Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dood De Vries is 'mokerslag' voor redactie RTL Boulevard

Dood De Vries is 'mokerslag' voor redactie RTL Boulevard

AMSTERDAM (ANP) - Het overlijden van Peter R. de Vries is hard aangekomen bij de redactie van RTL Boulevard. De misdaadjournalist, die veelvuldig aanschoof in het RTL-programma, stierf donderdag nadat hij op 6 juli na een bezoek aan de studio van RTL Boulevard werd neergeschoten.

"Het is echt als een mokerslag aangekomen", zei presentator Luuk Ikink donderdag in de uitzending, die volledig in het teken stond van De Vries. "Ik ben al de hele dag sprakeloos. Wat moet je zeggen? Ik weet het gewoon niet, zo'n ontreddering. Wat moet die wel niet zijn bij zijn familie, vrienden en kinderen? Het is echt verschrikkelijk. Bij ons op de redactie heerst vandaag datzelfde gevoel."

Volgens Ikink is de voltallige redactie "ontzettend verdrietig" en wordt er "heel veel gehuild". "Meestal is er op zo'n dag ook nog een beetje lucht, een moment waarop je een beetje met elkaar kunt lachen. Maar dat was er vandaag echt niet. Dit komt bij iedereen zo ontzettend hard aan."

Mediapark in Hilversum

Presentatrice Vivienne van den Assem opende de uitzending "waarvan wij hoopten dat wij hem nooit zouden hoeven maken". "Ik vind het ontzettend verdrietig. Een dierbare collega, geliefde, vader en opa is er niet meer."

Het programma wordt sinds deze week uitgezonden vanuit een studio op het Mediapark in Hilversum, nadat gedreigd werd met een aanslag op de vaste studio in het centrum van Amsterdam.

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

1 jaar geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

1 jaar geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

1 jaar geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

1 jaar geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

1 jaar geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

1 jaar geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

1 jaar geleden