Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Kruytenburg FaiR komt eraan

De Kruytenburg FaiR komt eraan

POORTVLIET - “Na twee jaar geen Kruytenburg FaiR, trek ik de stoute schoenen aan en ga een start maken met de organisatie voor de fair 2022”, dat zegt Jackie van Nieuwenhuijzen . Het evenement staat gepland op zaterdag 18 juni.

“De FaiR is een podium en openbare verkoopplek voor kunstenaars, creatievelingen en verzamelaars. Voor de Eeterij staan kramen met enthousiaste deelnemers. Dit jaar onder andere vilt, sieraden, Zeeuwse babbelaars, advocaat, meel van de molen, haakwerk, tassen, accessoires, 2de handsboeken en nog veel meer leuke en creatieve verrassingen. Kortom voor elk wat wils. Kinderen (en volwassenen) kunnen een mini workshop volgen. Een kleuranalyse aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. In en bij de eeterij vind u exposities van schilderijen van regionale kunstenaars”, zo vertelt Jackie.

“U kunt tijdens de fair gratis door onze door de prachtige kruidentuin wandelen. De tuin heeft zo’n 500 uitheemse keuken en medicinale kruiden, vergeten groente en exotische planten. Ook in de kruidentuin en in het natuurgebied wordt er geëxposeerd. De entree voor de FaiR is gratis. U bent welkom vanaf 10.30 tot 17.00 uur. Tevens kunt u op ons terras terecht voor een drankje en een versnapering.”

Voor meer informatie kunt u terecht op de Facebookpagina of telefoonnummer 06-12892530

Wilt u als deelnemer meedoen en een kraam huren deze dag stuur dan een mailtje naar [email protected]

Meer uit Tholen

Summergames brengt Thoolse jeugd samen

SINT PHILIPSLAND - Onder een stralende zon ging donderdag de derde activiteit van de Thoolse Summergames van start. Veertig kinderen, gewapend met spuitbussen, lieten hun artistieke talenten zien tijdens een graffiti-workshop bij jeugdhonk De Kelder in Sint Philipsland.

1 dag geleden
Weerbericht: 'Aangenaam zomerweer, maar vanavond kans op buien'

THOLEN - De nieuwe week kent een zomerse start met 22 tot 27 graden en veel zon. 's Avonds stijgt wel de kans op (onweers)buien. Dinsdag is tijdelijk een mindere dag met flink wat buien bij maxima rond 22 graden. Vanaf woensdag is het een aantal dagen vrij aangenaam Hollands zomerweer met zon en oplopende temperaturen. Woensdag is het 22 tot 24 graden en donderdag 24 tot 27 graden.

2 dagen geleden
Tot jaarwisseling nog werkzaamheden voor betere bereikbaarheid Tholen

THOLEN - Dit voorjaar werden de nieuwe kruising en de aansluiting op de Molenvlietsedijk geopend. Tot en met het einde van dit jaar vinden er nog verschillende afrondende werkzaamheden plaats.

2 dagen geleden
Op de werkvloer bij accountant Dennis: 'Je bouwt echt een band op met klanten' [OP DE WERKVLOER]

SINT-MAARTENSDIJK - Remmerswaal Accountants & Adviseurs is een accountants- en advieskantoor met vestigingen in Roosendaal, Bergen op Zoom en Sint-Maartensdijk. Samen met zijn collega's zet accountant Dennis de Bruijn zich dagelijks in om klanten te adviseren bij hun administratie, jaarrekening en fiscale aangiften. Klanten van Remmerswaal zijn vooral MKB-bedrijven en particulieren in Zeeland en West-Brabant. Zij bouwen en vertrouwen al sinds 1956 op het kantoor, vooral dankzij het persoonlijke contact.

3 dagen geleden
Begeleidingsvaartuig scouting in de problemen op de Oosterschelde

STAVENISSE- Een begeleidingsvaartuig van de scouting is zaterdagmiddag in de problemen gekomen op de Oosterschelde. De oorzaak was een technisch mankement. Hierdoor had het vaartuig geen voortstuwing meer tijdens de begeleiding van de scoutingleden in  de bijboten. Onder leiding van de brandweer is de hele scoutingvloot begeleid naar de haven van Stavenisse.

3 dagen geleden
Het Schorrekoor met dirigent Ruijten treedt op tijdens Havendag Stavenisse

STAVENISSE - Op zaterdag 20 juli keert de Havendag in Stavenisse terug. Naast kraampjes en oude ambachten is er ook ruimte ingericht om van muziek te genieten. Het Schorrekoor verzorgt een optreden waarbij bezoekers kunnen genieten van een keur van liedjes dat het Schorrekoor ten gehore zal brengen.

3 dagen geleden
Ellis heeft eindelijk een nieuwe aangepaste bus dankzij inzamelingsactie

THOLEN - Ellis van Loenhout uit Tholen heeft sinds kort een nieuwe aangepaste bestelbus. Zij heeft cerebrale parese en kon door een defect aan haar vorige voertuig maandenlang niet meer zelfstandig buiten de stad reizen. Dankzij een inzamelingsactie is er een bedrag van ruim 6.250 euro opgehaald voor een nieuwe auto.

4 dagen geleden