Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Vinci Bioscoop opent de deuren maandag weer

De Vinci Bioscoop opent de deuren maandag weer

GOES - De Da Vinci Bioscoop in Goes opent maandag weer zijn deuren.

De bioscoop moest op 15 maart dicht vanwege de verspreiding van het coronavirus.

In de bioscoop op het complex van de Zeelandhallen wordt rekening gehouden met de anderhalvemeterregels. “In ons protocol staan duidelijke richtlijnen hoe bezoekers en medewerkers anderhalve meter afstand van elkaar kunnen houden. Ook worden er diverse maatregelen rond hygiëne genomen”, zegt bioscoopmanager Bart Chermin.

Bezoekers

Het gebouw wordt extra vaak schoongemaakt en tot 1 juli worden er hoogstens dertig bezoekers per voorstelling toegelaten, die maximaal vijftien minuten voor aanvang worden verwacht. Mensen komen alleen binnen met een online gekocht ticket.

Op de agenda staan twee nieuwe films ‘Wickie en het magische zwaard’ en ‘The Hunt’.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

'Ouders verantwoordelijk zwemmen bij De Spetter'

THOLEN - Ouders maken zelf de keuze of ze hun kind dat een zwemdiploma heeft bij De Spetter laten zwemmen of niet. Dat zegt de gemeente Tholen.

7 uur geleden
The Wicked wil graag zelfs 'bieridioten' kunnen verrassen

VLISSINGEN - Met een blond, stevig triple-biertje vieren Marcel Lammers en Jolanda van Boven dat hun café The Wicked in Vlissingen twintig jaar bestaat. De coronaperikelen overschaduwen het jubileum, maar de twee laten zich niet uit het veld slaan. “Dat feestje komt er.”

8 uur geleden
Politie waarschuwt jongeren voor 'Blue Whale Challenge': 'Spel met gevaarlijke opdrachten'

THOLEN - De politie waarschuwt jongeren voor 'The Blue Whale Challenge'. Dit spel zou jongeren aanzetten tot het doen van gevaarlijke opdrachten.

8 uur geleden
Groep 8 neemt met bustoer afscheid van De Moolhoek

KAPELLE - Groep 8 van basisschool De Moolhoek in Kapelle is donderdagavond verrast met een bustoer, om afscheid te nemen van hun basisschooltijd.Veel activiteiten voor groep 8 konden door de coronamaatregelen niet doorgaan. Zo moesten de oudste leerlingen van De Moolhoek het zonder musical en kamp doen.

9 uur geleden
89-jarige Vlissinger op laffe manier beroofd van portemonnee

VLISSINGEN - Een 89-jarige man is donderdagavond in Vlissingen beroofd van zijn portemonnee met pas en geld. Binnen korte tijd werd er meer dan 1000 euro van zijn rekening gehaald.

10 uur geleden
Trouwauto gaat in vlammen op in Meliskerke

MELISKERKE - Aan de Torenstraat in Meliskerke is vrijdagmorgen een trouwauto uitgebrand die een bruidspaar vervoerde. De brand werd rond 11.35 uur gemeld.

10 uur geleden
Extra controles in Goes op hardrijders

GOES - De politie gaat op verschillende wegen in Goes meer controleren op snelheid.

11 uur geleden