Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Derksen, Genee en Van der Gijp praten vrijdag verder

Derksen, Genee en Van der Gijp praten vrijdag verder

ZWOLLE (ANP) - Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee praten vrijdag verder over de toekomst van hun programma Veronica Inside. Het gesprek van donderdag leverde niets op. Vrijdag gaan ze om de tafel met hun werkgever Talpa, bevestigt Derksen aan BuzzE.

Hij zegt dat de mannen "midden in een gesprek" zitten en wil er daarom inhoudelijk niets over kwijt. "Het zou onfatsoenlijk zijn om daar nu al iets over te zeggen." Derksen benadrukt wel dat hij, zoals hij eerder al heeft gezegd, "met niemand ruzie heeft."

Donderdagmiddag kwam het Veronica Inside-trio in een hotel in Zwolle bijeen om te praten over de toekomst van het programma die na de laatste uitzendingen in juni flink onder druk kwam te staan wegens vermeend racistische grappen en onderlinge onenigheid. Van der Gijp en Derksen voelden zich verraden door hun collega Genee door de opzet van de veelbesproken racisme-uitzending en zeiden geen zin meer te hebben in het programma.

Van der Gijp stelde eerder weinig vertrouwen te hebben in de toekomst van VI. Alleen in een nieuw format zou het geloofwaardig zijn om met z'n drieën terug te keren, meende hij. Talpa vroeg het trio om zelf een oplossing te bedenken.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Actiedag giro555 voor hulpverlening Libanese volk na explosie

HILVERSUM (ANP) - Meerdere BN'ers en andere vrijwilligers zitten vrijdag in Studio 47 in Hilversum, waar een actiecentrum is ingericht voor de inzameling voor hulp aan Libanon. In de haven van hoofdstad Beiroet ontplofte vorige week dinsdag een opslagplaats waar zo'n 2750 ton in beslag genomen ammoniumnitraat lag. Er vielen volgens de gouverneur van Beiroet meer dan tweehonderd doden. Naar schatting zijn 6000 mensen gewond geraakt en honderdduizenden zijn dakloos geworden. Ook worden nog honderden mensen vermist. Alleen al in Beiroet dreigen een half miljoen kinderen ondervoed te raken.

21 uur geleden
Lucinda Riley verbreekt eigen record

DEN HAAG (ANP) - De Ierse schrijfster Lucinda Riley heeft haar eigen record gebroken. Woensdag verscheen Riley met maar liefst twaalf boeken in de Bestseller 60. Dit is een unicum in Nederland.

2 dagen geleden
If I Had a Hammer-zanger Trini Lopez (83) overleden

PALM SPRINGS (ANP) - Zanger en gitarist Trini Lopez is op 83-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse zanger van Mexicaanse afkomst die een grote hit had met het nummer If I Had a Hammer overleed dinsdag in een ziekenhuis in Palm Springs in Californië, meldden Hollywood Reporter en Variety. Volgens zijn collega en zakenpartner Joe Chavira is Lopez overleden aan Covid-19.

2 dagen geleden
Bassie en Adriaan krijgen award voor 100 miljoen views op YouTube

VLAARDINGEN (ANP) - Bassie en Adriaan hebben vrijdag een speciale YouTube-award gekregen omdat ze de grens van 100 miljoen views zijn gepasseerd. Ondanks dat Bas en Aad van Toor hun hoogtijdagen wel gehad hebben, zijn de twee online nog steeds razend populair.

1 week geleden
Coronaproof Grachtenfestival begint

AMSTERDAM (ANP) - Met zeker 135 concerten van ruim 200 musici op 70 locaties vindt in Amsterdam vanaf vrijdag een coronaproof-editie van het Grachtenfestival plaats. Voor het evenement, dat duurt tot en met 16 augustus, zijn weliswaar minder kaarten beschikbaar dan andere jaren, maar er zijn ook diverse concerten gratis te zien via een livestream.

1 week geleden
Autoriteiten VS verrichten huiszoeking bij Youtube-ster Jake Paul

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse federale politiedienst FBI heeft woensdag een huiszoeking verricht in de villa van Youtube-ster Jake Paul, zegt diens advocaat. Paul, die meer dan 20 miljoen volgers heeft op het videoplatform, dook onlangs op in een video van plunderingen in een winkelcentrum in de staat Arizona in mei, ten tijde van de massale anti-racismedemonstraties in de Verenigde Staten.

1 week geleden
Lowlands organiseert thuiseditie als alternatief

BIDDINGHUIZEN (ANP) - Lowlands gaat ondanks de coronacrisis toch een beetje door. Het festival organiseert in samenwerking met de VPRO en NPO 3FM van 21 tot en met 23 augustus, het weekeinde waarin het evenement eigenlijk gepland stond, een thuiseditie onder de noemer Lowlands free:united.

1 week geleden