Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De stembussen zijn officieel geopend

De stembussen zijn officieel geopend

THOLEN - Alle kiesgerechtigde inwoners van de gemeente Tholen kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen bij één van de 14 stembureaus op het eiland. Inwoners kunnen twee keer stemmen: één keer voor de Provinciale Staten en één keer voor de Waterschapsverkiezingen.

De stembussen gingen vanochtend om 07.30 uur open en gaan pas vanavond om 21.00 uur dicht. Wie wil gaan stemmen moet twee dingen niet vergeten: zijn stempassen (je hebt er één per verkiezing, dus je moet twee stempassen meenemen) en een identiteitsbewijs. Is de jouwe verlopen? Dat is geen probleem. Om te kunnen stemmen mag je identiteitsbewijs maximaal vijf jaar verlopen zijn. 

De locatie van de stembureaus bij jou in de buurt staan op je stempas. Maar je mag je stem ook bij ieder ander stembureau in de gemeente Tholen uitbrengen. Let op! Sommige stembureaus zijn niet volledig toegankelijk voor kiezers met een lichamelijke beperking. Kijk voor een overzicht van alle stembureaus op: https://www.tholen.nl/inwoners/verkiezingen/stembureau-s

Meer uit Tholen

Gezellige en muzikale Sinterklaasconcert met Concordia [FOTOALBUM]

THOLEN - Afgelopen zaterdag verwelkomde Muziekvereniging Concordia Sinterklaas en zijn vrolijke pieten voor het jaarlijkse Sinterklaasconcert in hun eigen muziekgebouw. De zaal stond vol en jong en oud genoten van het gezellige en muzikale feest.

2 uur geleden
Mogelijk wolf actief op Tholen, minstens drie schapen gedood [UPDATE]

SINT-MAARTENSDIJK/POORTVLIET - In de buurt van Sint-Maartensdijk is zondagochtend mogelijk een wolf gezien. Een schaap is aangevallen en moest worden ingeslapen vanwege zijn verwondingen. Ook in de Weihoek van Poortvliet zijn twee dode schapen gevonden.

5 uur geleden
Thoolse brandweer ingezet voor 'zeer grote brand' in drie woningen [UPDATE]

BRUINISSE/THOLEN - De brandweer uit Sint-Annaland en Sint Philipsland zijn zondagmiddag uitgerukt voor een uitslaande brand in een tussenwoning in Bruinisse. De brand begon op de bovenverdieping en heeft zich verspreid naar twee andere woningen. Volgens de brandweer gaat het om een 'zeer grote brand'.

21 uur geleden
Militaire oefening op Tholen voor offensieve aanval vanuit het water

THOLEN - Tholen wordt op 4 en 5 december gebruikt als oefenterrein voor de militairen in opleiding van de Koninklijke Marine. Ze gaan een offensieve aanval vanuit het water simuleren. Dus als je een militair tegenkomt, geen paniek. De oefening zal geen invloed hebben op het normale (vaar)verkeer.

23 uur geleden
Op de werkvloer bij Marie-Louise: 'Je kunt niets vergelijken met de thuiszorg' [OP DE WERKVLOER]

Wie kan er mooier vertellen over zijn vak dan degene die er dagelijks mee bezig is. Waar komt zijn of haar liefde voor het vak vandaan? Waarom hebben ze voor dit beroep gekozen? Wat is er nou zo mooi aan het vak? En hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Marie-Louise Moerland van Schutse Zorg Tholen.

1 dag geleden
Let op: Morgenmiddag komt er een NL-Alert testbericht

THOLEN - Op maandag 4 december rond 12.00 uur zal de overheid een NL-Alert testbericht uitzenden. Zo kun je ervaren hoe het is om een NL-Alert te ontvangen. Als je het bericht ontvangt, hoef je niets te doen. Inmiddels ontvangen bijna alle Nederlanders van 12 jaar en ouder (92%) het NL-Alert testbericht.

1 dag geleden
Breda morgen mogelijk bedekt met laagje sneeuw

BREDA - De eerste sneeuwbuien van de herfst zijn onderweg naar Breda. Morgen rond 13:00 uur zullen de buien Noord-Brabant bereiken en kan er een klein laagje sneeuw ontstaan. ''Wil jij van de sneeuw genieten? Kleed je dan warm aan. We verwachten een gevoelstemperatuur van -6 graden'', meldt Weeronline.

1 dag geleden