Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Driedaagse kledingbeurs Vrouwenpolder vanaf 30 maart

Driedaagse kledingbeurs Vrouwenpolder vanaf 30 maart

VROUWENPOLDER - In het dorpshuis in Vrouwenpolder wordt van woensdag 30 maart tot en met vrijdag 1 april 2022 een kledingbeurs gehouden. Iedereen is van harte welkom.

De kledingbeurs wordt gehouden in het dorpshuis aan Dorpsdijk 38 in Vrouwenpolder. De beurs is op woensdag 30 maart geopend van 12.00 tot 17.00 uur, op donderdag 31 maat van 18.00 tot 21.00 uur en op vrijdag 1 april van 09.00 tot 12.00 uur.

Regels voor het aanleveren van kleding
Je mag bij deze beurs je mooiste, leukste en coolste kledingstukken aanleveren in de maten 56 tot en met 176. Er wordt alleen kleding geaccepteerd die nog goed is. Wees daar kritisch op! De organisatie behoudt het recht om kledingstukken niet voor verkoop uit te stallen wanneer het volgens haar niet voldoet aan de gestelde voorwaarden. Je levert je kleding aan op eigen risico. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor het zoek raken of beschadigd raken van spullen. Maak je label stevig vast aan je kledingstukken. Kledingstukken waar geen label aan zit kunnen niet worden verkocht. Schrijf op de labels (kan ook schilders tape zijn) het merk, de maat, jouw verkoopprijs en je verkoopnummer.

Welke kleding zal worden aangeboden op de beurs?
De kleding die bezoekers kunnen verwachten:
- Kleding die voldoet aan het huidige modebeeld en die zeker nog een seizoen gedragen kan worden
- Kleding die past bij het seizoen dus nu: voorjaars- en zomerkleding plus sport- en regenkleding
- Kwalitatief goed ondergoed en nachtkleding
- Maillots en leggings die er nog heel goed uitzien.
- Originele gadgets zoals tassen, ceintuurtjes of petten

Meedoen
Wil je deelnemen? vraag dan je verkoopnummer aan via tel.nr. 06-24714767 of via [email protected]
Inleveren van kleding/speelgoed (graag in een doos of tas met je verkoopnummer) op vrijdagmiddag 25 maart tussen 13.00 en 17.00 uur of
zaterdagochtend 26 maart tussen 09.00 en 12.00 uur, Dorpshuis Vrouwenpolder. Schrijf op de labels (kan ook schilders tape zijn) het merk, de maat, jouw verkoopprijs en je verkoopnummer.

Aanvullend
- Bij aan- en verkoop wordt 15% in rekening gebracht.
- Vanwege ruimtegebrek kunnen we buggy’s en kinderwagens niet toestaan.
- Er mag niet gepast worden.
- Laat de kinderen thuis om rustig rond te kijken

Meer uit Middelburg

Zaterdag 15 juni Wasschappelse Oldtimerrit

WESTKAPELLE - Stichting Wasschappelse Oldtimerrit  organiseert zaterdag 15 juni 2024 voor de 22e keer de Wasschappelse Oldtimerrit. Een terugkerende rit op het eiland Walcheren speciaal voor klassieke auto's, motoren, bromfietsen en solexen die van voor 1995 zijn.

2 uur geleden
Da's in Perspectief in Museum Veere

VEERE - Op 15 juni 2024 opent Museum Veere de nieuwe expositie Da's in Perspectief. De tentoonstelling staat in het teken van het werk van tekenaar en futuroloog Robbert Das en toegepast maritiem kunstenaar Ludo van Well. De expositie toont een breed oeuvre van het werk van Robbert Das, samen met afgeleide scheepsmodellen door kunstenaar Ludo van Well.

8 uur geleden
Vanmiddag start Beachgames Middelburg

MIDDELBURG - Van vrijdag 14 juni t/m dinsdag 18 juni 2024 zullen op de Markt in Middelburg weer The Beachgames plaatsvinden. In de Beach Arena van 25 x 50 meter zullen gedurende deze dagen verschillende beachsporten plaatsvinden. 

11 uur geleden
Werkzaamheden Nieuwe Haven en Turfkaai

MIDDELBURG - Op dinsdag 18 juni wordt het asfalt vanaf de kruising Stadsschuur - Nieuwe Haven tot de kruising Houtkaai - Herenstraat vernieuwd.

1 dag geleden
En de winnaar van de Textiel Race is... De Boazschool uit Meliskerke

MELISKERKE - De Boazschool uit Meliskerke heeft maar liefst 2958 kilo ingezameld textiel en 413 reparaties en is daarmee de winnaar van de Textiel Race. 

1 dag geleden
Kijkje achter de schermen van het zeeaquarium in Terra Maris

OOSTKAPELLE - Vrijdag 14 juni kunnen bezoekers bij Terra Maris van 12.00 tot 13.00 uur een kijkje nemen achter de schermen van het zeeaquarium.In het zeeaquarium leven vissen en andere zeedieren die in de Oosterschelde en aan de Noordzeekust voorkomen. Op gezette tijden zal onze aquariumspecialist en maritiem bioloog Jan van der Veen bezoekers meenemen in deze verwonderlijke onderwaterwereld van zeesterren, kwallen, anemonen en sepia's. Ook worden de vissen gevoerd.

1 dag geleden
Gemeente Middelburg vernieuwt het evenementenbeleid

MIDDELBURG - Evenementen horen bij een bruisende en aantrekkelijke gemeente. Een plek waar het fijn wonen is en waar je leuke dingen kunt doen. Een gemeente met veel jaarlijks terugkerende evenementen maar waar ook ruimte moet zijn voor vernieuwende ideeën. Het bestaande evenementenbeleid van de gemeente Middelburg stamt uit 2002 en is toe aan vernieuwing.

1 dag geleden