Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Trappers in Krabbendijke houdt promotierit

De Trappers in Krabbendijke houdt promotierit

KRABBENDIJKE - Bij fietsvereniging T.C. De Trappers uit Krabbendijke start zaterdag 1 april het zomerseizoen. ‘De openingsrit heeft een speciaal karakter, want ook niet-leden zijn welkom’, laat de club weten.

De openingsrit vanuit Den Inkel in Kruiningen is een promotierit waaraan iedere niet aangesloten racefietser, mannen en vrouwen, zonder verplichting kan meedoen. Er wordt gestart vanaf camping Den Inkel. Vanaf 13.00 uur staat koffie of thee klaar en is er gelegenheid tot kennismaking. Na een korte uitleg over de te volgen routes gaan de groepen om ongeveer 13.30 uur van start voor afstanden van respectievelijk 60, 50 of 25 kilometer. 

Nieuwe leden welkom

‘Wil je eens de gezelligheid proeven van het rijden in een groep? Voel je welkom op deze eerste dag van de zomerreeks op de zaterdagmiddagen. Bij terugkomst in Den Inkel zullen we onder het genot van een drankje napraten over de tocht en vooruitkijken naar wat het seizoen ons te bieden heeft.’ Jaarlijks gaan de clubleden gezamenlijk op pad naar een bestemming buiten Zeeland. ‘Dit jaar is gekozen voor een toertocht in Bazel in België, het heuvellandschap in Limburg en voor de omgeving van Dordrecht waar de Molentocht op het programma staat. Drie ritten met georganiseerde verplaatsing voor de leden en gratis consumpties onderweg. De leden van de club komen uit de hele regio, zelfs van buiten de gemeente Reimerswaal. Er wordt gefietst in drie niveaugroepen. Elke groep heeft een wegkapitein die voor de start met de deelnemers de rit overlegt en onderweg de veiligheid in het oog houdt. We zien ernaar uit om nieuwe leden te kunnen verwelkomen.’ 

Kijk voor meer informatie op www.tcdetrappers.nl.

Meer uit Reimerswaal

Bijeenkomst over nieuwbouw school en gymzaal Wemeldinge

WEMELDINGE - Maandag (17 juni) houdt de gemeente Kapelle een informatiebijeenkomst over de bouwplannen voor het nieuwe Integraal Kind Centrum (IKC) en de nieuwe gymzaal in Wemeldinge. 

23 uur geleden
Darter Kay Schuurbiers Nederland Kampioen bij aspiranten

KRABBENDIJKE - Kay Schuurbiers (14 jaar) uit Krabbendijke is zondag na een spannende strijd Nederlands Kampioen geworden bij de dart-aspiranten.

2 dagen geleden
Mag de vlag uit? Stuur jouw Geslaagd-foto in en straal in de Bode!

KRUININGEN/KAPELLE - De vlag kan vandaag uit bij veel eindexamenleerlingen. Zij krijgen namelijk te horen of zij geslaagd zijn. Ben je geslaagd of wil je iemand die geslaagd is verrassen? Stuur dan jouw geslaagd-foto in en wie weet staat jouw foto volgende week in de Bode!

2 dagen geleden
Onderzoek naar energieoplossing Olzendepolder, eerste resultaten eind dit jaar

KRUININGEN - Hoe kunnen bedrijven in de Olzendepolder in Yerseke slimmer energie gebruiken en elkaar helpen als de één een stroomoverschot heeft en de ander een tekort? Dat moet onderzoek, dat de gemeente Reimerswaal betaalt, uitwijzen. Eind dit jaar worden de eerste resultaten verwacht.

3 dagen geleden
'Groene' tegel tegen zwerfafval onthuld in Wemeldinge

WEMELDINGE - De Kapelse wethouder Jon Herselman, kinderburgemeester Claire en voorzitter Vrouwen van Nu Joke Folmer onthulden vorige week een tegel op het Dorpsplein in Wemeldinge als actie voor een schoner milieu.

3 dagen geleden
Kapelle houdt bijna vier miljoen over van 2023

KAPELLE - De gemeente Kapelle sluit de jaarrekening van 2023 met een positief resultaat van 3,7 miljoen euro. De jaarrekening wordt op 2 juli vastgesteld door de gemeenteraad.

3 dagen geleden
Zonovergoten Classic Races in Wemeldinge

WEMELDINGE - Zaterdag stond in het teken van de 28e editie van de Classic Races in Wemeldinge. Het werd een zonnige editie waarbij het publiek op en top kon genieten van de blinkende motoren.

4 dagen geleden