Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Deltaband Vlissingen te gast bij Radio Veronica

Deltaband Vlissingen te gast bij Radio Veronica

VLISSINGEN - Op vrijdagmiddag 16 september zal de Deltaband speciale gast zijn in het radioprogramma ‘De Bonanza’ bij Veronica. Tussen 15 en 16 uur zullen de muzikanten meewerken aan een speciale luisteraarsactie in het programma van Rob Stenders en Caroline Brouwer.

DJ Rob Stenders verbleef deze zomer in Zeeland en liep onder meer de repeterende Deltaband tegen het lijf.De Vlissingse Show- & Marchingband repeteerde op de parkeerplaats van ‘De Machinefabriek’ voor geplande showoptredens in september en werd door hem gefilmd. De oprecht verraste radio DJ maakte er bij terugkomst in zijn programma begin augustus melding van en vroeg zelfs een vertegenwoordiger van het orkest live in de uitzending waarbij voorzichtige plannen voor een radio-optreden werden gemaakt.

Vanaf dat moment werd regelmatig overlegd tussen het management van de Deltaband en het productieteam van Radio Veronica. Al snel werd duidelijk dat een optreden in augustus niet haalbaar was in verband met vakantietijd in Zeeland. Uiteindelijk werd een passende datum gevonden die vooral praktisch uitpakte voor de muzikanten. Op 16 september neemt de Deltaband namelijk ’s avonds deel aan Taptoe Gouda en een middagoptreden in Hilversum daaraan voorafgaand past goed in het schema van beide partijen. ‘De Bonanza’ van Rob Stenders is een verzoekplatenprogramma waarbij luisteraars de muziekbepalen. Het is redelijk uniek te noemen dat een orkest wordt gevraagd om een live optreden te verzorgen in een dergelijk radioprogramma. De Deltaband is met name blij dat de muzieksector waarin zij actief zijn – Mars & Show – bijzondere aandacht krijgt op een landelijke radiozender.

Meer uit Vlissingen

'Met de speciale markten bieden we mensen een stukje vertier'

MIDDELBURG - De liefde voor de markt is Helena Schets met de paplepel ingegoten. Haar vader was marktkoopman, ze staat zelf op de markt met de Notenexpres en maakt onderdeel uit van de organisatie Speciale Markten Zeeland. Helena: 'Als het markt is gebeurt er wat in een dorp of een stad.'

7 uur geleden
Eerste reggaefestival in het Nollebos

VLISSINGEN - Op zaterdag 20 juli wordt de eerste editie van het nieuwe reggaefestival Reggae Rhapsody gehouden op het terrein bij de voormalige sauna in het Nollebos. Vanaf 14 uur treden acht reggaeartiesten op. Het festival wordt georganiseerd door Kenneth en Ingrid Engeldal van de Stichting Cultuur Educatie Muziek Advies (SCEMA).

1 dag geleden
Politie bemiddelt bij verkeersruzie parkeerterrein Gamma Vlissingen

VLISSINGEN - De politie is dinsdagavond ingezet voor een ongeluk die ontaarde in een verkeersruzie ter hoogte van de Gamma te Vlissingen.

1 dag geleden
Inbraak bouwkeet Vlissingen, twee fietsen inbeslaggenomen

VLISSINGEN - De politie is gisteravond met meerdere eenheden ingezet voor een inbraak aan de Van de Bossestraat in Vlissingen. De politie heeft twee fietsen in beslag genomen.

1 dag geleden
Dani Ploeger exposeert aan de Koudekerkseweg

VLISSINGEN - De Vlissingse kunstenaar Dani Ploeger is exposeert in het raam van Sylvia Hubrouck aan de Koudekerkseweg 8. Hubrouck stelt haar raam ter beschikking aan kunstenaars uit protest tegen het verschraalde kunstklimaat in Vlissingen.

3 dagen geleden
Vooruitgang in compensatiepakket 'Wind in de Zeilen'

VLISSINGEN - Vorige week donderdag presenteerde uitvoeringsregisseur Siebe Riedstra de achtste voortgangsrapportage van het compensatiepakket 'Wind in de Zeilen'. De eerste helft van 2024 heeft diverse mijlpalen opgeleverd die de regionale ontwikkeling verder stimuleren.

3 dagen geleden
Dorpsraad Souburg wil vinger in de pap bij bouw nieuwe kerncentrales

OOST-SOUBURG - De Dorpsraad Souburg wil betrokken worden bij de plannen voor nieuwbouw van mogelijk twee tot vier nieuwe kerncentrales in Vlissingen-Oost. Omdat de kerncentrales deels op het grondgebied van de gemeente Vlissingen worden gebouwd wil de dorpsraad, net als de gemeente Borsele, ook bij de inspraak betrokken worden. 

6 dagen geleden