Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Demonstratiewedstrijd ringrijden Borssele uitslagen

Demonstratiewedstrijd ringrijden Borssele uitslagen

WEMELDINGE - Tijdens de Jaarmarkt Borssele heeft ringrijderij vereniging ‘Ons Genoegen’ haar eerste wedstrijd van 2022 gereden. 

Debora Meeuse heeft het grootste deel van de dag op kop gereden, maar tegen het einde van de middag kreeg ze Bloeme Foudraine en Ramona van Alphen op haar hielen en moest ze haar plek afstaan aan Ramona. 

Na een spannende kamp die doorging tot aan de 20 mm ring kwam Bloeme op de tweede plaats en eindigde Debora als derde. 

De kamp om de linker klomp werd gewonnen door Debora en de rechter klomp door Valerie van Maris. Debora won uiteindelijk het paar. De pollepel werd gewonnen door Ramona van Alphen. 

De prijs voor het mooist versierde paard was voor Inge van den Dries, gevolgd door Leonard Janssen op de tweede plaats en Suzanne Cornelisse op de derde plaats. Juryleden Joke Mol en Cees Dekker van vereniging ‘Ons Boeregoed’ hebben beoordeeld wie de mooiste boer en boerin waren en zich het best hadden aangekleed in de Zeeuwse klederdracht. Leonard Janssen was de mooiste boer en Sandra de Dreu werd benoemd als mooiste boerin.

Meer uit Reimerswaal

Bromfietser naar ziekenhuis na botsing met auto in Kruiningen

KRUININGEN - Een bromfietser is donderdagavond gewond geraakt na een aanrijding met een auto in Kruiningen.

1 uur geleden
'We gaan voor feestdag waarop heel Yerseke trots kan zijn'

YERSEKE - Er is nog het nodige werk te verzetten, maar Yerseke at Sea staat al stevig in de steigers. Op zaterdag 17 augustus is het mosselen, oesters en sfeer in de haven. De nadruk ligt niet op kwantiteit, maar op kwaliteit, vertelt de organisatie achter het nieuwe festival.

19 uur geleden
Lionsclub Kapelle-de Bevelanden doneert 2.500 euro aan Stichting Lentekind

KAPELLE - Lionsclub Kapelle-de Bevelanden heeft donderdag 11 april een donatie van 2.500 euro geschonken aan Stichting Lentekind. 

1 dag geleden
Treinreiziger aangehouden bij Kapelle

KAPELLE - Een treinreiziger (24) is woensdag aangehouden bij Kapelle.

1 dag geleden
Programma Koningsdag 2024 Kruiningen

KRUININGEN - Het Oranjecomité Kruiningen organiseert weer de jaarlijkse Koningsdagviering.

1 dag geleden
Nieuw brug verbindt wijken Hansweert

HANSWEERT - Wethouder Maarten Both van de gemeente Reimerswaal heeft donderdag op een soort waterfiets de brug aan de Sloestraat in Hansweert feestelijk in gebruik genomen.

2 dagen geleden
Hulpdiensten oefenen ongeval bij sluizen Hansweert

HANSWEERT - Het sluizencomplex bij Hansweert was maandag het decor voor een grote, multidisciplinaire oefening van de hulpdiensten. De brandweer, ambulancedienst, politie en Rijkswaterstaat namen deel aan een complex scenario in een van de, op dit moment in onderhoud zijnde, sluiskolken.

2 dagen geleden