Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

 De lekkerste oliebollen van Zeeland!

De lekkerste oliebollen van Zeeland!

๐——๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ญ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐˜‚๐˜‡๐—ฒ๐—ป!

De familie Hoefnagels vanย Zeeuwse Gebakkraam Terneuzenย werd deze week blij verrast toen er een postauto voor hun kraam stopte. โ€œDat is op zich al bijzonder dat er post voor ons op het adres van het Stadhuisplein wordt bezorgdโ€, vertelt Stefan Hoefnagels. Maar wat de postbode bij zich had, kwam als een complete verrassing: een oorkonde met begeleidende brief waarin stond dat wij met onze oliebollen de 1e plaats in Zeeland hebben behaald! Met als eindcijfer een . Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en super trots op!โ€

De oorkonde is uitgereikt doorย www.oliebollentestonline.nl.ย Een groep van 14 vrijwilligers ondersteund door 2 expert die op zoek zijn naar de beste oliebollen van Nederland. Je kunt je als bakker aanmelden voor de oliebollentest, maar dat kan ook door klanten gedaan worden. โ€œDat laatste was bij ons het gevalโ€, geeft Stefan aan. Onaangekondigd worden in elke provincie bij verschillende verkooppunten oliebollen gekocht. De oliebollen worden onder meer op smaak, kleur, vorm, vullen en vet getest. De test levert per provincie een winnaar op.

De familie Hoefnagels is al 28 jaar een begrip in Terneuzen. Twee generaties lang. โ€œMijn vader is inmiddels met pensioen maar is hier nog regelmatig te vinden. We zijn begonnen op de Markt, eerst met poffertjes, later in de wintermaanden ook met oliebollen. Inmiddels is het Stadhuis al meer dan 15 jaar ons vaste stekkie. Vanaf eind oktober staan we hier met appelbeignets, appelbollen, krentenbollen, berlinerbollen en oliebollen. Voor veel bedrijven verzorgen we ook Nieuwjaarsschalen voor de Nieuwjaarsreceptie.โ€

โ€œOns geheime recept? De liefde voor het vak. We zijn heel trots op onze vaste klanten die dit mogelijk maken. We doen ons best om de titel volgend jaar te behouden.โ€

Tot eind januari vind je Zeeuwse Gebakkraam op het Stadhuisplein in Terneuzen waar je voor de lekkerste oliebollen van Zeeland terecht kunt!

Bron: Stad Terneuzen

Meer uit Zeeland

Meer dan 8.000 vacatures door heel Zeeland

De allereerste Zeeuwse Carriรจrekrant is uit! Met meer dan 8.000 vacatures door heel Zeeland, biedt deze krant een uitgebreid overzicht van kansen en mogelijkheden in de regio.ย  Van technische tot creatieve functies, van startersposities tot leidinggevende functies, de diversiteit aan vacatures weerspiegelt de dynamiek van de Zeeuwse arbeidsmarkt. Heb je de krant nog niet gelezen? Blader dan hier door de digitale pagina's en ontdek jouw volgende professionele avontuur in het prachtige Zeeland.

1 week geleden
Zeeuwen werken verst van huis

Nu we de coronamaatregelen achter ons laten, gaan Nederlanders weer steeds vaker naar kantoor. Zeeuwen hebben de meeste baat bij (deels) thuiswerken, omdat zij met gemiddeld 31,8 kilometer de langste reis afleggen. Landelijk gezien reist een werknemer gemiddeld 22 kilometer naar de werkplek. Dit blijkt uit onderzoek van CVster.nl naar woon-werkafstand.ย ย 

3 weken geleden
HOPPAAA! Foodtruckfestival

HOPPAAA! Foodtruckfestival HOPPAAA! tijdens de meivakantie in Burgh Haamstede! Je hoeft drie dagen lang niet te bedenken wat je op het menu zet of waar je met de kids gaat eten. In de meivakantie strijkt namelijk weer het HOPPAAA! foodtruckfestival neer in Burgh Haamstede! Dit festival heeft het karakter van een grote familie reรผnie en kenmerkt zich door een heerlijk ongedwongen en gezellige sfeer. De leukste foodtrucks presenteren zich, er zijn diverse barretjes, je luistert naar nostalgische hits en voor de kids zijn er volop activiteiten. Het gezinsvriendelijke festival in Burgh Haamstede is van dinsdag 30 april t/m donderdag 2 mei, uiteraard is de toegang gratis. Borrelplanken en smikkelplateaus: Bij de foodtrucks haal je gerechten van over de hele wereld. Van Amerikaanse hotdogs tot Thaise wok gerechten en curryโ€™s. Van loaded nachoโ€™s, Duitse flammkuchen en Mexicaanse tacoโ€™s. Oer-Hollandse frietjes, poffertjes en tostiโ€™s tot authentieke Italiaanse pastaโ€™s, pizzaโ€™s en heerlijke anti pasti. Veel rijdende keukens bieden het shared dining principe aan door middel van een goed gevulde borrelplank of smikkelplateau. โ€œWe zien dat veel vriendenclubjes en gezinnen ervan houden om gerechten met elkaar te delenโ€ aldus Gera van Vliet van evenementenorganisatie Bruisend. Lang tafelen met een drankje erbij en lekkere muziek op de achtergrond. Ondertussen kunnen de kids een sjoel competitie houden, zich laten schminken of een glitter tattoo laten zetten, dat is HOPPAAA!

