Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Doortrapdag in Kruiningen

Doortrapdag in Kruiningen

KRUININGEN - Lekker blijven fietsen tot je 100ste? Dan staat veilig fietsen voorop. Dat is de reden dat gemeente Reimerswaal een doortrapdag organiseert op donderdag 30 maart op het parkeerterrein van de sporthal aan de Blauwhoefseweg in Kruiningen.

De doortrapdag begint om 9.45 uur met een welkom en een kopje koffie in de sportkantine van voetbalvereniging Kruiningen. Vervolgens is er een theoriegedeelte waarin op een leuke manier wordt gesproken over de verkeersregels en onder meer de veranderingen in de afgelopen jaren. Daarnaast krijgen de aanwezigen praktische tips over het op- en afstappen, maar ook bijvoorbeeld over hoe om te gaan met een elektrische fiets. Na de koffie is er een fietscheck en is er een blokje met fietsoefeningen onder leiding van een beweegcoach. Vervolgens is er een lunch. 

Het middagprogramma bestaat uit een fiets-oefenparcours gevolgd door een fietstocht van een uurtje. Na dit uurtje fietsen is de afsluiting met een evaluatie.

Aanmelden

Deelnemers worden verzocht om hun eigen fiets mee te nemen. Aanmelden voor deze doortrapdag kan via www.inreimerswaal.nl/doortrapdag-reimerswaal tot uiterlijk vrijdag 24 maart. Meer informatie is beschikbaar bij Jordan van Langevelde, via [email protected] of bel naar 0113-395 000.

Meer uit Reimerswaal

Vier de vakantie met spel archery tag in Yerseke

YERSEKE - Dinsdag (23 april) kunnen kinderen in Yerseke het spel archery tag spelen.

1 uur geleden
Dronken automobilist belandt in de berm na eenzijdig ongeluk op de A58

KAPELLE - Een dronken automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag van de weg geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de A58. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. De man heeft een tijdelijk rijverbod opgelegd gekregen.

2 uur geleden
Op zoek naar Jacobus Pieter Griep uit Yerseke

YERSEKE - Henk Goedbloed is op zoek naar nakomelingen van Jacobus Pieter Griep en zijn vrouw Santje. 

23 uur geleden
Personenauto raakt van de weg op de A58 vlakbij afrit Rilland: Eén gewonde

RILLAND- Op de A58, vlakbij afrit Rilland, is zaterdagmorgen een personenauto van de weg geraakt. Dit gebeurde op de rechter rijbaan richting Vlissingen. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Eén persoon raakte bij het ongeval gewond. Hoe het kwam dat de auto van de weg raakte is onbekend. 

1 dag geleden
Rilland actief in verduurzamen woningen

RILLAND - Een duurzamer Rilland, dat is waar Energiecoöperatie 4411 voor staat. Op dit moment is de coöperatie druk bezig met het project met energiecoaches, zoals dat ook in andere gemeenten gebeurt. Daarbij krijgen woningeigenaren in het postcodegebied advies over het verduurzamen van hun woning. 

2 dagen geleden
Nieuwe naam voor Fruitteeltmuseum Kapelle: Zeeuws Fruit Museum

KAPELLE - Het Fruitteeltmuseum in Kapelle heeft vrijdag haar nieuwe naam onthuld: Zeeuws Fruit Museum.

2 dagen geleden
Bromfietser naar ziekenhuis na botsing met auto in Kruiningen

KRUININGEN - Een bromfietser is donderdagavond gewond geraakt na een aanrijding met een auto in Kruiningen.

2 dagen geleden