Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Deels versnipperd Banksy-schilderij geveild voor 22 miljoen euro

Deels versnipperd Banksy-schilderij geveild voor 22 miljoen euro

LONDEN (ANP) - Het beroemde deels versnipperde schilderij van de Britse kunstenaar Banksy is in Londen geveild voor 18,6 miljoen pond (bijna 22 miljoen euro). Veilinghuis Sotheby’s spreekt op Twitter van een record. De verwachte opbrengst lag tussen tussen de 4 en 6 miljoen pond.

Het werk Girl with Balloon ging drie jaar geleden deels door een versnipperaar die in de lijst was verstopt, kort nadat het op een veiling was verkocht, en kreeg daarna de nieuwe titel Love is in the Bin. Destijds bracht het kunstwerk omgerekend ongeveer 1,2 miljoen euro op. De naam van de koper werd niet bekendgemaakt, ook nu niet.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Popsector baalt van sluiting, wil heldere regels voor steun

AMSTERDAM (ANP) - De popsector verwacht dat veel podia de komende tijd de deuren sluiten omdat het met de nieuw aangekondigde maatregelen bijna niet mogelijk is concerten te organiseren. De sector vraagt om heldere regels met betrekking tot de aangekondigde steunpakketten.

2 dagen geleden
Politie op zoek naar twee verdachten van overval Ali B

ALMERE (ANP) - De politie van Almere is op zoek naar twee mannen die worden verdacht van de gewapende overval op Ali B en zijn chauffeur. De politie roept getuigen van het incident van donderdagavond op zich te melden.

3 dagen geleden
BN'ers overvallen door vliegverbod zuidelijk Afrika

DEN HAAG (ANP) - Diverse bekende Nederlanders zijn vrijdag overvallen door het nieuws dat vluchten uit zuidelijk Afrika zijn verboden in verband met de nieuwe, vermoedelijk besmettelijkere variant van het coronavirus die er is ontdekt. Onder anderen presentator Renze Klamer en bioloog/presentator Freek Vonk laten via sociale media weten dat ze in Afrika zitten.

3 dagen geleden
Ali B van zijn horloge beroofd bij zijn woning in Almere

ALMERE (ANP) - Rapper Ali B is donderdagavond van zijn horloge beroofd voor zijn huis in Almere. Samen met zijn chauffeur werd hij door meerdere daders overvallen. Volgens de politie is daarbij gedreigd met mogelijke vuurwapens.

3 dagen geleden
Schrijfster Inez van Dullemen overleden

AMSTERDAM (ANP) - Schrijfster Inez van Dullemen is woensdag overleden, 96 jaar oud. Dat meldt uitgeverij De Bezige Bij. In 1949 debuteerde zij met de novelle Ontmoeting met de andere. Haar laatste boek, Een schip vol meloenen, verscheen in 2017.

4 dagen geleden
Belgisch tv-gezicht Bart de Pauw veroordeeld voor #metoo-zaak

MECHELEN (ANP/BELGA) - De Belgische televisiemaker Bart De Pauw heeft zich schuldig gemaakt aan het lastigvallen van zes actrices en andere vrouwen met wie hij samenwerkte. Hij krijgt een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden, heeft de rechter bepaald.

4 dagen geleden
Omroep ON! krijgt komend voorjaar middagprogramma bij NPO

HILVERSUM (ANP) - Omroep Ongehoord Nederland (ON!) van Arnold Karskens gaat vanaf het voorjaar van 2022 twee dagen per week een middagprogramma maken voor NPO 1. Dat bevestigt een woordvoerder van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) na berichtgeving daarover in Trouw.

5 dagen geleden