'n achterpad het schoonst?: Gemeente Tholen organiseert wedstrijd

THOLEN - Gemeente Tholen organiseert samen met Sinke Onkruidbeheersing & Groenzorg B.V. de wedstrijd ‘Het Schoonste Achterpad’. Inwoners die samen met hun buren de paden achter of tussen woningen of tuinen netjes (gaan) houden, kunnen zich aanmelden voor deze wedstrijd Aanmelden kan tot en met 30 april. 

16 uur geleden
Nagenieten: bekijk hier de foto's van de Ronde van Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Afgelopen weekend racete voor de 74e keer wielrenners door de straten van Oud-Vossemeer. Ondanks het wisselvallige weer, was het een mooie editie. Tim Bierkens sleepte in Oud-Vossemeer zijn eerste overwinning van het seizoen binnen. 

20 uur geleden
Vossemeersebrug vanaf morgen dicht vanwege werkzaamheden

OUD-VOSSEMEER - De Vossemeersebrug is vanaf maandag tot en met vrijdag 7 april afgesloten voor autoverkeer vanwege werkzaamheden. De werkzaamheden zijn nodig om de hangeraansluitingen van de brug vrij te maken van corrosie. Autoverkeer wordt omgeleid via de Slaakbrug. 

1 dag geleden
Aan de keukentafel met Maarten Grosfeld: 'Ik heb inmiddels wel een groot netwerk'

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Maarten Grosfeld. 

1 dag geleden
Woningen Frank van Borselenstraat 12, 14, 16 en 18 Sint-Maartensdijk gesloten

THOLEN - Op 1 februari 2023 heeft de politie een grote hoeveelheid hennepplanten en henneptoppen aangetroffen in woningen aan de Frank van Borselenstraat in Sint-Maartensdijk. De woningen staan gepland om begin juli 2023 te worden gesloopt.    

2 dagen geleden
Wielerronde Oud-Vossemeer van start

OUD-VOSSEMEER - Amateurs, Junioren, Beloften en de Elite-Mannen en Elite-Vrouwen verschenen zaterdag aan de start bij de Wielerronde van Oud-Vossemeer. 

2 dagen geleden
Gemeente organiseert informatieavond over herinrichting Langeweg

ANNA JACOBAPOLDER - Gemeente Tholen organiseert op woensdag 22 maart een inloopavond over de herinrichting van de Langeweg. Inwoners kunnen tijdens deze bijeenkomst al hun vragen stellen. 

2 dagen geleden