Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Derde editie Lewedorp Lady’s Tournament op 9 september

Derde editie Lewedorp Lady’s Tournament op 9 september

LEWEDORP - Liefhebbers van vrouwenvoetbal 7 tegen 7 komen vrijdag 9 september volop aan hun trekken tijdens het 7 tegen 7 vrouwentoernooi, dat wordt georganiseerd door de Lewedorpse Boys.

Twaalf teams, verdeeld over 2 klassen, geven deze avond acte de présence. In de klasse 18+ komen uit: HKW21, Apollo/Heinkenszand, Brouwershaven, VCK, Kruiningen en Lewedorp. Tot de favorieten behoren de winnaars van vorig jaar VCK, en het jeugdige Apollo/Heinkenszand. 

De klasse vrouwen 30+ heeft eveneens een mooi deelnemersveld: Nieuwland, Apollo, Nieuwdorp, HKW21, SSV, en Lewedorp. Favorieten zijn Nieuwland en SSV. 

Tevens is dit toernooi een mooi podium voor jonge scheidsrechters, zij kunnen ervaring opdoen met de spelregels die gelden voor 7 tegen 7 voetbal. De eerste wedstrijden starten om 18.45 uur, en de finales zijn rond 21.30 uur, op het sportpark aan de Korenweg. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door dj Dave.

Meer uit Beveland

Grote of Maria Magdalenakerk in Goes staat komende maanden in steigers

GOES - De Grote of Maria Magdalenakerk in Goes staat de komende maanden in de steigers voor een grootscheepse restaurantie. Met fase een en twee van de klus is ruim 800.000 euro gemoeid en dan komt er nog een fase drie aan, vertelt voorzitter Maarten Sas van de beheerstichting van de kerk. 

20 uur geleden
Nominaties Zeeuwse Boekenprijs 2022 bekend

MIDDELBURG - De jury van de Zeeuwse Boekenprijs heeft dit jaar tien boeken genomineerd als kanshebber voor de Zeeuwse Boekenprijs 2022. Onder voorzitterschap van Commissaris van de Koning Han Polman zijn de nominaties definitief vastgesteld. De winnaar wordt dinsdag 1 november bekendgemaakt.

20 uur geleden
Nighttrail bezorgt kinderen nieuwe sneakers

GOES - Sabine Maas en Marjo van Klooster zijn volop in de weer met de organisatie van het eerste evenement van hun nieuwe stichting ‘What Goes On’. Met de Nh1816 Nighttrail door Goes op vrijdagavond 14 oktober zamelen ze geld in voor nieuwe sneakers voor kinderen wiens ouders zijn aangewezen op Voedselbank de Bevelanden. Dat vinden niet alleen zij een mooi doel, blijkt uit de animo voor het wandel- en hardloopevenement met allerlei entertainment, want alle startbewijzen zijn al verkocht. 

1 dag geleden
Allerlei gezonde activiteiten in Borsele

HEINKENSZAND - Om de gezondheid van haar inwoners te verbeteren, organiseert de gemeente Borsele de komende tijd samen met andere organisaties in de gemeente allerlei gezonde activiteiten. Ook stelt ze subsidie beschikbaar voor organisaties met gezonde initiatieven.

1 dag geleden
Kind aangereden in ‘s-Gravenpolder, betrokkene meegenomen naar bureau

’s-GRAVENPOLDER – Een kind is dinsdagmiddag aangereden op de Goessestraatweg in ’s-Gravenpolder door een scooter. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau.

2 dagen geleden
Goes-Zuid viert Dag van de Toegankelijkheid

GOES - In deze Week van de Toegankelijkheid zijn er woensdag allerlei activiteiten in Goes-Zuid om mensen met en zonder beperking elkaar te laten ontmoeten.

2 dagen geleden
Verkenning voor langer open houden kerncentrale Borssele begint

BORSSELE - Het kabinet wil de bedrijfsduur van de kerncentrale bij Borssele verlengen tot na 2033. Daarover sprak minister Rob Jetten voor Klimaat en Energie maandag met Zeeuwse bestuurders, onder wie gedeputeerden van de provincie Zeeland en de burgemeesters van de gemeenten Borsele en Noord-Beveland. ‘Het gesprek markeert de start van een gezamenlijke verkenning naar de mogelijkheid om de kerncentrale bij Borssele langer open te houden’, laat de provincie Zeeland weten.

2 dagen geleden