Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Deze week is de Bevelandse Bode hier af te halen

Deze week is de Bevelandse Bode hier af te halen

GOES - De Bevelandse Bode wordt vanwege de verspreiding van het coronavirus deze week niet huis-aan-huis verspreid, maar via afhaalpunten. In de week voor Pasen verspreiden we de krant wel huis-aan-huis. Daarna kijken we, afhankelijk van ontwikkelingen, naar de beste manier van verspreiden. De krant is op onderstaande adressen af te halen:

GEMEENTE BORSELE

Welkoop, Werrilaan 67, ‘s-Heerenhoek Super Baaijens, Hoofdstraat 47, Ovezande Coop 's-Gravenpolder, Klimopplein 2, ‘s-Gravenpolder  Hubo, Spoorstraat 51, ‘s-Gravenpolder Attent Supermarkt, A. de Koningstraat 3, Kwadendamme Supermarkt, Wielingenstraat 2a, Borsele Verenigingsgebouw Versvliet, Van de Plasschestraat 33, ‘s-Heer Abtskerke Dorpsuus, Dorpsplein 28, Nisse Dorpshuis D’n Ostpit, Vanderbijlparkstraat 1, Oudelande Dorpshuis, Smitsweg 24-A, Driewegen Jumbo, Stenevate 2, Heinkenszand Gemeentehuis, Stenevate 10, Heinkenszand Dorpshuis Ammekore, Hertenweg 2, Nieuwdorp Attent Supermarkt, Burgemeester Lewestraat 7, Lewedorp Dorpshuis Baarland, Nieuweweg 4, Baarland Dorpshuis Hoedekenskerke, Havenstraat 13, Hoedekenskerke Dorpshuis Ellewoutsdijk, Zomerstraat 16, Ellewoutsdijk

GEMEENTE GOES

Bakker Boer, De Spinne 47, Goes Bakker Boer, Lewestraat 57, Kloetinge Dirk van den Broek, Beukenhof 1, Goes Jumbo Goes, Marconistraat 1-2, Goes Primera, Sint Adriaanstraat 8, Goes Krijger Tabak, Kreukelmarkt 1-A, Goes Stadskantoor, MA De Ruyterlaan 2, Goes Supermarkt De Koster, Hoofdstraat 31, Wolphaartsdijk Huissoon Supermarkt, Vermetstraat 134, ‘s-Heer Arendskerke

GEMEENTE NOORD-BEVELAND

Spar, Havelaarstraat 1, Colijnsplaat Spar, Oostvoorstraat 17, Wissenkerke Gemeentehuis, Voorstraat 31, Wissenkerke Spar, Hoofdstraat 44, Kortgene Spar, Veerweg 36, Kamperland Albert Heijn, Ruiterplaatweg 5, Kamperland Buurtsuper Dorpshuis, Noordlangeweg 6, Kats

Meer uit Beveland

Najaarsnota Provincie Zeeland: extra geld voor erfgoed, mobiliteit, landelijk gebied en innovatie

MIDDELBURG - Twee miljoen euro extra voor de instandhouding van Zeeuws erfgoed, ruim een miljoen voor de uitvoering van milieutaken, een kleine miljoen euro extra voor een uitvoeringsorganisatie voor het landelijk gebied en veel geld naar innovatie op het gebied van onder meer economie en landbouw. Dat is in een notendop de najaarsnota van de Provincie Zeeland, waarbij Zeeland nadrukkelijk naar het Rijk kijkt om zaken voor elkaar te krijgen.

1 dag geleden
Een lesje ganzenverzorging: 'Ik kan een gans maar één keer vangen met een net'

GOES - De ene Goesenaar zou er graag meer zien, de andere juist minder, maar de gans hoort bij Goes, vindt Ruben van Maaren. Hij verzorgt de ongeveer 23 exemplaren die in drie groepen bij de Westwal, Oostwal en het hertenkamp leven.

1 dag geleden
Goes voorziet zwarte cijfers voor 2024, maar rode voor jaren daarna

GOES – De Goese wethouder van financiën, Stan Meulblok, is blij dat de gemeente voor 2024 een sluitende begroting kan presenteren. “We hebben al jaren een stabiel financieel beleid en voorzien voor 2024 een positief saldo van 1,7 miljoen euro.” De jaren daarna ziet hij minder rooskleurig in.

1 dag geleden
Studenten van Scalda presenteren 'Zeeuwse ICT-contexten van de toekomst' in Amsterdam

In een tijdperk van razendsnelle technologische vooruitgang worden de mogelijkheden van de digitale wereld steeds breder en gevarieerder. Afgelopen dinsdag presenteerden de studenten van Scalda, samen met docent Steef van de Gruiter, tijdens de Katapultdag in Amsterdam hun project: ‘Zeeuwse ICTcontexten van de toekomst’. In dit project hebben ze samengewerkt met bedrijven om innovatieve woningen te creëren, voorzien van technologieën zoals glasvezelinternet, thuiszorgsensoren en verlichting. Het biedt studenten een unieke leerervaring in een contextrijke omgeving om hun vaardigheden te ontwikkelen.

2 dagen geleden
Plan om komende vijf jaar maximaal 450 asielzoekers in Hotel Goes onder te brengen

GOES - Als de gemeenteraad van Goes ermee instemt, wordt Hotel Goes aan de Anthony Fokkerstraat ingericht voor de opvang van maximaal 450 asielzoekers voor vijf jaar. “Dan kan de noodopvang in de Zeelandhallen, die toch een droevige voorziening is, sluiten”, aldus waarnemend burgemeester Marcel Fränzel van de gemeente Goes. Daarnaast trekken er twintig alleenreizende minderjarige vluchtelingen die in Nederland mogen blijven in de oude, leegstaande autismekliniek van Emergis in Kloetinge. 

2 dagen geleden
Noord-Beveland lanceert project Eindeloos Gezond

KAMPERLAND - Op Nationale Kraanwaterdag woensdag is het Noord-Bevelandse project Eindeloos Gezond officieel geopend op basisschool De Kamperschouw in Kamperland.

3 dagen geleden
Koninklijke Visio houdt zaterdag open dag in Goes

GOES - Koninklijke Visio in Goes heeft een speciale open dag op zaterdag 30 september van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de open dag krijgt jong en oud de kans om te ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn en om te ontdekken welke mogelijkheden Visio biedt om hiermee om te gaan.

3 dagen geleden