Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dijkbrand in Yerseke trekt publiek

Dijkbrand in Yerseke trekt publiek

YERSEKE - De brandweer moest dinsdagmiddag uitrukken voor een buitenbrand aan de Ankerweg in Yerseke. Daar stond een stuk dijk in brand en dat trok aardig wat toeschouwers.

Rond 14.30 uur werd de brandweer van Yerseke met spoed gealarmeerd voor de buitenbrand. Aan de Ankerweg stond een stuk dijk van tientallen meters in de brand. De rookontwikkeling van het vuur was in de verre omtrek te zien. De brandweer had het vuur snel onder controle en de brandweerlieden konden al snel weer terug naar de kazerne.

Meer uit Reimerswaal

Brommerrijdster gewond na botsing met auto in Kapelle

KAPELLE - In de Biezelingsestraat in Kapelle zijn maandagavond een brommer en auto op elkaar gebotst. De bestuurster van de brommer raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

9 uur geleden
Hansweert viert 20 jaar dweilbandfestival

HANSWEERT - Voor het eerst sinds drie jaar is er zondag weer gedweild op het plein voor het dorpshuis in Hansweert. Het jaarlijkse dweilbandfestival, dat door corona langer op zich heeft laten wachten, vond plaats en zowel de organisatie als deelnemers waren meer dan enthousiast. 

1 dag geleden
Philipp Keller stapt uit bestuur waterschap

Philipp Keller treedt per 1 oktober terug als bestuurslid van waterschap Scheldestromen. Als reden geeft hij ‘verschil in inzichten op inhoudelijk en strategisch gebied binnen het dagelijks bestuur’ aan.

1 dag geleden
Fietser negeert afzetting in Waarde en belandt in net gegraven gat

WAARDE - Aan de Westveerpolder in Waarde heeft maandagochtend een ongeval plaatsgevonden met een fietser. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

1 dag geleden
Gemeente bereidt vluchtelingenopvang aan Hogeweg in Yerseke voor

YERSEKE - De voorbereidende werkzaamheden voor de tijdelijke huisvestingslocatie voor ontheemden uit Oekraïne aan de Hogeweg in Yerseke zijn zaterdag begonnen.

1 dag geleden
Fietser gewond bij aanrijding Yerseke

YERSEKE - Aan de Zanddijk heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een automobilist. 

2 dagen geleden
7e editie Truckrun Zuid-Beveland by CAISSON

KRUININGEN - Zaterdag 24 september staat SINKE Recycling BV. geheel in het teken van Truckrun Zuid-Beveland bij CAISSON. Truckers, vrijwilligers en uiteraard het publiek langs de route zijn van harte welkom om mensen met een functiebeperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

4 dagen geleden