Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Delta Ride for the Roses opent inschrijving

Delta Ride for the Roses opent inschrijving

GOES - De Delta Ride for the Roses heeft de inschrijving voor deelnemers aan de tochten in Midden-Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen geopend. 

De aanmeldingen voor individuele deelnemers, bedrijventeams en clubs kunnen worden gedaan via de website van het evenement: deltaridefortheroses.nl. De officiële editie van 2022 wordt in verschillende onderdelen gereden op 10, 11 en 12 juni. De opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding.

De ritten van de Delta Ride for the Roses zijn zowel in Midden-Zeeland (start en finish Zeelandhallen, Goes, zaterdag 11 juni) als in Zeeuws-Vlaanderen (start en finish Markt, Terneuzen, zondag 12 juni) uitgezet over vier afstanden: 25, 50, 80 en 120 kilometer. De 120 kilometerrit in Midden-Zeeland krijgt een unicum: de organisatie is voornemens om de route heen en terug door de Westerscheldetunnel te leiden. De ritten in Zeeuws-Vlaanderen rijden routes onder de Westerschelde.

Deelnemers kunnen ook inschrijven voor de twee side-events: de Ladies Night Ride op vrijdagavond met start en finish in Goes en voor de eerste editie van de DELTA Kids Ride met start en finish in Terneuzen op zaterdagavond. De afstanden voor de Ladies Ride zijn 15 en 30 kilometer, voor de Kids Ride 15 en 25 kilometer.

De organisatie doet een dringend beroep op deelnemers aan de 120 kilometertocht vanuit Goes om zo snel mogelijk in te schrijven. Het deelnemersaantal voor de passage van de Westerscheldetunnel is namelijk gelimiteerd en vol = vol!

Meer uit Beveland

Dorine Kole wint Goese dichtwedstrijd en hangt straks in etalages

GOES - De jury van de poëziewedstrijd ‘Bomen en natuur in Goes’ heeft unaniem ‘Nog heel even’ van de Goese Dorine Kole als mooiste inzending gekozen. Daarmee komt haar gedicht de komende weken in Goese winkeletalages te hangen. 

3 uur geleden
Dinsdag en woensdag zware ochtendspits verwacht door veel regen

Wie deze week vroeg de weg op gaat, moet rekening houden met een zware spits door slechte weersomstandigheden. Vooral dinsdag en woensdag is de kans op regen in de ochtenduren groot.

1 dag geleden
Borsele lanceert digitale nieuwsbrief over ontwikkelingen energietransitie

HEINKENSZAND - De gemeente Borsele komt met een digitale nieuwsbrief over alle ontwikkelingen rondom de energietransitie, zoals de mogelijke bouw van twee nieuwe kerncentrales. Alle belangstellenden kunnen zich op deze nieuwsbrief abonneren. De gemeente streeft ernaar de brief minimaal eens per maand te versturen, laat ze maandag weten.

1 dag geleden
Franda van der Zande wint fotowedstrijd Borsele

HEINKENSZAND – In het gemeentehuis van Borsele is zaterdag de winnaar van de jaarlijkse fotowedstrijd van de Culturele Raad Borsele bekend gemaakt. Franda van der Zande heeft volgens de jury het beste het thema ‘De kracht van Borsele’ in haar foto gevangen en won de eerste prijs.

1 dag geleden
Grote Geelstaart en Baneham gaan door naar de finale van Spectra op het Klomppop Festival

OVERZANDE - De bands Grote Geelstaart en Baneham hebben zaterdag de eerste halve finale van Spectra gewonnen in de Klomp in Ovezande. Beide bands gaan door naar de finale die op Klomppop Festival wordt georganiseerd.

2 dagen geleden
Grote Geelstaart en Baneham gaan door naar de finale van Spectra op het Klomppop Festival

OVERZANDE -  De bands Grote Geelstaart en Baneham hebben zaterdag de eerste halve finale van Spectra gewonnen in de Klomp in Ovezande. Beide bands gaan door naar de finale die op Klomppop Festival wordt georganiseerd.

2 dagen geleden
Start gespreksgroep rouwbeleving in Goes

GOES - Verlies van een dierbare doet pijn. ‘Als u het gevoel heeft dat u vast blijft zitten in uw verdriet, u moeite heeft om in het ritme van de dag te komen of als u zich eenzaam of onbegrepen voelt in uw omgeving, dan is de gespreksgroep Rouwbeleving misschien wel iets voor u’, laat SMWO weten.

2 dagen geleden