Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Drie livestreams tijdens de Week van Popaanzee bij De Spot

Drie livestreams tijdens de Week van Popaanzee bij De Spot

MIDDELBURG - Popaanzee en poppodium De Spot hebben de handen ineengeslagen en bieden alsnog een podium aan voor de bands die door corona niet op de affiches verschenen voor de Popaanzee zomertour. 

Van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 juli worden de drie acts - te weten Young Villian, Rites & Little Symphonies - gestreamd via de Facebookpagina van De Spot: https://facebook.com/spotmiddelburg

Young Villian bijt donderdag het spits af. Zijn stijl is niet te plaatsen in een bepaalde categorie, hiphop en rap met R&B invloeden komen nog het meest in de buurt. Vincent Lawrence, de echte naam van Young Villian, is geboren en getogen in de Verenigde Staten. 

Vrijdag is het de beurt aan Rites, een vijfkoppige formatie die inmiddels een flinke reputatie opgebouwd heeft binnen de hardcorepunk-scene. 

Little Symphonies sluit zaterdag 18 juli de reeks af, een indieband die sfeervolle en nostalgische luisterliedjes maakt. 

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Integrale controles op bedrijventerreinen Middelburg

MIDDELBURG - Gisteren hebben de gemeente, politie, Belastingdienst, Orionis Walcheren, Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit wederom een gezamenlijke controle gehouden bij een aantal bedrijven en locaties op bedrijventerrein Arnestein en Ramsburg in Middelburg. De controle was gericht op naleving van de geldende wet- en regelgeving en het aanpakken van ondermijnende criminaliteit.

14 uur geleden
Leerlingen Oleanderhof rijden ruim 6100 euro bij elkaar voor Julianabad Arnemuiden

ARNEMUIDEN - Tevreden gezichten vandaag, bij voorzitter Wim Dodmond en penningmeester Patrick Siereveld van Stichting Behoud Julianabad Arnemuiden. Leerlingen van basisschool de Oleanderhof deden op 9 juni mee aan een “sponsorloop” op wieltjes. Ze reden een bedrag van 6158, 85 euro bij elkaar. De cheque werd vandaag op het schoolplein symbolisch overhandigd aan de stichting.

15 uur geleden
Startsein werkzaamheden Kanaalweg en Stationsgebied Middelburg

MIDDELBURG - Op woensdag 16 juni hebben wethouder Chris Dekker van gemeente Middelburg en dijkgraaf Toine Poppelaars van Waterschap Scheldestromen samen officieel het startsein gegeven voor de werkzaamheden aan de Kanaalweg en het Stationsgebied in Middelburg.

1 dag geleden
Speurtocht in Klarenbeek

MIDDELBURG - Zaterdag 26 juni organiseert Stichting Klarenbeek Actief een speurtocht door de Middelburgse wijk Klarenbeek.

1 dag geleden
Gemeente Middelburg neemt nieuwe laadpaal in gebruik

MIDDELBURG - Op woensdag 16 juni om 10.00 uur namen wethouder Chris Simons en Roel Clement van Agrisnellaad B.V.een nieuwe laadpaal bij Cityhotel Wood aan Achter de Houttuinen officieel in gebruik.

2 dagen geleden
Praktijkschool opent winkel in Middelburg

MIDDELBURG - Het winkelpand aan Nieuwe Burg 21 in Middelburg krijgt een nieuwe bestemming. In juli zal Praktijkschool Het Bolwerk, die zelf is gevestigd in de Erasmuswijk, daar de winkel en praktijklokaal VANVOOR openen. Het is een leerwerkproject, maar wel degelijk een echte winkel.

2 dagen geleden
Geslaagd! Demissionair onderwijsminister Arie Slob op bezoek bij Roos Bimmel in Domburg

DOMBURG - Roos Bimmel uit Domburg kreeg donderdag de verrassing van haar leven, toen demissionair onderwijsminister Arie Slob opeens voor de deur stond met een taart, om haar te feliciteren met haar diploma. ‘Mijn ouders waren op de hoogte van zijn komst, maar ze hadden het mij niet verteld. Het was écht een grote verrassing. Super!”

2 dagen geleden