Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dienstregeling ZBBUZZ aangepast en uitgebreid

Dienstregeling ZBBUZZ aangepast en uitgebreid

MIDDELBURG - Met ingang van maandag 5 september staat de ZBBUZZ van ZB Bibliotheek van Zeeland eens per twee weken (in de even weken) in alle kernen in de gemeentes Veere en Noord-Beveland.

Niet meer ’s avonds, alleen overdag
In Aagtekerke, Meliskerke, Serooskerke, Vrouwenpolder, Westkapelle en Zoutelande staat de ZBBUZZ voortaan overdag in plaats van ’s avonds. In Biggekerke, Gapinge, Serooskerke, Wissenkerke en Zoutelande staat de bus ook op een andere plaats. De sta-tijden in Domburg en Oostkapelle zijn verlengd.

ZBBUZZ
In de bus kun je terecht met al je vragen over de digitale overheid. Heb je een gezondheidsverklaring nodig omdat je je rijbewijs wilt verlengen? Heb je een DigiD nodig? Kom naar de ZBBUZZ. Je bent ook welkom met vragen over je mobiele telefoon, tablet of laptop. Wil je een app installeren of verwijderen, maar weet je niet hoe? Stap binnen in de ZBBUZZ!

De ZBBUZZ rijdt niet op 1, 2 en 3 september. Kijk voor alle plaatsen en tijden op https://www.dezb.nl.

Meer uit Beveland

Nisse viert zaterdag Kossemisse

NISSE - Het Dorpsplein van Nisse is zaterdag weer het sfeervolle decor voor het kerstfeest Kossemisse. 

3 uur geleden
'Iedereen in dorp gaat voor behoud basisschool De Regenboog'

HOEDEKENSKERKE - 'Help ons onze school open te houden.' Met die hartenkreet overhandigden leerlingen van basisschool De Regenboog in Hoedekenskerke vorige week een brief met handtekeningen van alle leerlingen aan burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele. Ouders boden een petitie aan met 384 handtekeningen voor het open houden van de school. De burgemeester beloofde de ouders en kinderen in gesprek te gaan over de toekomst van de enige school in het dorp.

8 uur geleden
Winterconcert Messiah door Boi Akih in Grote Kerk Goes

GOES - Boi Akih brengt een vernieuwende swingende en actuele uitvoering van de Messiah op donderdag 21 december om 20.00 uur in de Grote Kerk in Goes.

1 dag geleden
Schrijfsel burgemeester Dijksterhuis: 'Gaat u ook de politiek in?'

Politiek heb ik altijd interessant gevonden. Zo hebben we twee weken geleden weer Tweede Kamer verkiezingen gehad. Ik volg alle opkomstcijfers en peilingen op zo'n dag dan op de voet. Ik vind het ook erg mooi om te zien dat er alleen al in de gemeente Borsele zoveel mensen zijn die helpen op de stembureaus. Maar niet alleen landelijke politiek vind ik interessant, ook de lokale politiek blijft me boeien. Anders was ik natuurlijk ook geen burgemeester geworden.

1 dag geleden
Nieuwe kinderburgemeester Borsele: 'Zet zich in tegen pesten en discriminatie'

BORSELE - De gemeente Borsele heeft een nieuwe kinderburgemeester gekozen. Bregje Boonman mag zich heel 2024 kinderburgemeester van Borsele noemen. De jury koos afgelopenvrijdagmiddag de winnaar.

2 dagen geleden
Brandweer komt af op gaslucht Oostsingel in Goes

GOES – Vanwege een gaslucht in een pand in het centrum van Goes werd de brandweer vrijdagavond ingezet.

2 dagen geleden
Provincie vraagt aandacht voor Zeeuws spoor in brief aan ProRail

MIDDELBURG - Op 8 december 2023 heeft de Provincie Zeeland een brief gestuurd aan ProRail om aandacht te vragen voor de problematiek op het Zeeuwse spoor. De afgelopen periode hebben treinreizigers in Zeeland veel overlast ervaren. De Provincie roept op om snel met een oplossing te komen.

2 dagen geleden