Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

‘De ondergaande zon bij Zoutelande blijft een plaatje’

‘De ondergaande zon bij Zoutelande blijft een plaatje’

ZOUTELANDE - Lezeres Jannie van der Maas stuurde deze foto in. ‘De ondergaande zon bij Zoutelande blijft een plaatje’, vindt ze.

De foto staat deze week ook in de gedrukte versie van de Middelburgse & Veerse Bode. Heb jij ook een bijzondere foto gemaakt in de gemeente Veere of Middelburg? Stuur ‘m in en wie weet zie je ‘m terug in de Bode! 

Mail de foto met vermelding van je naam, de locatie en een omschrijving van wat er te zien is naar redactie@uitgeverijdebode.nl onder vermelding van lezersfoto.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Een nieuw ontwerp voor de Meanderlaan en Buitenhovelaan in Dauwendaele

MIDDELBURG - In opdracht van Gemeente Middelburg werkt advies- en ingenieursbureau Sweco aan een nieuw ontwerp voor de Meanderlaan en Buitenhovelaan in de wijk Dauwendaele.

16 uur geleden
Zeeland Nazomerfestival 2021 trekt door hele provincie

Van dinsdag 24 augustus tot en met zaterdag 4 september is het Zeeland Nazomerfestival weer daar. Twaalf dagen theater, muziek en performance, dit jaar voor het eerst door heel Zeeland. Van Sluis tot Ouwerkerk, van Kats tot Middelburg, daartussen en erbuiten. Met een programma vol Nederlandse premières van onder andere Willem de Bruin (The Opposites), Wunderbaum en eigen producties van Theaterproductiehuis Zeelandia. Het festivalhart bevindt zich op de tjalk Vrijbuiter, die elke dag in een andere Zeeuwse haven aanmeert en waarop muzikale acts te zien zijn. Alles conform de geldende coronamaatregelen en op anderhalve meter afstand. De hele programmering is te vinden op theaterzeelandia.nl. De kaartverkoop is op donderdag 22 juli van start gegaan.

18 uur geleden
‘Alles klopt. Niks is verkeerd’

MIDDELBURG - Het Stadspastoraat van de Nieuwe Kerkgemeente in Middelburg heeft graffitikunstenaars Vincent Chrisp en Mick Jansen gevraagd een kunstwerk te maken rondom het thema gelijkwaardigheid. De schilderingen werden op zondag 25 juli onthuld op het verdiepte pleintje aan de Groenmarkt.

18 uur geleden
Wateroverlast in Meliskerke en Zoutelande na flinke regenbui

MELISKERKE - Een flinke regenbui heeft maandagmorgen opnieuw tot wateroverlast geleid in de Bergstraat in Meliskerke. Ook in Zoutelande zijn diverse straten vol water gelopen.

1 dag geleden
FNV brengt ode aan cruciale beroepen in Middelburg

MIDDELBURG - Een drie meter hoog standbeeld als ode aan de onmisbare beroepen is op tour door het hele land. Zorgverlener Anique stond model voor het bronskleurige beeld. Op donderdag 29 juli a.s. komt het beeld voor het eerst naar Zeeland, om te beginnen naar Middelburg. Daarna trekt de Ode aan de onmisbare beroepen door het land.

2 dagen geleden
Magistraal: een nieuwe naam voor Archipelschool de Leeuwenburch in Middelburg

MIDDELBURG - Archipelschool De Leeuwenburch in Middelburg-Zuid heeft een nieuwe naam gekregen. De school gaat verder onder de naam Archipelschool Magistraal. Het is een naam die volgens directeur Oriana Pattinama past bij de leerlingen, de leerkrachten, het onderwijs én bij de Magistraatwijk.

3 dagen geleden
Rijbewijs Middelburger (20) ingevorderd na gevaarlijk verkeersgedrag op Stationsstraat

MIDDELBURG - Het rijbewijs van een 20-jarige automobilist uit Middelburg werd gisteravond ingevorderd door de politie. De man reed in zijn auto over de Stationsstraat en zat met een dusdanig grote ballon voor zijn gezicht dat zijn zicht belemmerd werd.

3 dagen geleden