Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Delta blijft hoofdsponsor van Delta Ride for the Roses

Delta blijft hoofdsponsor van Delta Ride for the Roses

GOES - De Zeeuwse telecomprovider en energieleverancier Delta is de komende drie jaar opnieuw de hoofdsponsor van de Delta Ride for the Roses in Zeeland. 

'Nog steeds is onderzoek naar kanker belangrijk om de ziekte onder de duim te krijgen', verklaart directeur Ludolf Rasterhoff van Delta de verlenging van de samenwerking. 'Het is mooi om te zien dat Zeeland een enorme prestatie levert door honderdduizenden euro’s in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.' Dit geld wordt besteed aan de onderzoeken.

2021

Dit jaar zou de Delta Ride for the Roses voor het eerst door de Westerscheldetunnel leiden. Door het coronavirus gaat de elfde editie niet door. De organisatie hoopt de deelnemers aan de route van 120 kilometer volgend jaar alsnog door de langste verkeerstunnel van Nederland te laten fietsen. Dat staat op het programma voor het weekeinde van 12 juni 2021. 

Speciaal voor onderzoek naar gynaecologische kanker vindt op vrijdag 11 juni de Delta Ladies Ride plaats in Goes. 'We zijn enorm blij dat Delta het mogelijk maakt dat we dit wielerevenement kunnen blijven organiseren', laat voorzitter Ben de Reu van Stichting Ride for the Roses Zeeland weten. 'Samen met Delta hebben we dit evenement mogen laten uitgroeien tot een van de grootste evenementen van Zeeland. Sinds de oprichting zijn al miljoenen euro’s opgehaald voor onderzoek naar onder meer longkanker, huidkanker, borstkanker en prostaatkanker.'

Meer uit Beveland

Bewonersinitiatief Borsele geeft gemeente een tien

HEINKENSZAND - Vertegenwoordigers van gemeenten en bewonersinitiatieven geven de onderlinge samenwerking in de energietransitie een 6,4 - en op onderdelen zelfs een onvoldoende. Dit blijkt uit de nationale buurkracht monitor 2024, die op 11 april gepresenteerd werd tijdens het netwerkevenement Samen sterk met buurkracht in Utrecht. "Dat betekent dat er nog veel werk aan de winkel is", aldus Roel Woudstra, directeur van Buurkracht. "Om de energietransitie tot een succes te maken, is die samenwerking cruciaal. Gelukkig zien we dat de wil er is. Tijdens ons evenement gingen gemeenten en bewoners met elkaar in gesprek." Daarbij kwamen inspirerende voorbeelden langs van gemeenten waar het wél goed gaat. Bewonersinitiatieven uit de gemeenten Borsele en Boekel beoordeelden hun gemeente met het cijfer tien. Zij kregen een oorkonde en vertelden hun verhaal.

18 uur geleden
Muziekfeest op het plein op woensdag 12 juni in Goes

GOES - Op de Grote Markt in Goes wordt woensdagavond 12 juni een feestje gebouwd tijdens Muziekfeest op het Plein. De toegang is gratis.

23 uur geleden
Reizende expo nu te zien in 's-Heer Arendskerke

's-HEER ARENDSKERKE - In alle dorpen van de gemeente Goes komt de komende twee jaar tijdelijk een fototentoonstelling. Dit is een nieuw cultuurproject van de gemeente, in samenwerking met de dorpsverenigingen. De aftrap is in 's-Heer Arendskerke, waar de expo tot 30 juni te bekijken is.

1 dag geleden
Bennet Passenier en Pieter Corbijn: 'Marinus en Jacob laten ons ons eigen gang gaan'

SEROOSKERKE - Na een aantal jaar een goede basis te hebben gelegd, werd het een half jaar geleden officieel: Bennet Passenier en Pieter Corbijn namen de Hubo in Serooskerke over van Jacob en Marinus Passenier. Zij deden een stap terug en Bennet en Pieter staan nu aan het roer. Hoe kijken ze terug op het eerste half jaar als eigenaren van hun Hubo? Bennet: ,,We zijn precies verschillend en daardoor past het zo goed."

2 dagen geleden
Meisje op fiets aangereden door bedrijfsbus in Goes, bestuurder aangehouden

GOES -  De bestuurder van een bedrijfsbusje is vrijdagmiddag aangehouden nadat hij betrokken was bij een aanrijding met een fietsster. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

3 dagen geleden
Openstelling subsidie Gebiedsgerichte Aanpak Wonen

MIDDELBURG - Vanaf 11 april 2024 kunnen gemeenten subsidie aanvragen voor het toekomstbestendig maken van bestaande woningen of nieuwsbouw, in combinatie met het verbeteren van de openbare ruimte.

3 dagen geleden
Kennisevent voor Zeeuwse ondernemers bij De Mythe in Goes

Op dinsdag 16 april organiseren de Bevelandse gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal in samenwerking met Zeeland Business een gratis kennisevent voor (startende) ondernemers in Goes. Het event wordt gehouden bij Theater De Mythe en bestaat uit een ondernemersmarkt, meerdere workshops en diverse interactieve presentaties. Toegang voor dit event is kosteloos.

3 dagen geleden