Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De ZBBUZZ rijdt weer in augustus

De ZBBUZZ rijdt weer in augustus

MIDDELBURG - Misschien hebt u hem al eens gezien bij u in het dorp: De ZBBUZZ van ZB Bibliotheek van Zeeland. De bus met foto’s van een dame in gekleurde Zeeuwse klederdracht op de zijkant. Die foto’s zijn gemaakt door de bekende fotograaf Rem van den Bosch.

In de bus kunt u terecht met al uw vragen over de digitale overheidHeeft u een gezondheidsverklaring nodig omdat u uw rijbewijs wilt verlengen? Heeft u een DigiD nodig? Kom naar de ZBBUZZ. U bent ook welkom met vragen over uw mobiele telefoon, tablet of laptop. Wilt u een app installeren of verwijderen, maar weet u niet hoe? Stap binnen in de ZBBUZZ. 

Waar staat de ZBBUZZ?
Maandag 1 augustus
Domburg (Schuurmanstraat) van 14.30 uur tot 15.15 uur
Oostkapelle (Egelantier) van 15.30 uur tot 16.15 uur

Dinsdag 2 augustus
Westkapelle (Zuidstraat/Polderhuis) van 18.00 uur tot 19.00 uur
Aagtekerke (Agathastraat) van 19.30 uur tot 20.30 uur

Woensdag 3 augustus:
De ColumBus in plaats van de ZBBUZZ
Koudekerke (Dorpsplein) van 14.00 uur tot 15.30 uur
Grijpskerke (Nimmerdor) van 16.00 uur tot 17.00 uur
Serooskerke (Herdershof) van 18.10 uur tot 19.25 uur
Vrouwenpolder (Monnikendijk) van 19.35 uur tot 20.30 uur

Donderdag 4 augustus
Zoutelande (Borné) van 18.15 uur tot 19.15 uur
Meliskerke (Torenstraat) van 19.30 uur tot 20.30 uur

Vrijdag 5 augustus
Gapinge (Schellachseweg) van 09.00 uur tot 09.45 uur
Zanddijk (Sandenburghlaan) van 10.00 uur tot 10.45 uur
Biggekerke (Valkenisseweg) van 11.15 uur tot 12.00 uur

Zaterdag 20 augustus
Oostkapelse Dag in Oostkapelle

Kijk voor alle data op de website van ZB.

Meer uit Middelburg

‘We kunnen allemaal iets betekenen voor elkaar’

SEROOSKERKE - Ellen (32) doet al jaren vrijwilligerswerk. Van vrijwilliger bij de voedselbank tot ‘gewoon’ iets doen voor je medemens omdat je ziet dat iemand het nodig heeft.

47 minuten geleden
Seizoensmarkt Domburg in 2023-2028 op bestaande locatie

DOMBURG - Op dinsdag 16 augustus 2022 heeft het college van de gemeente Veere besloten de bestaande locatie Ooststraat/Markt/Weststraat in Domburg te behouden voor de seizoensmarkt in de periode 2023-2028.

1 uur geleden
Rick Eckhardt Zeeuws Kampioen Ringrijden 2022

MIDDELBURG - Rick Eckhardt, van de afdeling Gapinge, behaalde gisteren de dubbel tijdens het Zeeuws Kampioenschap ringrijden op het Molenwater in Middelburg. Hij mag zich de Zeeuws Kampioen Ringrijden 2022 noemen.

2 uur geleden
Persoon wordt onwel op strand Domburg

DOMBURG - Donderdagmiddag zijn strandwachten in samenwerking met ambulancemedewerkers en de KNRM ingezet voor een onwelwording op het strand in Domburg. Een badgast bleek dringend medische hulp nodig te hebben waarop de strandwachten samen met de ambulance en het kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van de KNRM Westkapelle ter plaatse zijn gegaan. 

3 uur geleden
Persoon gewond bij botsing Prelaatweg Aagtekerke

AAGTEKERKE – Eén persoon is vanavond gewond geraakt bij een botsing op de Prelaatweg in Aagtekerke. Twee auto’s en een aanhangwagen raakten beschadigd.

3 uur geleden
Laatste concert zomerserie Consort of Voices in de Kleine Kerk Veere

VEERE - Op woensdag 24 augustus wordt het laatste concert in de zomerserie Consort of Voices in de Kleine Kerk Veere gegeven. Dit concert staat in het teken van ‘Love songs’ van Henry Purcell (1659-1695) gezongen door countertenor Gerben van der Werf. Henry Purcell wordt door velen als Engelands grootste componist gezien. Ondanks zijn korte leven - hij werd slechts 36 jaar - schreef hij een indrukwekkend oeuvre, zowel kwantitatief als kwalitatief gezien. Zijn liederen zijn nog altijd geliefd.Op het programma staat onder andere:Strike the viol (Z.232) | If music be the food of love (Z.379) | Here the deities approve (Z.339) | One charming night (Z.629) | I lov’d fair Celia (Z.381) | Sefauchi’s Farewell (Z.656) | Sweeter than roses (Z.585) | Here, let my life (Z.544) en instrumentale muziek van tijdgenoten van Purcell, zoals Blow, Carr, Croft en Matteis.De samenstelling van Consort of Voices voor dit concert is als volgt:- Gerben van der Werf, countertenor- Marco Ketels, blokfluit- Liesje van Massenhove, blokfluit- Annelies Poortvliet, viola da gamba- Nelleke Boosman, theorbe- André Poortvliet, klavecimbelDit concert vindt plaats in de Kleine Kerk van Veere. Meer informatie op de website van de Grote Kerk Veere.

1 dag geleden
Bestelbus in greppel na botsing bij Middelburg

MIDDELBURG - Bij een frontale botsing op de Schietbaan in Middelburg is woensdagmiddag een bestelbus in een greppel beland. Er raakte niemand gewond.

1 dag geleden