Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Reilanders spelen 'Een erfenis met een staartje'

De Reilanders spelen 'Een erfenis met een staartje'

RILLAND - Toneelgezelschap De Reilanders speelt vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 'Een erfenis met een staartje' in dorpshuis Luctor et Emergo in Rilland.

Het 38e avondvullende stuk is een blijspel in drie bedrijven, vol verrassingen en komische wendingen. 'De ware aard van de mens komt pas echt boven als het gaat om erfenissen', vertelt de toneelclub over haar voorstelling. 'Emoties kunnen hoog oplopen. Niet vanwege het verdriet om het verlies van een dierbare, maar vanwege de verdeling van de erfenis. Frans Schreuder hoeft daar niet bang voor te zijn als hij erft van oom Ruud. Hij is namelijk enig erfgenaam, want oom Ruud was ongetrouwd en kinderloos. Frans hoeft niets te delen, alles is voor hem. Eén bezoekje aan de notaris en alles is geregeld, zo had hij zich het voorgesteld. Maar zo eenvoudig verloopt het niet. De notaris heeft een grote verrassing voor Frans in petto. De excentrieke oom Ruud heeft een voorwaarde gesteld aan de erfenis...'

Rolverdeling

De rolverdeling: makelaar Frans Schreuder - Hans Bakker, Bart Dijkman (vriend van Frans) - Jacco Jakobsen, Jet Schouten (secretaresse) - Anneke Freijser, Door v.d. Meer (interieurverzorgster) – Maja Geense, Jan van der Boom (tuinman en manusje-van-alles) - Paul Wijnen en Leny Bloemlust – Heleen Vogel.

Kijk voor meer informatie op www.dereilanders.nl.

Meer uit Reimerswaal

Doortrapdag Wemeldinge: lang en veilig blijven fietsen

WEMELDINGE - Op woensdag 29 mei organiseert de gemeente Kapelle een doortrapdag in Wemeldinge. 'Deze dag organiseren we voor ouderen om zo lang en veilig mogelijk te kunnen blijven fietsen', laat de gemeente weten. 'De Doortrapdag vindt plaats in Gasterij Schoudee in Wemeldinge van 9.45 tot 15.00 uur. U kunt gratis meedoen. Het is belangrijk dat u uw eigen fiets meeneemt.'

2 uur geleden
Groot herbestratingsproject in Wemeldinge Noord

WEMELDINGE - Dinsdag begint de herbestrating in het noordelijk deel van Wemeldinge. De komende maanden gaan in fases verschillende straten op de schop.

1 dag geleden
Molentocht op Eerste Pinksterdag: 'Passie voor rijdend erfgoed leeft in Zeeland'

GOES - Al meer dan 34 jaar wordt op de derde zondag van mei de Molentocht gereden waarbij 300 oldtimers de mooiste routes van Zeeland verkennen. Dit jaar vindt het evenement plaats op eerste Pinksterdag. Gestart wordt vanaf Vliegveld Midden Zeeland en de finish is op de Grote Markt in Goes. Onderweg is er altijd een aantal tussenstops, dit jaar bij Rijtuig- en Meubelstoffeerderij C.J. Brouwer in 's-Heer Hendrikskinderen.

2 dagen geleden
Kunstmarkt en Schildersdag in kerktuin Kapelle

KAPELLE - Kapelle Cultureel sluit vandaag traditiegetrouw het evenementenseizoen af met de jaarlijkse Kunstmarkt & Schildersdag.

2 dagen geleden
Toujours Kapelle: Drukke en gezellige zaterdag voor de boeg

KAPELLE - Deze week is het Toujours Kapelle, met herdenkingen, maar ook feestelijke activiteiten. Deze meeste activiteiten vinden deze zaterdag plaats. 

2 dagen geleden
Waterschap begint met jaarlijks onderhoud aan wegen door heel Zeeland

KRUININGEN/KAPELLE - Waterschap Scheldestromen is begonnen met het jaarlijkse groot onderhoud aan waterschapswegen op diverse locaties in Zeeland. 'Sommige wegen worden slechts enkele uren afgesloten, bij andere wegen kan de afsluiting oplopen tot enkele dagen of weken', laat het waterschap weten. 

2 dagen geleden
Drie dagen Kunst- en Natuurroute door Wemeldinge

WEMELDINGE - Kunst- en Natuurroute Wemeldinge viert het 25-jarig jubileum dit pinksterweekeinde. 

3 dagen geleden