Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

 Déze organisaties nemen deel aan de online banenmarkt

Déze organisaties nemen deel aan de online banenmarkt

Op woensdag 9 februari organiseert LMG strategie+creatie, in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl, de online banenmarkt 'Werken in Zeeland'. Tussen 10:00 en 14:30 uur gaan ruim 20 organisaties uit diverse sectoren het gesprek aan met werkzoekenden. Van banen in de zorg en de financiële sector tot werken voor een modeketen of de overheid: er zijn mogelijkheden genoeg. Maar welke bedrijven zijn dit nou waarmee jij in gesprek kunt? Één van de bedrijven die deelnemen aan de online banenmarkt is Moore DRV. Een laagdrempelige accountantskantoor die de ontwikkeling en het plezier van haar werknemers voorop stelt. Ook met accountantsbureau Accon AVM kan het gesprek worden aangegaan. Hier ervaren medewerkers en klanten de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Op zoek naar een fulltime baan, bijbaan of stage? Bij modeketen Omoda hebben ze diverse vacatures beschikbaar waarvoor jij met hen in gesprek kunt gaan tijdens de online banenmarkt. Kinderopvang Kibeo is opzoek naar talent dat baby's, peuters en schoolkinderen een onvergetelijke tijd in de opvang wil laten beleven. Of word je liever één van de Saman-superhelden, die aan een mooiere en duurzamere wereld werken?

Ook talenten waarbij zorg het hart sneller laat kloppen kunnen in gesprek met diverse organisaties. Zo verzorgt Viazorg van 11:00 tot 12:30 uur de webinar Werken in Zorg en Welzijn, waar een loopbaanprofessional je helpt om je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging komt/ blijft. Daarnaast hebben SVRZ, Stichting Gors, Allévo, Philadelphia en Zuidwester verschillende banen beschikbaar. Van ouderenzorg tot het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking: er staan diverse vacatures open.

Sagro heeft als multidisciplinaire onderneming op het gebied van infra, sloop, logistiek, milieu en recycling verschillende expertises in huis. Hier kun je dus alle kanten op. Op zoek naar een baan in de technische sector? Ook Vermeer International neemt deel aan de online banenmarkt.

TRIXXO, een uitzendbureau dat mensen bindt en boeit en waar flexkrachten ook echte collega’s zijn. Zij hopen op 9 februari hun soon to be nieuwe collega te ontmoeten.

Naast organisaties zijn ook overheidsinstanties op zoek naar nieuw talent. Sta jij voor een mensgerichte en professionele aanpak? Penitentiaire Inrichting Middelburg biedt mooi en uitdagend werk en een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden. Ook met gemeente Schouwen-Duiveland, gemeente Goes, gemeente Borsele, gemeente Kapelle en gemeente Reimerswaal kan het gesprek worden aangegaan.

Wil je meer weten over alle deelnemende organisatie of wil je jouw gesprek plannen? Ontdek de mogelijkheden op banenmarktzeeland.nl!

Meer uit Zeeland

Programma van VESTROCK 2023 compleet met 20 NIEUWE artiesten!

En toen was de winter voorbij. Of, nou ja: het wordt vroeger licht en later donker; krokussen schieten weer overal uit de grond en de zon is steeds vaker te zien. Bijna lente, dus over tweeënhalve maand vindt de 12e editie van VESTROCK (dit jaar op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni) alweer plaats. Met de toevoeging van de laatste twintig namen maakt de organisatie van het mooist gelegen festival van Nederland (namelijk op een prachtig groen eiland aan de stadsgracht van de pittoreske middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws- Vlaanderen) zijn programma rond. Ook Maan, Gladde Paling, The Native, Indigo Pastel, Gin Juice, Caiva, Jrd, Jake Whiskin, Michel De Hey, Robin Kester, Cronin, Doctor Millar, Alta Luna, Rosann, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Herman Brusselmans, Newton B2B BULC, Vera Grace en Love2dance zullen gedurende twee zomerse dagen op vier podia de ruim internationale 10.000 bezoekers doen dansen, zingen, lachen en, ontroeren.

5 dagen geleden
Sponsor worden van VESTROCK 2023?

