Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Deelnemers gezocht voor ‘Digitaal thuis in Zeeland’

Deelnemers gezocht voor ‘Digitaal thuis in Zeeland’

HEINKENSZAND - Het Vrijwilligershuis van de gemeente Borsele zoekt deelnemers voor het nieuwe project ‘Digitaal thuis in Zeeland’. ‘Het doel van dit project is om mensen te helpen om zo lang mogelijk zelfstandig en veilig thuis te wonen, met behulp van slimme digitale oplossingen’, aldus de gemeente Borsele.

‘Digitaal thuis in Zeeland’ is een soort abonnement op een bibliotheek met verschillende diensten en middelen om de zelfredzaamheid en veiligheid thuis te vergroten, het sociale netwerk te verbreden of de eigen gezondheid te stimuleren. ‘Deelnemers kiezen zelf wat hen aanspreekt en wat het best bij hun situatie past. Voorbeelden hiervan zijn een zorghorloge dat gezondheidswaarden deelt en meet met toegestane deskundigen, apps voor mantelzorgers en vrijwilligers, coaching op afstand door een leefstijlcoach en een digitaal memobord.’

Samenwerking

Digitaal thuis in Zeeland is een samenwerking tussen SWVO, de gemeenten Tholen, Borsele en Goes, zorgorganisaties Schutse Zorg Tholen, zorgorganisatie SVRZ, Lelie Zorggroep en Iris Zorg en Welzijn en technologieleverancier Mobile Care. ‘Het eerste halfjaar bieden we de oplossingen in Digitaal thuis in Zeeland gratis aan als een proef. We willen ontdekken of het lukt om mensen met dit abonnement te helpen.’ Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Vrijwilligershuis Borsele. ‘We kijken graag vrijblijvend met u naar de mogelijkheden. U kunt ons bellen op 0113-311999 of een bericht sturen naar [email protected].’

Meer uit Beveland

Profibike Goes: Nieuwe winkel met bekend gezicht

GOES - Heel goed bereikbaar, direct naast een afrit van de A58 bij Goes kun je sinds een jaar terecht bij Profibike. Raoul de Regt is de vestigingsmanager van deze fietsenwinkel en ziet veel bekenden als klant de winkel binnenstappen.

21 uur geleden
Hennepkwekerij met 173 planten ontdekt in Buys Ballotstraat Goes

GOES - In een woning aan de Buys Ballotstraat in Goes heeft de politie donderdagmiddag een hennepkwekerij met 173 planten aangetroffen.

23 uur geleden
Landelijke pinstoring zorgt voor lange rijen en drukte

BEVELAND - Door een landelijke pinstoring is er een flinke drukte ontstaan in supermarkten en andere winkels. Rond 18.00 uur kwamen er duizenden meldingen binnen op AlleStoringen.nl. 

1 dag geleden
Groene wimpel en zes blauwe vlaggen voor Noord-Beveland

WISSENKERKE - Ook dit jaar doet Noord-Beveland het goed tijdens de uitreiking van de Blauwe Vlag. Binnen de gemeente ontvangen vijf jachthavens de Blauwe Vlag, waarvan een met de Groene Wimpel. Ook het Banjaardstrand bij Kamperland krijgt een Blauwe Vlag. 

1 dag geleden
Hevige regenval veroorzaakt wateroverlast in Borssele

BORSSELE - Vanuit verschillende plaatsen in Zeeland komen meldingen binnen van wateroverlast door de langdurige regenval. Onder meer in Borssele is de brandweer in actie gekomen.

1 dag geleden
Jaarmarkt Borssele belooft zaterdag spectaculaire demonstraties

BORSSELE - Het dorpshart van Borssele is zaterdag weer het sfeervolle decor van de gezellige jaarmarkt.

2 dagen geleden
Hoedekenskerke behoudt haar basisschool, De Regenboog verhuist naar andere onderwijskoepel

HOEDEKENSKERKE - Goed nieuws in Hoedekenskerke. Na zo'n anderhalf jaar van onzekerheid is het definitief: basisschool De Regenboog blijft bestaan. 

3 dagen geleden