Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Drie mensen gered uit flat aan de Valckeslotlaan na brand

Drie mensen gered uit flat aan de Valckeslotlaan na brand

GOES - De brand die woedde in een flat aan de Valckeslotlaan in Goes is inmiddels geblust. De brandweer heeft drie mensen moeten redden uit het gebouw.

De brand die woedde in een flat aan de Valckeslotlaan in Goes is inmiddels geblust. De officier van dienst van de brandweer meldde rond 15:00 uur dat de brand meester was. 

Er zijn drie mensen gered door de brandweer waarbij gebruik gemaakt van vluchtmaskers. De brandweer heeft de woningen nog enige tijd geventileerd. Stichting Salvage is opgeroepen voor het ondersteunen van de bewoners bij de afhandeling van de schade.

De technische installaties zijn door de brand in de kelder ernstig beschadigd. Mogelijk is hierdoor een gaslekkage ontstaan. De brandweer is momenteel bezig het gat te dichten.


Lees ook

Grote brand flat Valckeslotlaan Goes

Meer uit Beveland

Gewonde bij botsing fietsers in Goes

GOES - Bij een ongeluk bij de fietstunnel bij de rotonde aan het Kazerneplein in Goes is zaterdag aan het begin van de middag een vrouw gewond geraakt.

5 uur geleden
Ellen Rotte: ‘Je kunt in dit beroep elke dag leren’

GOES - In het pand van zorglocatie Zuidwester aan de Rommerswalestraat 1 in Goes gonst het van de activiteiten. Geen wonder, want behalve de disciplines Wonen en Zorg staan de deuren van het restaurant en atelier De Hippe Zeeuw (ook dagbestedingsprojecten) op de begane grond uitnodigend open. Ellen Rotte (31) is medewerker dagbesteding en werkt bij twee verschillende groepen op de eerste verdieping.

7 uur geleden
Training ‘Powervrouwen’ laat vrouwen zichzelf herontdekken

Dit najaar begint Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) met de training Powervrouwen voor vrouwen van 18 jaar en ouder die zichzelf willen (her)ontdekken. ‘Bijvoorbeeld op het gebied van identiteit, financiële en sociale weerbaarheid en zingeving.’

23 uur geleden
Wie houdt Grote Kerk in Goes deze zomer open?

GOES - De Grote of Maria Magdalenakerk is het monumentale hart van de stad. Een prachtige kruisbasiliek waarvan het koor bijna 600 jaar oud is. Tijdens het seizoen komen er duizenden bezoekers en dat aantal groeit nog steeds.  

1 dag geleden
‘Kiek uut’ voor kiekendiefkuikens op akkers

Het oogstseizoen is weer begonnen. ‘Oppassen dus voor een van de grootste roofvogels van ons land: de bruine kiekendief’, waarschuwt het Steunpunt Bruine Kiekendief.

1 dag geleden
Openwaterles voor kinderen is leuk, maar vooral ook belangrijk

GOES - Bij het Goese Meer leren en genieten basisschoolkinderen sinds mei van allerlei wateractiviteiten. Onder leiding van docenten en studenten van sportopleiding CIOS in Goes vergroten de leerlingen hun zelfredzaamheid op het water. Leuk, maar ook een must, stellen CIOS-medewerkers Joeri Cloosterman en Hedy van Eck, want de cijfers over de zwemvaardigheid van kinderen en ongelukken in het water worden er niet beter op.

1 dag geleden
Fietscafé in wijkcentrum De Spinne in Goes

GOES – Zaterdagmiddag 2 juli houdt de Fietsersbond een fietscafé in wijkcentrum De Spinne in Goes. De deelnemers maken onder meer een fietsrondje door Goes om te bekijken wat er goed geregeld is en wat er beter kan.

2 dagen geleden