Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Driedaagse kledingbeurs Vrouwenpolder vanaf 30 maart

Driedaagse kledingbeurs Vrouwenpolder vanaf 30 maart

VROUWENPOLDER - In het dorpshuis in Vrouwenpolder wordt van woensdag 30 maart tot en met vrijdag 1 april 2022 een kledingbeurs gehouden. Iedereen is van harte welkom.

De kledingbeurs wordt gehouden in het dorpshuis aan Dorpsdijk 38 in Vrouwenpolder. De beurs is op woensdag 30 maart geopend van 12.00 tot 17.00 uur, op donderdag 31 maat van 18.00 tot 21.00 uur en op vrijdag 1 april van 09.00 tot 12.00 uur.

Regels voor het aanleveren van kleding
Je mag bij deze beurs je mooiste, leukste en coolste kledingstukken aanleveren in de maten 56 tot en met 176. Er wordt alleen kleding geaccepteerd die nog goed is. Wees daar kritisch op! De organisatie behoudt het recht om kledingstukken niet voor verkoop uit te stallen wanneer het volgens haar niet voldoet aan de gestelde voorwaarden. Je levert je kleding aan op eigen risico. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor het zoek raken of beschadigd raken van spullen. Maak je label stevig vast aan je kledingstukken. Kledingstukken waar geen label aan zit kunnen niet worden verkocht. Schrijf op de labels (kan ook schilders tape zijn) het merk, de maat, jouw verkoopprijs en je verkoopnummer.

Welke kleding zal worden aangeboden op de beurs?
De kleding die bezoekers kunnen verwachten:
- Kleding die voldoet aan het huidige modebeeld en die zeker nog een seizoen gedragen kan worden
- Kleding die past bij het seizoen dus nu: voorjaars- en zomerkleding plus sport- en regenkleding
- Kwalitatief goed ondergoed en nachtkleding
- Maillots en leggings die er nog heel goed uitzien.
- Originele gadgets zoals tassen, ceintuurtjes of petten

Meedoen
Wil je deelnemen? vraag dan je verkoopnummer aan via tel.nr. 06-24714767 of via [email protected]
Inleveren van kleding/speelgoed (graag in een doos of tas met je verkoopnummer) op vrijdagmiddag 25 maart tussen 13.00 en 17.00 uur of
zaterdagochtend 26 maart tussen 09.00 en 12.00 uur, Dorpshuis Vrouwenpolder. Schrijf op de labels (kan ook schilders tape zijn) het merk, de maat, jouw verkoopprijs en je verkoopnummer.

Aanvullend
- Bij aan- en verkoop wordt 15% in rekening gebracht.
- Vanwege ruimtegebrek kunnen we buggy’s en kinderwagens niet toestaan.
- Er mag niet gepast worden.
- Laat de kinderen thuis om rustig rond te kijken

Meer uit Middelburg

Studenten HZ ontdekken potentie Zeeuws zeewier

MIDDELBURG - Op vrijdag 26 mei even geen college in het verschiet voor de veertig enthousiaste studenten van de studie chemie van HZ University of Applied Sciences. In plaats daarvan maakten ze een opwindende roadtrip door Provincie Zeeland. Onder leiding van Dockwize gingen de studenten op bezoek bij bedrijven in de regio waar ze de productie bekeken van Wilthagen en Elopak en daarna een bezoek brengen aan The Seaweed Company. Dit avontuur biedt de studenten de mogelijkheid om de uitdagingen waarmee MKB-bedrijven in de regio te maken hebben, beter te begrijpen en zelf de potentie van Zeeuws zeewier toe te passen. ?

23 uur geleden
Restaurant tijdelijk gesloten vanwege lekkende Co2-cilinder

MIDDELBURG – De brandweer heeft vrijdagmiddag enige tijd een restaurant op de Markt in Middelburg gesloten nadat er in een kelder een CO-2 cilinder was leeggelopen.

23 uur geleden
Waterscouts brengen plastic afval in kaart

WALCHEREN - Tijdens het Zeeuws Water Kamp in het Pinksterweekend brengt de Zeeuwse vloot scoutingboten plastic afval in de Zeeuwse wateren in kaart. 

1 dag geleden
Nieuwe melodieën voor het carillon in Veere

VEERE - Zaterdag 20 mei heeft stadsbeiaardier David van der Vlies nieuwe melodieën op de speeltrommel van het historische carillon in Veere gezet.

1 dag geleden
Weerbericht: Droog en zonnig pinksterweekend

Komend pinksterweekeinde verloopt droog met flink wat zon, aldus weerbureau Weeronline. 

1 dag geleden
De Drvkkery viert 25-jarig jubileum met allerlei activiteiten

MIDDELBURG – De grootste boekwinkel van Middelburg bestaat dit jaar vijfentwintig jaar. Het jubileum wordt groots gevierd – het hele jaar door – met speciale menu’s in de brasserie, bijzondere muzikanten en auteurs, foto exposities en natuurlijk beer Bartel.

2 dagen geleden
Divers aanbod op Kunstroute 'Kunst in Veere'

VEERE -  Afgelopen weekend vond Kunstroute ‘Kunst in Veere’ plaats. Op maar liefst 26 locaties konden bezoekers terecht om te genieten van verschillende kunstuitingen. Een kunstroute met voor ieder wat wils op bijzondere locaties met als decor het prachtige stadje Veere. Zoals een bezoeker opmerkte: ‘Waar je ook kijkt, alles is mooi.’

2 dagen geleden