Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De mannen van NOAD'67 moeten aan de bak

De mannen van NOAD'67 moeten aan de bak

Perry Snoep, hoofdtrainer van het eerste elftal van NOAD'67 uit Sint Philipsland, zag de bui al hangen toen de coronaperiode langer duurde dan gehoopt. Hij drukte de spelers dan ook meerdere malen op het hart om vooral aan hun conditie te blijven werken en niet alleen maar op de bank te hangen. Middels een shuttle run test maakte Snoep de balans op. "De uitslag was bijzonder teleurstellend. Ik heb vooraf gezegd dat ik niet als een politieagent controleer wie wel of niet aan zijn conditie werkt, maar blijkbaar hebben de meesten vijf maanden weinig gedaan."

Na de eerste trainingen had Snoep al het vermoeden dat de meeste spelers vooral stil hadden gezeten. "Niet alleen door de basisconditie, maar ook door de blessures die vrijwel direct opspeelde bij sommigen. Van lichte klachten als spierpijn tot pijn aan de liezen, hamstrings en kuiten. Drie, vier spelers zijn nu al geblesseerd en we hebben maar vijftien spelers. Die uitval kunnen we dus niet hebben. Daarom kom ik nu ook niet met straftrainingen of wat dan ook, want dan zijn we verder van huis. Laten we de schade dan maar zoveel mogelijk beperken", zegt de trainer.

Snoep gaat ervan uit dat zijn spelers op korte termijn fit genoeg zijn om de competitie in de derde klasse aan te gaan. "Lopen, basistrainen en voetbalskills, daar moeten ze zich op gaan richten om op heel korte termijn goed voor de dag te komen."

 

Meer uit Tholen

Groepje Tholenaren beklimt Franse berg voor strijd tegen MS

THOLEN - Een groepje mensen uit (onder meer) Tholen heeft maandag de Franse berg Mont Ventoux beklommen. Hiermee wilde zij geld ophalen voor de strijd tegen MS. Dit deden zij onder de naam klimmen voor Ria en Denise. De twee dames kampen zelf met deze ziekte.

13 uur geleden
Op de werkvloer bij Bas en Delano: 'Je moet je aandacht goed bij je werk houden'

Wie kan er mooier vertellen over zijn vak dan degene die er dagelijks mee bezig is. Waar komt zijn of haar liefde voor het vak vandaan? Waarom hebben ze voor dit beroep gekozen? Wat is er nou zo mooi aan het vak? En hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Bas Maas en Delano van Hassel. 

18 uur geleden
Lente 2023 was de op twee na natste sinds 1906

THOLEN - De lente van 2023 was kletsnat. Er viel gemiddeld over het land 226 mm tegen 154 normaal, meldt Rico Schröder van Weeronline. Alleen in 1993 en 1979 was de lente nog natter. Wat betreft temperatuur en zonneschijn was de lente gemiddeld redelijk normaal. De gemiddelde temperatuur in De Bilt bedraagt 9,7 graden tegen 9,9 normaal en de zon scheen 560 uur tegen 565 gebruikelijk.

1 dag geleden
Thoolse ateliers openen de deuren tijdens negende editie OPEN Atelierroute

THOLEN/SINT PHILIPSLAND - De negende editie van de OPEN Atelierroute gaat aanstaande zaterdag van start. Tijdens de route stellen kunstenaars uit de regio hun ateliers en expositieruimten open voor het publiek. 

2 dagen geleden
Aantal honingbijen dat afgelopen winter stierf in Zeeland flink toegenomen

ZEELAND - Het aantal honingbijen dat afgelopen jaar stierf in de winter, is flink toegenomen. Dat blijkt uit onderzoek van de Wageningen Universiteit & Research. In Zeeland stierven er afgelopen winter 27,8 procent meer honingbijen dan normaal. 

2 dagen geleden
Overheid verstuurt volgende week maandag een NL-Alert testbericht

THOLEN - De overheid zendt op maandag 5 juni rond 12.00 uur een NL-Alert testbericht uit. Hierdoor ervaren Nederlanders hoe het is om een NL-Alert te ontvangen bij een noodsituatie, zoals een grote brand of overstroming.

3 dagen geleden
Risico op natuurbranden in Zeeland verhoogd naar 'extra alert'

ZEELAND - Het risico op natuurbranden in Zeeland is zojuist verhoogd naar de fase ‘extra alert’. Dat laat de Veiligheidsregio Zeeland weten. “Dat betekent dat we mensen vragen extra alert te zijn op het ontstaan van brand in de natuur.”

3 dagen geleden