Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De sportkantine mag morgen weer open!

De sportkantine mag morgen weer open!

De sportkantine mag weer open! En daar zijn heel veel fanatieke sporters blij mee. Niet alleen voor een dorstlessend drankje, maar vooral ook voor het sociale aspect. Medebeheerder van T.O.V in Oud-Vossemeer Pim Douw weet als geen ander dat het dicht blijven van de kantine als een gemis ervaren werd. 

Ieder tennisseizoen is Pim 3 tot 4 keer per week op de baan te vinden en daarbuiten neemt hij regelmatig nog een kijkje bij “zijn” tennisvereniging. In april zou het tennisseizoen weer van start gaan maar dat werd uitgesteld. Inmiddels mag hij de baan weer op maar wedstrijden spelen zit er tot augustus sowieso niet in. Pim vertelt: ”In het begin dacht ik even rust, maar al snel miste ik het erg. Ineens was tennis geen onderdeel meer van mijn leven. Ik keek erg uit naar onze competitie begin mei. Buiten dat deze competitie erg gezellig is zorgt het ook voor geld in het laatje. Ook het open toernooi begin juli, wat altijd een hoogtepunt is, gaat helaas niet door”.

De kantine bleef gesloten tot begin juli, maar deze weer open gaat, is Pim daar erg blij mee. "Je ging de baan op en na je potje tennis was je weer weg. Dat is natuurlijk niet zo gezellig.” Pim die ook medebeheerder is van de vereniging merkt dat het dicht blijven van de kantine wel als een gemis ervaren werd. “Sommige leden vinden het fijn om even te blijven hangen. Vooral de dames van de woensdagochtend hebben het heel erg gemist. Ze zijn erg blij dat de kantine weer open kan!". 

Meer uit Tholen

Tholen organiseert in maart een energiemarkt op het gemeentehuis

THOLEN - De gemeente Tholen organiseert op donderdag 7 maart een energiemarkt in het gemeentehuis. De markt is toegankelijk van 18.00 tot 20.00 uur. Tijdens deze markt kunnen geïnteresseerden vrij inlopen om vragen te stellen en informatie te krijgen over verduurzaming en energiebesparing.

16 uur geleden
Op 27 februari 2024 is alle duurzame energie in Zeeland 'op'

THOLEN - Op dinsdag 27 februari hebben Zeeuwen alle duurzame energie verbruikt die in de provincie Zeeland is geproduceerd. Dat is tenminste als we alle energie die dit jaar opgewerkt in één keer zouden gebruiken. Deze dag wordt beschouwd als de Zeeuwse Green Energy Day.

22 uur geleden
Zo voorkom je dat de vlam in de pan slaat: 'Kook met liefde'

THOLEN - Het overkwam onlangs een paar inwoners van Tholen: De vlam sloeg in de pan. Ze slaagden er zelf in het vuur te blussen met een blusdeken. Ronald van Leeuwen, medewerker Brandveilig Leven bij Veiligheidsregio Zeeland, vertelt wat je wel en niet moet doen als de vlam in de pan slaat.

1 dag geleden
Accelerando kijkt uit naar 9e editie van Kidz in Concert

SINT-ANNALAND - De Stallandse muziekvereniging en basisschool De Casembroot organiseren op zaterdag 9 maart de uitvoering Kidz in Concert. Het concert vindt plaats in de sportzaal van De Wellevaete.

1 dag geleden
The Crazy Little Things doen tribute aan Queen in volle zaal Sint Philipsland

SINT PHILIPSLAND - De Bergse band Crazy Little Things heeft vrijdagavond een indrukwekkend optreden neergezet in Sint Philipsland. Dorpshuis De Wimpel was het podium voor deze tributeband van Queen. Met de Fluplandse Marijn Geluk als leadzanger zorgde de band voor een prachtige voorstelling. 

1 dag geleden
Thoolse verenigingen ontvangen cheque voor inclusieve speeltuinen

THOLEN - Wethouder Corniel van Leeuwen heeft deze week aan vier speeltuinverenigingen op Tholen een cheque overhandigd. Elke vereniging ontvangt een bedrag van 25.000 euro. Hiermee kunnen ze hun speeltuinen 'inclusief' maken, zodat alle kinderen kunnen genieten van het spelen.

2 dagen geleden
Ruim 6 miljoen euro voor Zeeuwse innovaties: 'Er liggen grote uitdagingen'

THOLEN - Zeeuwse bedrijven en organisaties kunnen dit jaar een subsidie aanvragen voor een innovatief project. Er is een subsidiepot van ruim 6 miljoen euro uit het programma OPZuid. Deze subsidie is bedoeld voor projecten die innovatieve oplossingen bieden op het gebied van energie, klimaat, landbouw, grondstoffen en voeding/gezondheid. De eerste subsidieronde loopt tot medio april.

2 dagen geleden