VESTROCK is het grootste festival van Zeeuws-Vlaanderen en het op één na grootste festival van provincie Zeeland, maar heeft initimiteit van een boutique festival. Het festivalterrein is prachtig gelegen aan de rand van middeleeuwse vestingstad Hulst. Dit jaar wordt het gevierd op 2 en 3 juni.  Een weekend VESTROCK biedt een heerlijke mix allerlei podiumkunsten met de nadruk op muziek. Op de weide is een bourgondisch aanbod van eten (ook vega- en vegan) en drinken te vinden. Daarnaast serveren we als eerste festival van Nederland een eigen speciaalbier: VESTROCK BLOND. Dit wordt elk jaar, naar eigen recept, speciaal voor het festival gebrouwen. VESTROCK wordt professioneel georganiseerd door een enthousiaste groep mensen met passie voor muziek en de regio. Het gehele jaar wordt er energie gestoken in het neerzetten van een nieuwe editie wordt gezocht naar vernieuwende ideeën. Samen met honderden vrijwilligers is het al twaalf jaar gelukt om het publiek te verrassen met bijzondere belevenissen. 

1 maand geleden
Veilig en makkelijk CO2 compenseren met Ecolands

Slim ondernemenDe vraag naar duurzame diensten en producten neemt sterk toe. Ingegeven door een veranderende vraag van consumenten, leveranciers en overheden. Ook wet- en regelgeving die op grote bedrijven, woningbouwcorporaties en zorginstellingen af komt, speelt een grote rol. Dit maakt dat zij in hun aanbestedings- en vergunningstrajecten nu al de voorkeur geven aan duurzame aanbieders en actief gecompenseerde diensten en producten. Ook bij potentiële nieuwe werknemers weegt aandacht voor duurzaamheid steeds zwaarder mee. 

1 maand geleden
Genomineerden Zeeuwse PioniersPrijs 2023 zijn bekend

De vijf kanshebbers voor de Zeeuwse PioniersPrijs van dit jaar zijn door de jury bekend gemaakt en vanaf nu kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete pionier. Meer aandacht geven aan de mooie dingen die er in Zeeland gebeuren, Zeeland positief op de kaart zetten, dat is het doel van de Zeeuwse PioniersPrijs. Dit jaar wordt de prijs voor de negende keer uitgereikt en ook nu kan het publiek weer mede bepalen wie de winnaar wordt. Wie uiteindelijk de €5.000,- geldprijs en het bijbehorende kunstwerk krijgt uitgereikt wordt mede bepaald door stemmen van het publiek. Stemmen kan via www.zeeuwsepioniersprijs.nl. De prijs wordt uitgereikt tijdens het jaar-event van stichting De Zeeuwse Connectie, op zaterdag 4 februari in Middelburg.

1 maand geleden
Won Yip speciale gast bij uitreiking Zeeuwse PioniersPrijs

Wie is dé Pionier van Zeeland? Nog een paar weken en dan is het zo ver: op zaterdag 4 februari wordt de Zeeuwse PioniersPrijs weer uitgereikt. Kanshebbers zijn aangemeld om mee te dingen voor de €5.000,- prijzengeld, het unieke kunstwerk en alle media-aandacht. 

2 maanden geleden
SMART is een voorstelling over en voor ons allemaal

Een dag als alle andere, tot dat ene bericht. SMART is een voorstelling over en voor ons allemaal. Schrijver Peter de Graef belicht het perspectief van een gewoon mens die in een onbewaakt ogenblik het ergste veroorzaakt. Indringend, aangrijpend en scherp, maar ook humorvol. Theatergezelschap MATZER voert deze voorstelling viermaal in Zeeland uit op verzoek van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ). Het doet je realiseren dat een ongeluk bij elk van ons in een klein hoekje kan zitten.Madeleine Matzer, artistiek leider van MATZER Theaterproducties, vertelt dat SMART ontstond naar aanleiding van een gesprek met de ouders van Yannick Frijns. “Yannick, 21 jaar jong, overleed in maart 2016 na een aanrijding. De automobiliste die het ongeluk veroorzaakte, was volgens het OM afgeleid door het gebruik van haar smartphone. Na Yannicks zinloze dood richtten haar ouders Stichting Yannick op, waarmee ze actief zijn op het gebied van bewustwording, preventie en wet- en regelgeving rond de risico’s van het gebruik van smartphones in het verkeer. Ze willen op deze manier voorkomen dat andere ouders overkomt wat hen is overkomen. Hun verhaal vormde de aanleiding voor het maken van de voorstelling SMART.” Madeleine beschouwde de vraag van Stichting Yannick als eervol, maar ook als spannend. “Het gaat om het allerdierbaarste wat je als mens hebt.”

2 maanden geleden
De lekkerste oliebollen van Zeeland!

𝗗𝗲 𝗹𝗲𝗸𝗸𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲 𝗼𝗹𝗶𝗲𝗯𝗼𝗹𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗭𝗲𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻 𝘂𝗶𝘁 𝗧𝗲𝗿𝗻𝗲𝘂𝘇𝗲𝗻!

3 maanden geleden