Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Drie jongens opgepakt voor zware mishandeling en bedreiging

Drie jongens opgepakt voor zware mishandeling en bedreiging

KORTGENE - Twee 16-jarigen en een 14-jarige jongen zijn donderdagmiddag aangehouden voor de zware mishandeling en bedreiging van twee jongens in Kortgene. De verdachten komen uit Kortgene en Rilland. 

De politie houdt de drie jongens vast voor onderzoek. Getuigen kunnen zich bij de politie melden. 

Meerdere personen zouden woensdag rond 23.00 uur een 18-jarige jongen hebben mishandeld. ‘De jongeman, die op een camping aan de Havenweg in Kortgene verbleef, werd op het campingterrein, schijnbaar vanuit het niets door een groep jongeren aangevallen en mishandeld’, laat de politie weten. ‘Een andere jongen, van 15 jaar, werd bedreigd.’ Toen agenten met meerdere eenheden ter plaatse kwamen, waren de daders al verdwenen. Wel spraken de dienders met meerdere getuigen die een verklaring aflegden. Beide slachtoffers hebben aangifte gedaan. ‘Het 18-jarige slachtoffer hoefde zich, ondanks de fikse mishandeling, niet onder doktersbehandeling te laten stellen.’

De politie is nog op zoek naar getuigen van de mishandeling en bedreiging. Wie meer weet kan contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Meer uit Beveland

Wensen vervuld met nieuwbouw Van de Velde

KAPELLE - Al sinds de jaren tachtig is autobedrijf Van de Velde niet meer weg te denken van de Stationssingel in Kapelle. Het bedrijf werd in 1979 opgericht door Piet van de Velde en ook zoon Arno van de Velde is nu werkzaam in het familiebedrijf. In de afgelopen veertig jaar is de onderneming langzaam maar zeker uitgebreid tot het gloednieuwe pand dat er nu staat. 

48 minuten geleden
Energiebespaaractie voor huurders in Goes en Borsele

GOES/HEINKENSZAND - Huurders in de gemeenten Goes en Borsele hebben een bespaarkaart ter waarde van tachtig euro ontvangen.

3 uur geleden
Ruim 1,5 miljoen euro voor woningverbetering in Zeeland

MIDDELBURG - De Provincie Zeeland verleent ruim 1,5 miljoen euro subsidie voor vijf gebiedsgerichte projecten voor verbetering van de woningvoorraad. Het gaat om vervangende nieuwbouw of het veranderen van gebouwen in woningen. Deze subsidie draagt bij aan de realisatie van in totaal 215 nieuwe woningen in de gemeenten Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen en Sluis.

3 uur geleden
Lunch met film tegen eenzaamheid in Ovezande en Baarland

BAARLAND/OVEZANDE - Iedereen is van harte welkom bij een lunch met dorpsfilm in Ovezande, op 6 oktober, en in Baarland, op 7 oktober. Deze samenkomsten vinden plaats in het kader van de Week tegen Eenzaamheid.

17 uur geleden
Bouw nieuwbouwcomplex Waterstate Lofts begint

GOES - Bij de Westhavendijk in Goes, aan de rand van het stadscentrum, begint donderdag de bouw van Waterstate Lofts. Dit is een complex met 89 hotelappartementen, 14 woonappartementen, een restaurant en winkel.

19 uur geleden
Expo fotoclub brengt duurzaamheid en Goes in beeld

GOES - Difo Goes, de club van enthousiaste hobbyfotografen, opent donderdagmiddag 6 oktober haar expositie ‘Duurzaamheid en Goes’.

22 uur geleden
Lezing in Kats over boek ‘Noord-Beveland’ gaat niet door

KATS - De lezing op donderdagavond 13 oktober in Kats over het boek ‘Noord-Beveland’ gaat niet door.

1 dag geleden