Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Walcherse band The Traveling Trashcans wint de laatste voorronde van Spectra

De Walcherse band The Traveling Trashcans wint de laatste voorronde van Spectra

OVEZANDE - In De Klomp in Ovezande werd afgelopen vrijdag de vierde en laatste voorronde van Spectra gehouden. De grote winnaar van de avond was de Walcherse band The Traveling Trashcans. De publieksprijs werd gewonnen door de Noord-Bevelandse formatie The Morning Indefinite. Beide bands gaan door naar de halve finale.

Deelnemers aan de vierde voorronde van Spectra waren Shania, The Traveling Trashcans en TheMorning Indefinite. De jury op de avond van de vierde voorronde bestond uit Daniël Sanderse en Kevin van Gorkom. De Walcherse band The Traveling Trashcans werd op het eind van de avond door de jury uitgeroepen als winnaar. De publieksprijs werd gewonnen door de Noord-Bevelandse formatie The Morning Indefinite. Beide band kwalificeren zich daarmee voor de halve finale. Daarnaast was er vrijdag avond ook een speciaal optreden van Le Motat.

Spectra wordt jaarlijks georganiseerd door de Jongerenraad Borsele in samenwerking met Podium de Klomp in Ovezande. De talentenjacht bestaat uit vier voorrondes en twee halve finales. De winnaars van de halve finale krijgen vervolgens een finaleplek op het Klomppop Festival. Nu de vierde voorronde erop zit zijn alle halve finalisten bekend. Tijdens de eerdere voorrondes wisten de formaties Grote Geelstaart, Baneham, MEN, Band Be Four You, GrainBait en Tweedehands al een plek in de halve finales te pakken. De halve finales zullen plaatsvinden op 18 maart en 15 april.

Meer uit Beveland

Dinsdag en woensdag zware ochtendspits verwacht door veel regen

Wie deze week vroeg de weg op gaat, moet rekening houden met een zware spits door slechte weersomstandigheden. Vooral dinsdag en woensdag is de kans op regen in de ochtenduren groot.

56 minuten geleden
Borsele lanceert digitale nieuwsbrief over ontwikkelingen energietransitie

HEINKENSZAND - De gemeente Borsele komt met een digitale nieuwsbrief over alle ontwikkelingen rondom de energietransitie, zoals de mogelijke bouw van twee nieuwe kerncentrales. Alle belangstellenden kunnen zich op deze nieuwsbrief abonneren. De gemeente streeft ernaar de brief minimaal eens per maand te versturen, laat ze maandag weten.

1 uur geleden
Franda van der Zande wint fotowedstrijd Borsele

HEINKENSZAND – In het gemeentehuis van Borsele is zaterdag de winnaar van de jaarlijkse fotowedstrijd van de Culturele Raad Borsele bekend gemaakt. Franda van der Zande heeft volgens de jury het beste het thema ‘De kracht van Borsele’ in haar foto gevangen en won de eerste prijs.

5 uur geleden
Grote Geelstaart en Baneham gaan door naar de finale van Spectra op het Klomppop Festival

OVERZANDE - De bands Grote Geelstaart en Baneham hebben zaterdag de eerste halve finale van Spectra gewonnen in de Klomp in Ovezande. Beide bands gaan door naar de finale die op Klomppop Festival wordt georganiseerd.

1 dag geleden
Grote Geelstaart en Baneham gaan door naar de finale van Spectra op het Klomppop Festival

OVERZANDE -  De bands Grote Geelstaart en Baneham hebben zaterdag de eerste halve finale van Spectra gewonnen in de Klomp in Ovezande. Beide bands gaan door naar de finale die op Klomppop Festival wordt georganiseerd.

1 dag geleden
Start gespreksgroep rouwbeleving in Goes

GOES - Verlies van een dierbare doet pijn. ‘Als u het gevoel heeft dat u vast blijft zitten in uw verdriet, u moeite heeft om in het ritme van de dag te komen of als u zich eenzaam of onbegrepen voelt in uw omgeving, dan is de gespreksgroep Rouwbeleving misschien wel iets voor u’, laat SMWO weten.

1 dag geleden
Onbeperkt genieten van film dankzij samenwerking Zeeuwse filmhuizen

MIDDELBURG - De vier Zeeuwse filmtheaters Cinema Middelburg, FiZi Zierikzee, ’t Beest Goes en Ledeltheater in Oostburg zijn vol trots gezamenlijk aangesloten bij Cineville. Vanaf donderdag 23 maart kunnen Zeeuwen met een Cineville pas onbeperkt naar de vier theaters komen. Met een Cineville pas betaalt men slechts €22,50 per maand (of slechts €18,50 per maand jonger dan 30). Cinevillers kunnen hun hart ophalen met talloze prachtige films, én steunen de theaters.

1 dag geleden