Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Zeeuwse Connectie deelt weer extra prijzen uit

De Zeeuwse Connectie deelt weer extra prijzen uit

Stichting De Zeeuwse Connectie heeft weer een groep geslaagden verrast met een extra prijs in hun campagne om jonge Zeeuwen verbonden te houden met hun geboortegrond.Eliza, Youp, Arco, Lars, Mike, Rose-Lynn, Bram, Pascal, Quinty, Dirk, Cadovius, Raul, Micha, Simone, Yarah, Thomas, Amber, Daantje, Emma, Mark, Remco, Rutger, Sander en Tom kregen cadeaus zoals festivaltickets, waardebonnen en een gaming pc. Deze jongeren hadden zich bij Stichting De Zeeuwse Connectie aangemeld voor een cadeaupakket voor geslaagden ter waarde van 225 euro en zijn daarnaast geloot voor de extra prijzen.

Alle Zeeuwse jongeren die dit schooljaar hun diploma hebben behaald, ongeacht studierichting of opleidingsniveau, kunnen zich nog tot en met september aanmelden voor een examencadeaupakket à 225 euro van De Zeeuwse Connectie. De stichting zet zich al tien jaar in om Zeeuwen die buiten de provincie studeren of werken bij Zeeland betrokken te houden.

Meer uit Beveland

Rotary viert 100 jaar in Nederland zaterdag in Goes

GOES - Rotary Nederland markeert in 2023 haar eeuwfeest met een grootschalige estafette, waarbij een symbolische bakfiets het hele land doorkruist en elke Rotary Club aandoet. Deze viering bereikt zaterdag 2 december de Grote Markt in Goes, waar de drie Bevelandse Rotary clubs zich presenteren en geld inzamelen voor Shelter Box.

3 uur geleden
Kettingbotsing op A58 bij Goes; half uur vertraging

GOES - Op de afrit van de A58 bij Goes heeft donderdagochtend een ongeval plaatsgevonden met meerdere voertuigen.

4 uur geleden
Borsele helpt inwoners geld terugvragen bij zeven inloopmomenten

HEINKENSZAND - Gemeente Borsele nodigt al haar inwoners uit om in december gratis de energietoeslag- en potjescheck te doen. Vrijwilligershuis Borsele en Gemeenschappelijke Regeling (GR) de Bevelanden organiseren hiervoor een aantal inloopmomenten. 'Samen vult u een paar vragen in en ziet u meteen of u in aanmerking komt voor energietoeslag en potjes', legt de gemeente uit in een persbericht. 

5 uur geleden
284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

KATTENDIJKE - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

1 dag geleden
284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

RILLAND - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

1 dag geleden
Politie: 'Overleden man in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk stierf natuurlijke dood'

WOLPHAARTSDIJK - De man die zondag levenloos is gevonden in het arbeidsmigrantenhotel aan de Lepelstraat in Wolphaartsdijk is een natuurlijke dood gestorven. Dat laat de politie woensdag weten na onderzoek.

1 dag geleden
Gemeente en dorpsraad werken samen aan wandelpad Baarland

BAARLAND - Baarland krijgt binnenkort een nieuw wandelpad.

1 dag geleden