1 maand geleden
Ruim 250 bezoekers maken kennis met het Delta Climate Center

Zeeland en Vlissingen in het bijzonder hebben woensdag 10 april kennisgemaakt met het Delta Climate Center. Met het evenement โ€˜Maak kennis met het Delta Climate Centerโ€™ in de Lasloods in Vlissingen heeft het nieuwe centrum zich voor het eerst aan de buitenwereld gepresenteerd. Het Delta Climate Center wil met onderzoek en onderwijs bijdragen aan een duurzame toekomst voor de Zeeuwse delta en daarmee deltaโ€™s over de wereld. Voor ruim 250 bezoekers vertelde wetenschappelijk directeur Albert Klein Tank, samen met een aantal medewerkers, hoe het centrum dit gaat doen. Klein Tank stipte vier punten aan die het centrum uniek maken: de samenwerking tussen mbo, hbo en wo in onderwijs en onderzoek, de themaโ€™s water, energie en voedsel en hoe het hier invulling aan geeft, de innovatieve werkvormen waarmee het centrum haar doelen wil bereiken en dat ze de gehele provincie als een living lab ziet.

1 maand geleden
โ€œIedereen moet na het werk weer veilig thuis komenโ€

โ€œWe hebben binnen ons bedrijf aandacht voor veiligheid in de breedste zin van het woord. Iedereen moet immers na het werk weer gezond en veilig thuis kunnen komen. Aandacht voor verkeersveiligheid hoort daar zeker bij. Dat betekent voor ons bedrijf dat we alle voertuigen standaard uitrusten met uiteenlopende veiligheidssystemen, dat we mensen aanspreken op verkeersveilig weggedrag, dat we rekening houden met rust- en rijtijden en chauffeurs goed inwerken op een nieuw voertuig.โ€ Ronald Wielemaker is directeur van het gelijknamige familiebedrijf Wielemaker BV. Dit is een Zeeuwse transportonderneming, waar ongeveer 90 medewerkers dagelijks actief zijn met het inzamelen van afvalstoffen. Daarnaast speelt het bedrijf, met het transport van deelstromen, een logistieke rol in de circulaire ontwikkeling van onze regio. Veel van het werk vindt logischerwijs plaats op de weg. Daarvoor beschikt Wielemaker over ongeveer 70 voertuigen, zoals vuilnisautoโ€™s, haakarmautoโ€™s, portaalautoโ€™s en trekker/oplegger combinaties. Ronald vertelt dat bij de aanschaf van nieuwe voertuigen โ€˜alle vinkjes wat betreft veiligheidssystemen aangaanโ€™. โ€œNatuurlijk! Ik heb het altijd vreemd gevonden dat lichte personenautoโ€™s eerder standaard voorzien werden van airbags dan grote vrachtwagencombinaties. Alle extra veiligheidsmogelijkheden omarmen we, dus zaken als remassistentie, rijbaanassistentie, dodehoeksensoren en cameraโ€™s beschouwen wij steevast als standaard.โ€

1 maand geleden
Kick-off 'Boost the Energy Transition'

Op donderdag 11 april kwamen 18 geselecteerde bedrijven samen voor de kick-off van het opwerkprogramma van de energiechallenge 'Boost the Energy Transition', georganiseerd door Dockwize en Stichting Zeeuwse Publieke Belangen. Dit initiatief heeft als doel om ondernemers, onderzoekers en andere vernieuwers te stimuleren om innovatieve plannen te ontwikkelen voor de energietransitie in Zeeland. Het evenement markeert een belangrijke mijlpaal in de inspanningen om duurzame energieoplossingen te bevorderen, en komt op een cruciaal moment voor de provincie Zeeland, waar de vraag naar dergelijke oplossingen hoog is. Met de helft van de geselecteerde bedrijven uit Zeeland belooft deze challenge een aanzienlijke impact te hebben op het aanpakken van de energie-uitdagingen van de provincie.

1 maand geleden
Zakelijk overnachten met luxe en comfort

Ervaar het gemak van zakelijk overnachten bij Otium Wellness Hotel Roosendaal. Op een centraal gelegen locatie, op slechts 2 autominuten van de A58 en A17 en op een korte 20 minuten rijden van Breda, is dit hotel de perfecte plek voor jouw zakelijke verblijf. De kamers De kamers bieden het comfort en de luxe die je nodig hebt na een lange werkdag. Met een kitchenette voorzien van een spoelbak en magnetron, hoef je niet elke avond uit eten te gaan. En dankzij de gratis wifi kun je ook in het hotel efficiรซnt werken aan jouw taken.

1 maand geleden