Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente gaat 'on tour'

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente gaat 'on tour'

THOLEN - Wie naar de nieuwjaarsreceptie van de gemeente wil, tijgt niet meer naar het gemeentehuis. De receptie gaat namelijk on tour wat betekent dat deze ieder jaar op een andere locatie plaatsvindt. Voor 2020 is dat Sassegrave in Scherpenisse. De receptie is niet traditiegetrouw de eerste werkdag na de jaarwisseling, maar de eerste maandag na de kerstvakantie.

De Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Tholen vindt plaats op maandag 6 januari 2020 vanaf 19.30 uur in dorpshuis Sassegrave in Scherpenisse. Trouwe bezoekers zien hier twee opvallendheden in. Deze receptie wordt namelijk al jaren gehouden in het gemeentehuis van Tholen en bovendien de eerst werkdag na de jaarwisseling. "Daar stappen we vanaf", laat burgemeester Ger van de Velde - De Wilde weten.

Ontmoeten

"We gaan on tour. Door van locatie te wisselen hopen we meer of andere mensen te ontmoeten. Verder werken we zo aan zichtbaarheid in de kernen", zo legt ze uit. "De eerste reacties zijn positief. De mensen van Sassagrave waren in ieder geval erg blij met onze komst." Tholen kiest er verder voor om de receptie voortaan pas de eerste maandag na de kerstvakantie. "Veel van onze eigen mensen en trouwe bezoekers waren net na de jaarwisseling vaak nog op vakantie. Door de nieuwe datum willen we iedereen de mogelijkheid bieden elkaar de hand te schudden", besluit de burgemeester. 

Meer uit Tholen

Nathan en Nikita genoten van Stallandse kermis: ‘Hoe gekker, hoe beter’

SINT-ANNALAND - Nathan, Nikita, Roxanne en Zoë hebben net een rondje gelopen op de kermis. Ze zijn nog heerlijk aan het nagenieten onder het genot van een suikerspin. Nathan en Nikita vertellen over hun kermis bezoek.

1 uur geleden
Opgelet: deel Bergen op Zoom zondagmiddag afgesloten voor verkeer

THOLEN - Opgelet voor Tholenaren die zondag richting Bergen op Zoom moeten: Op zondag 21 augustus komt de Ronde van Spanje, La Vuelta, door de gemeente Bergen op Zoom. Het is bijzonder dat er zo’n grote wielerronde door de gemeente komt. Het gemeentebestuur hoopt dan ook dat het langs het parcours rood mag kleuren en dat er veel toeschouwers zullen zijn. 

4 uur geleden
Erik organiseerde het Havenplein Festival: ‘Enorm succes’

SINT-ANNALAND - Terwijl de band het publiek al opwarmt, maken Erik en het barteam zich klaar voor het feestweekend waar ze zo lang naar toe hebben gewerkt. Erik werd door Andre van Ast (eigenaar van Café An de Sloove) gevraagd om te helpen bij het organiseren van een evenement toen er tijdelijk geen braderie mocht plaatsvinden vanwege de covidmaatregelen. Dit werd het Havenplein Festival. Vorig jaar was de eerste keer.

22 uur geleden
Laatste aflevering van tv-programma Au Pairs te zien in Hart van Tholen: ‘See you there’

THOLEN - Aankomende dinsdag is het zover: dan is de Thoolse Emma Smits voor de laatste keer te zien in het televisieprogramma Au Pairs. Het Hart van Tholen nodigt iedereen uit om, in gezelschap van Emma, de laatste aflevering te komen bekijken. 

1 dag geleden
Ruim honderd kramen op grootste braderie van Tholen

THOLEN - Traditiegetrouw organiseert Euromarkt de Thoolse braderie als laatste van het eiland Tholen. Vrijdag 26 augustus en zaterdag 27 augustus belooft het weer een gezellige boel te worden in de binnenstad van Tholen, met ruim 100 standplaatsen met verschillende activiteiten.Vrijdag vanaf 13.00 uur staan de Thoolse ondernemers en andere standplaatshouders klaar om de bezoekers te voorzien van allerlei leuke spulletjes tot 21.00 uur ‘s avonds. Op zaterdag is de braderie geopend van 09.00 tot 19.00 uur. De kramen staan vanaf de Eendrachtsweg, Botermarkt, Kerkstraat, Markt, Stoofstraat, Hoogstraat, Dalemsestraat en de Bebouwdendam.

1 dag geleden
Sfeer op braderie Sint-Annaland zat er, mede door Foligroup Hoogerheide, goed in

SINT-ANNALAND - De sfeer op de braderie in Sint-Annaland zat er, mede door Foligroup uit Hoogerheide, goed in. Foligroup is een samba slagwerkgroep. Zij kwamen deze middag muziek brengen op de braderie. Ben is de leider van de groep.

2 dagen geleden
‘Geen boer, geen bier’: Boeren protesteren met grote hooi-pop bij Poortvliet

THOLEN - Wie de afgelopen dagen richting Poortvliet is gereden, kan het niet ontgaan zijn. Boeren protesteren daar met een grote pop van hooi tegen de nieuwe regels van het kabinet. 

2 dagen geleden