Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Kruytenburg FaiR komt eraan

De Kruytenburg FaiR komt eraan

POORTVLIET - “Na twee jaar geen Kruytenburg FaiR, trek ik de stoute schoenen aan en ga een start maken met de organisatie voor de fair 2022”, dat zegt Jackie van Nieuwenhuijzen . Het evenement staat gepland op zaterdag 18 juni.

“De FaiR is een podium en openbare verkoopplek voor kunstenaars, creatievelingen en verzamelaars. Voor de Eeterij staan kramen met enthousiaste deelnemers. Dit jaar onder andere vilt, sieraden, Zeeuwse babbelaars, advocaat, meel van de molen, haakwerk, tassen, accessoires, 2de handsboeken en nog veel meer leuke en creatieve verrassingen. Kortom voor elk wat wils. Kinderen (en volwassenen) kunnen een mini workshop volgen. Een kleuranalyse aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. In en bij de eeterij vind u exposities van schilderijen van regionale kunstenaars”, zo vertelt Jackie.

“U kunt tijdens de fair gratis door onze door de prachtige kruidentuin wandelen. De tuin heeft zo’n 500 uitheemse keuken en medicinale kruiden, vergeten groente en exotische planten. Ook in de kruidentuin en in het natuurgebied wordt er geëxposeerd. De entree voor de FaiR is gratis. U bent welkom vanaf 10.30 tot 17.00 uur. Tevens kunt u op ons terras terecht voor een drankje en een versnapering.”

Voor meer informatie kunt u terecht op de Facebookpagina of telefoonnummer 06-12892530

Wilt u als deelnemer meedoen en een kraam huren deze dag stuur dan een mailtje naar [email protected]

Meer uit Tholen

Auto in de sloot na eenzijdig ongeval op Oud Vossemeersedijk: bestuurder spoorloos

THOLEN - Aan de Oud Vossemeersedijk heeft zojuist een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Bij het voertuig werd geen bestuurders aangetroffen. 

14 uur geleden
Tholensebrug vanaf woensdagavond enkele uren dicht vanwege spoedreparatie

THOLEN - De Tholensebrug is vanaf woensdag tot en met donderdag gesloten voor verkeer. Dit komt door een spoedreparatie.

15 uur geleden
Groepje Tholenaren beklimt Franse berg voor strijd tegen MS

THOLEN - Een groepje mensen uit (onder meer) Tholen heeft maandag de Franse berg Mont Ventoux beklommen. Hiermee wilde zij geld ophalen voor de strijd tegen MS. Dit deden zij onder de naam klimmen voor Ria en Denise. De twee dames kampen zelf met deze ziekte.

1 dag geleden
Op de werkvloer bij Bas en Delano: 'Je moet je aandacht goed bij je werk houden'

Wie kan er mooier vertellen over zijn vak dan degene die er dagelijks mee bezig is. Waar komt zijn of haar liefde voor het vak vandaan? Waarom hebben ze voor dit beroep gekozen? Wat is er nou zo mooi aan het vak? En hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Bas Maas en Delano van Hassel. 

1 dag geleden
Lente 2023 was de op twee na natste sinds 1906

THOLEN - De lente van 2023 was kletsnat. Er viel gemiddeld over het land 226 mm tegen 154 normaal, meldt Rico Schröder van Weeronline. Alleen in 1993 en 1979 was de lente nog natter. Wat betreft temperatuur en zonneschijn was de lente gemiddeld redelijk normaal. De gemiddelde temperatuur in De Bilt bedraagt 9,7 graden tegen 9,9 normaal en de zon scheen 560 uur tegen 565 gebruikelijk.

2 dagen geleden
Thoolse ateliers openen de deuren tijdens negende editie OPEN Atelierroute

THOLEN/SINT PHILIPSLAND - De negende editie van de OPEN Atelierroute gaat aanstaande zaterdag van start. Tijdens de route stellen kunstenaars uit de regio hun ateliers en expositieruimten open voor het publiek. 

3 dagen geleden
Aantal honingbijen dat afgelopen winter stierf in Zeeland flink toegenomen

ZEELAND - Het aantal honingbijen dat afgelopen jaar stierf in de winter, is flink toegenomen. Dat blijkt uit onderzoek van de Wageningen Universiteit & Research. In Zeeland stierven er afgelopen winter 27,8 procent meer honingbijen dan normaal. 

3 dagen geleden