Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dit weekend geen treinen tussen Goes en Roosendaal

Dit weekend geen treinen tussen Goes en Roosendaal

GOES - Prorail gaat dit weekend aan de slag met de vernieuwing van het perron in Bergen op Zoom. Het straatwerk wordt vernieuwd en het perron krijgt nieuw meubilair. "Door deze en andere werkzaamheden rijden er tussen Goes en Roosendaal geen treinen, maar bussen", aldus Prorail.

In april is een deel van het straatwerk vernieuwd. "De klus wordt nu afgemaakt. Daarna richten we het perron opnieuw in. We maken het overzichtelijker en zorgen voor vrije looproutes zodat iedereen straks meer ruimte en overzicht heeft bij het in- en uitstappen."

Onderhoud

Naast de werkzaamheden in Bergen op Zoom, pleegt aannemer Strukton op diverse locaties groot onderhoud.

Het gaat onder meer om onderhoud aan overwegen, het inspecteren en vervangen van kabels en vernieuwing van enkele spoorstaven. "Zo houden we het spoor in een goede conditie en kunnen de treinen er veilig gebruik van blijven maken."

Advies

Op zaterdag 19 en zondag 20 september is er tussen Goes en Roosendaal geen treinverkeer mogelijk. NS zet bussen in. De vervoerder adviseert reizigers voor vertrek een reisplanner te raadplegen.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Veel activiteiten tijdens Kinderboekenweek

GOES - In de vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde is veel aandacht voor de Kinderboekenweek, die plaatsvindt van 30 september tot en met 11 oktober. Het thema is dit jaar ‘En toen?’

8 uur geleden
Goes koopt zeven extra AED's om hartveilig te zijn

GOES - De gemeente Goes hangt nog zeven automatische defibrillatoren op om honderd procent hartveilig te zijn.

8 uur geleden
Zeeuwse aquacultuurbedrijven blijven zichzelf vernieuwen

KAMPERLAND - Er is vrijdag ruim 290.000 euro uitgedeeld aan bedrijven die samenwerken in innovatieve projecten. Dit keer ging het geld vooral naar ondernemingen die zich bezighouden met aquacultuur.

8 uur geleden
Erik van der Heijden: “Het allermooiste is van bijna niets iets groots creëren”

BERGEN OP ZOOM - Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met...’ gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Erik van der Heijden.

11 uur geleden
Luisterlijn start campagne 'de kunst van het luisteren'

VLISSINGEN - Vier op de vijf Nederlanders geeft aan niet altijd goed te luisteren tijdens een gesprek. Om de samenleving weer aan het luisteren te krijgen, start de Luisterlijn in de Week tegen Eenzaamheid, een campagne over ‘de kunst van het luisteren’.

13 uur geleden
Nieuwe lotgenotengroep voor nabestaanden van mensen die overlijden door zelfdoding

GOES - Emergis Preventie begint donderdag 29 oktober met een nieuwe lotgenotengroep voor nabestaanden van mensen die overlijden door zelfdoding.

15 uur geleden
Man gewond bij ongeval in Yerseke; veroorzaker gaat er vandoor

YERSEKE - Bij een ongeval op het verkeersplein aan de Molendijk/Welleweg in Yerseke is zondag omstreeks 17.30 uur een 68-jarige fietsende man gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist.

15 uur geleden