Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De sportkantine mag morgen weer open!

De sportkantine mag morgen weer open!

De sportkantine mag weer open! En daar zijn heel veel fanatieke sporters blij mee. Niet alleen voor een dorstlessend drankje, maar vooral ook voor het sociale aspect. Medebeheerder van T.O.V in Oud-Vossemeer Pim Douw weet als geen ander dat het dicht blijven van de kantine als een gemis ervaren werd.

Ieder tennisseizoen is Pim 3 tot 4 keer per week op de baan te vinden en daarbuiten neemt hij regelmatig nog een kijkje bij “zijn” tennisvereniging. In april zou het tennisseizoen weer van start gaan maar dat werd uitgesteld. Inmiddels mag hij de baan weer op maar wedstrijden spelen zit er tot augustus sowieso niet in. Pim vertelt: ”In het begin dacht ik even rust, maar al snel miste ik het erg. Ineens was tennis geen onderdeel meer van mijn leven. Ik keek erg uit naar onze competitie begin mei. Buiten dat deze competitie erg gezellig is zorgt het ook voor geld in het laatje. Ook het open toernooi begin juli, wat altijd een hoogtepunt is, gaat helaas niet door”.

De kantine bleef gesloten tot begin juli, maar deze weer open gaat, is Pim daar erg blij mee. "Je ging de baan op en na je potje tennis was je weer weg. Dat is natuurlijk niet zo gezellig.” Pim die ook medebeheerder is van de vereniging merkt dat het dicht blijven van de kantine wel als een gemis ervaren werd. “Sommige leden vinden het fijn om even te blijven hangen. Vooral de dames van de woensdagochtend hebben het heel erg gemist. Ze zijn erg blij dat de kantine weer open kan!".

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Tholen

Bestuurder die te water raakte met auto in Vlissingen overleden

VLISSINGEN/OOST-SOUBURG - De bestuurder van de auto die zondagavond aan de Veerhavenweg in Vlissingen te water raakte, is overleden. Dat meldt de politie. Het gaat om een 50-jarige inwoner van Oost-Souburg.

2 uur geleden
Week van de Honing bij Boerderijwinkel Buijsrogge

GOES - Het is lekker en gezond. Het mag klinken als een cliché, maar imker Manuel Nieuwdorp blijft dat vertellen over zijn honing.

2 uur geleden
Drie livestreams tijdens de Week van Popaanzee bij De Spot

MIDDELBURG - Popaanzee en poppodium De Spot hebben de handen ineengeslagen en bieden alsnog een podium aan voor de bands die door corona niet op de affiches verschenen voor de Popaanzee zomertour.

2 uur geleden
'Het is gezond en smaakt veel lekkerder'

VLISSINGEN - Streekproducten doen het goed en steeds meer mensen vinden het leuk om zelf groenten te verbouwen. De coronamaatregelen versterken die trend, merkt voorzitter Jan de Wilde van volkstuinvereniging Levenslust.“Mensen vullen hun vakantie anders in en bedenken dat een volkstuin een leuke bezigheid is”, vertelt De Wilde. “De laatste twee, drie maanden is er meer belangstelling. We hebben inmiddels zelfs een wachtlijst met zo’n tien personen erop.”Uitdaging

2 uur geleden
Singer-songwriter Peter van Best slaat deels nieuwe weg in

SINT-ANNALAND - Hij kent meerdere beroemdheden, had een tijdje contact met sommigen en kreeg zelfs brieven van enkele van hen. Peter zijn muziek is dan wel niet zo bekend in Nederland, in andere landen werd en wordt zijn muziek nog regelmatig op de radio gedraaid.

4 uur geleden
Goese bermen staan er fleurig bij

GOES - Stichting Landschapsbeheer Zeeland nomineert de gemeente Goes voor een landelijke stimuleringsprijs voor goed bermbeheer.

5 uur geleden
Jutbak bij windorgel na 10 jaar vernieuwd

VLISSINGEN - Al bijna 10 jaar staat er een jutbak op het Vlissingse strand, bij het windorgel. De vuilnisbak was aan een opknapbeurt toe en jutters nemen de vernieuwde versie donderdag in gebruik.

5 uur geleden