Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Drie dagen geen treinverkeer en overweg Kleverskerkseweg afgesloten

Drie dagen geen treinverkeer en overweg Kleverskerkseweg afgesloten

MIDDELBURG - Vrijdag 15 september tot en met zondag 17 september rijden er geen treinen tussen Roosendaal en Vlissingen. Daarnaast is deze dagen in Middelburg de overweg tussen de Kleverskerkseweg en Schietbaan afgesloten.

De NS voert dat weekeinde groot onderhoud uit aan het spoor. 

45 minuten langer reistijd

Er is geen treinverkeer van vrijdag 4.00 uur tot en met maandag 2.20 uur. NS verwacht vrijdag drukte in de bussen. Ze adviseert reizigers zo mogelijk eerder op reis te gaan en spitsuren te mijden. Reizigers vanuit de gemeente Middelburg kunnen gebruik maken van bussen die vertrekken vanaf het treinstation in Middelburg (aan de kant van Dauwendaele). Tussen het station Arnemuiden en station Middelburg rijdt een pendelbus. Wie naar Roosendaal reist doet er volgens NS circa 45 minuten langer over dan normaal.

Nieuwe overweg

Deze drie dagen is de spoorwegovergang bij de Kleverskerkseweg afgesloten, omdat de hele overweg wordt vernieuwd. De dichtstbijzijnde locaties om de spoorweg te kunnen kruisen zijn het Dampoortaquaduct en de spoorwegovergang bij de Schroeweg in Middelburg.

Meer uit Middelburg

Droog en vrij zonnig op Hemelvaartsdag

Na een wisselvallig week met flink wat regen is de aanloop naar Hemelvaartsdag een stuk minder nat. Ook Hemelvaartsdag zelf lijkt geheel droog te verlopen. De zon schijnt regelmatig en de temperatuur komt uit tussen 15 en 20 graden. Na Hemelvaartsdag loopt de temperatuur nog wat verder op en is het op en top lenteweer.

2 uur geleden
Campergebruikers gewaarschuwd op Walcheren

MIDDELBURG - Agenten van het politiebasisteam hebben afgelopen nacht een kampeerder gewaarschuwd voor het kamperen met een camper. Dit is op Walcheren niet toegestaan. 

6 uur geleden
Auto in sloot N57 Nieuw-en Sint Joosland

NIEUW - EN SINT JOOSLAND - De bestuurder van een personenauto is maandagmiddag met de schrik vrijgekomen bij een ongeval op de afrit van de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland. Zijn auto belandde in een sloot.

7 uur geleden
Persoon verzet zich in gevangenis Torentijd Middelburg

MIDDELBURG - Meerdere eenheden van de politie en Koninklijke Marechaussee zijn vanmiddag ingezet voor een assistentie in gevangenis Torentijd in Middelburg. Een verdachte verzette zich daar. 

22 uur geleden
Fietsster (80) aangereden Biggekerke

BIGGEKERKE - Bij een aanrijding op de Rondweg Biggekerke is maandagmiddag een 80-jarige vrouw gewond geraakt. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.

22 uur geleden
Gewonde bij ongeval Jaagpad Middelburg

Middelburg - Op het Vlissings Jaagpad tussen Middelburg en Oost-Souburg is zondagavond iemand gewond geraakt bij een fietsongeluk.

1 dag geleden
5 mei Middelburg Boekenstad 2024

MIDDELBURG - Op 5 mei 2024 is wordt Middelburg Boekenstad weer georganiseerd: de grootste en gezelligste boekenmarkt van Zuidwest-Nederland. Het is alweer de 24e editie.

2 dagen geleden