Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dorpsraad Souburg houdt eerste inloopavond

Dorpsraad Souburg houdt eerste inloopavond

OOST-SOUBURG - De nieuw opgerichte Dorpsraad Souburg houdt dinsdag 28 februari de eerste inloopavond voor bewoners van Oost- en West-Souburg. De dorpsraad is opgericht met als doel om de leefbaarheid in Souburg te verbeteren. De bijeenkomst wordt van 19.30 tot 21.30 uur gehouden in wijkcentrum De Kwikstaart aan de Nagelenburgsingel.

Tijdens de inloopavond presenteren de dorpsraadleden zicht en gaan ze in gesprek met bewoners van Oost- en West-Souburg over thema’s die voor het dorp belangrijk zijn. Zo staan infrastructuur, ontmoetingsplekken en speelplaatsen op de agenda. Ook komen belangrijke zaken aan bod die momenteel spelen in Souburg: de mogelijke komst van een arbeidsmigrantencomplex voor 216 werknemers aan de Energieweg en de komst van de Extra Beveiligde Inrichting naar Vlissingen.

Meer uit Vlissingen

De Piek wil graag naar de Machinefabriek

VLISSINGEN - Voorzitter Jaap van Boven heeft goede hoop dat er na jaren onzekerheid eindelijk toekomstperspectief komt voor poppodium De Piek. Het pand aan de Hellebardierstraat voldoet al jaren niet meer maar nu wordt het poppodium genoemd als één van de partijen die mogelijk onderdeel gaan uitmaken van de culturele invulling van de Machinefabriek.

5 uur geleden
Gemeente houdt Wesley Sekewael in spanning

VLISSINGEN - Het is om moedeloos van te worden. Wesley Sekewael wacht al sinds november op een reactie van de gemeente over hoe er wordt aangekeken tegen de plannen voor de herbouw van de vliegtuigfabriek van Koninklijke Maatschappij de Schelde. "Met de provincie voeren we constructieve gesprekken maar de gemeente laat het een beetje afweten," verzucht Sekewael. "We weten nog altijd niet wat hun standpunt is."

9 uur geleden
Tweemaal brons voor VTV-Acro

VLISSINGEN - Op de Zuid-Nederlandse kampioenschappen Acroturnen halen de meiden van de Vlissingse Turn Vereniging onder andere tweemaal brons.

1 dag geleden
Vrachtschip komt in de problemen en moet naar haven Vlissingen worden gesleept

VLISSINGEN - Een 90 meter lang vrachtschip is zaterdagmorgen in problemen gekomen bij de monding van de Westerschelde bij Vlissingen.

3 dagen geleden
Waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souborg: Verdachte aangehouden [UPDATE]

OOST-SOUBURG - De politie heeft zaterdagochtend waarschuwingsschoten gelost in Oost-Souburg. Er is één persoon aangehouden.

3 dagen geleden
Mogelijke sinkhole in Irislaan

VLISSINGEN -  Door de weersomstandigheden van storm Louis is er een verzakking ontstaan op de Irislaan in Vlissingen. De brandweer heeft een gedeelte van de straat afgezet.

4 dagen geleden
Lion Storage kondigt bouw van Nederlands grootste batterij aan in Vlissingen

VLISSINGEN - De Haagse batterijfabrikant Lion Storage heeft plannen bekend gemaakt om een grootschalig energieopslagproject te realiseren in Vlissingen. Dit project, genaamd 'Mufasa', zal een vermogen hebben van 364 megawatt en een capaciteit van 1.457 megawattuur, waarmee het de grootste batterij van Nederland zal worden. De bouw van dit project moet worden voltooid in 2026.

4 dagen geleden