Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Poel in Goes skeelert weer buiten

De Poel in Goes skeelert weer buiten

GOES - Wil jij de nieuwe Patrick Roest of Jutta Leerdam worden? Of vind je het gewoon lekker om een rondje op skeelers te rijden en heb je het gevoel dat het fijn zou zijn om dat wat beter te kunnen. Zodat je geen blaren, zere rug of spierpijn hebt en veiliger door het verkeer kan? Kom dan eens met ons mee doen! Op dit moment hebben we veel staters in alle leeftijden en van alle niveaus.

SSC de Poel is sinds 1928 DE Schaats- en Skeeler Club van Zeeland. Vanaf eind maart kun je bij ons zowel maandag als woensdag 18:45 – 20 uur buiten op de skeelerbaan (aan de John Lennonlaan in Goes) komen skeeleren. 

Inline skaten of skeeleren is in de laatste jaren uitgegroeid tot een mondiale sport. Topschaatsers verruilen ’s zomers de schaatsen voor wieltjes. Maar ook als niet-wedstrijdrijder is het fijn om goed te leren rijden! Als je graag een tochtje rijdt en je techniek daarvoor wil verbeteren zodat je geen blessures hebt en veiliger onderweg kunt zijn ben je bij ons ook aan het juiste adres. 

Wij rijden ook samen toertochten zoals de Skeeler-Avondvierdaagse in juni. Skeeleren is dé manier om heel veel calorieën te verbranden terwijl het niet heel zwaar belastend is voor je lichaam. Bij ons trainen alle leeftijden, van 6 tot 66+ en alle niveaus tegelijkertijd op de baan. Dat is wel zo gezellig; samen met je kind of met je oma skeeleren! En we helpen elkaar; iedereen kan tenslotte van iedereen leren.

Veel van onze (jeugd)leden rijden wedstrijden en toertochten in Nederland en België. Die wedstrijden zijn erg gezellig en leuk om mee te maken. Plezier hebben is het belangrijkste doel, en dat komt op de trainingen dan ook goed naar voren.

Onze leden carpoolen twee keer per week vanaf Westkapelle tot Bergen op Zoom en van Hulst tot Ooltgensplaat naar de skeelerbaan in Goes. Ook hebben wij leden in België en in Brabant tot voorbij Breda. Het maakt dus niet uit hoe ver je van Goes af woont, hoe oud je bent of hoe goed of slecht je kunt skeeleren. Iedereen is welkom, ook als je met 3 generaties komt.

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken met onze club? Dan mag je vanaf april drie keer gratis met ons mee trainen op de skeelerbaan in Goes. Kom gerust eens kijken of meedoen op de maandag- en woensdagavond!

Een helm en beschermers zijn verplicht bij skeeleren. Skeelers, een helm en beschermers hoef je niet direct aan te schaffen maar kun je zonodig ter plekke bij ons lenen.[n]

Meer uit Beveland

Radioprogramma 'Dijkstra & Evenblij Ter Plekke' zondag live vanuit Goes

GOES - Het NPO Radio 1-programma 'Dijkstra & Evenblij Ter Plekke' zendt zondagavond uit vanuit buurthuis De Pit in Goes. Presentatoren Erik Dijkstra en Frank Evenblij praten daar onder meer over staalslakken die in de Oosterschelde worden gestort voor de kustverdediging. Vissers en natuurbeschermers vrezen dat de staalslakken sterfte onder kreeften en ander zeeleven veroorzaken.

12 uur geleden
Koningsdag druk en gezellig in Goes

GOES - De weersvoorspellingen waren niet ideaal, maar Goes beleeft een prima Koningsdag.

1 dag geleden
Hotelgast (42) uit Kloetinge mishandelt agenten bij aanhouding

GOES- Een 42-jarige man uit Kloetinge is vrijdagmiddag aangehouden bij een hotel aan de Grote Markt. Hij weigerde het hotel te verlaten nadat hij zich daar niet kon legitimeren. De politie werd gewaarschuwd maar toen zij ter plaatse kwam wilde de man het hotel nog steeds niet verlaten. De politie besloot daarop de man aan te houden maar de verdachte verzette zich hevig. Hij beet een agent in zijn hand en gaf een andere agent een vuistslag. De man is overgebracht naar het politiebureau en zal verder verhoord worden. 

1 dag geleden
Oranje activiteiten en lekkernijen: Koningsdag 2024 van start

GOES - Nederland viert vandaag de 57e verjaardag van koning Willem-Alexander. Ook de gemeenten Goes, Noord-Beveland en Borsele kleuren oranje. 

1 dag geleden
Goes viert Koningsdag zaterdag én zondag

GOES - In Goes is het zaterdag én zondag genieten van feestelijke Koningsdag-activiteiten.

2 dagen geleden
Acht Goesenaren koninklijk onderscheiden bij lintjesregen

GOES - Bij zijn eerste lintjesregen als burgemeester van de gemeente Goes heeft Cees van den Bos vrijdag aan acht inwoners een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Echtpaar De Vos-Dekker en de heren Van den Pol, Nijsse, Remijn, De Kok, De Vries en Lankester zijn allemaal benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

2 dagen geleden
Lintjesregen 2024: koninklijke onderscheiding voor 89 Zeeuwen

MIDDELBURG - De lintjesregen heeft vrijdag 89 Zeeuwen een koninklijke onderscheiding opgeleverd.

2 dagen geleden