Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

 De Grote Verleiding rijdt MONO

De Grote Verleiding rijdt MONO

“Verkeersveiligheid heeft in ons bedrijf veel aandacht. We willen dat alle medewerkers veilig van en naar het werk kunnen komen en ook tijdens het werk veilig zijn. Daarnaast zijn onze chauffeurs ook ons visitekaartje op de weg. Net zoals wij ons ergeren aan weggebruikers die bellen en appen achter het stuur, willen we niet dat mensen onze chauffeurs zo bekijken.”

Anneke van Hootegem van De Grote Verleiding in Kruiningen vertelt dat zij in oktober van dit jaar met veel enthousiasme hebben meegedaan aan de MONO Helden campagne. De Grote Verleiding is een online boodschappenwinkel waar je kunt kiezen uit ruim 1800 100% biologische levensmiddelen. Naast de webwinkel heeft De Grote Verleiding een eigen bezorgdienst, met twee vaste chauffeurs en twee invalchauffeurs. “We hebben klanten in Zeeland, West-Brabant en de Belgische grensstreek. We hebben wekelijks vaste bezorgroutes. Daarnaast halen onze chauffeurs ook producten op bij regionale telers. We halen zoveel mogelijk producten vers uit de eigen regio.”

Oog voor mens en milieu
De MONO campagne sluit goed aan bij de manier waarop De Grote Verleiding omgaat met mens en milieu. Van de nieuwe Mercedes bestelbussen wordt het dieselverbruik en de snelheid bijgehouden. Verder zijn de bussen uitgerust met een voice control multimediasysteem. Dit maakt een verkeersveilige deelname aan het verkeer mogelijk. “De chauffeurs kunnen het systeem eenvoudig aanroepen en de navigatie wordt gestart. Telefoneren gaat ook op de manier. Hun eigen smartphone kan dus heel makkelijk in de tas of het dashboard blijven. Dat vergt natuurlijk wel een omslag in denken en doen. Niet alleen van de chauffeurs zelf, maar ook van mensen op kantoor. Zij moeten de rijtijden respecteren en niet voortdurend bellen en appen met de chauffeurs. Met de chauffeurs is afgesproken dat zij uitsluitend op hun telefoon mogen kijken zodra ze ergens veilig geparkeerd staan.”

Breed gedragen
Bij de start van de MONO campagne bij De Grote Verleiding  nam het bedrijf het MONO Helden-stokje over van de Provincie Zeeland. De Grote Verleiding is daarmee officieel het eerste bedrijf dat verklaart ervoor zorg te dragen dat haar medewerkers MONO rijden. Uit handen van gedeputeerde verkeersveiligheid Provincie Zeeland en voorzitter van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (het ROVZ) Harry van der Maas ontvingen Anneke en haar man Alex het estafette MONO-Helden stokje en ondertekenden zij het MONO-Helden bord. “Ik ben er trots op dat alle medewerkers het MONO-Helden bord hebben ondertekend. Straks geven wij het MONO-Helden stokje over aan ITN Groep, maar reken maar dat het bord hier blijft hangen. Daarvoor vinden wij aandacht voor MONO rijden en verkeersveiligheid in het algemeen veel te belangrijk.”

Meer uit Zeeland

Zakelijk overnachten bij Otium Wellness Hotel Roosendaal

Zoek je een hotel waar je flexibel een zakelijke overnachting kunt boeken? Ontdek dan het Otium Wellness Hotel in Roosendaal. De comfortabele en luxe kamers zijn volledig uitgerust voor een aangenaam zakelijk verblijf. Met 127 kamers, inclusief een kitchenette met spoelbak en magnetron, hoef je niet elke avond buiten de deur te dineren. Vanaf april is de Wellness geopend. Als je liever buiten de deur eet, bevinden verschillende restaurants zoals het Hooihuis en Mazzeltov zich op slechts twee minuten loopafstand. Maar dat is niet het enige wat de omgeving te bieden heeft. In Leisure Park Roosendaal is van alles te doen, waaronder verschillende sportscholen, een (indoor) golfbaan en het Designer Outlet Roosendaal. Na een lange werkdag kun je ontspannen in onze in-house wellness van Vitae Wellnessresorts.

2 weken geleden
Holland Datacenters opent 22 maart haar deur

Duurzame toekomst van datacenters als basis voor autonome en veilige cyberomgeving Vrijdag 22 maart 2024 Hoe werken we samen aan een toekomstbestendige digitale infrastructuur? En wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor datacenters? Laat je op vrijdag 22 maart 2024 informeren en inspireren tijdens het event De duurzame toekomst van datacenters in de voormalige NAVOatoombunker in Kloetinge. We zoomen in op de cruciale rol van onze digitale infrastructuur op de Nederlandse economie. Experts als Pieter Cobelens, Stijn Grove en Jaco Zoetewij delen hun ervaringen en kennis. "Datacenters als basis voor autonome en veilige cyberomgeving.”

2 weken geleden
De DELTA Ride for the Roses geeft het startschot

Op 1 februari vond de kick-off van de DELTA Ride for the Roses 2024 - het jaarlijkse fietsevenement dat zich inzet voor KWF kankeronderzoek - plaats op het hoofdkantoor van Roompot te Goes, één van de partners van de DELTA Ride for the Roses. De kick-off markeert de officiële start van de inschrijvingen voor de editie 2024. Met een druk op de knop ging het inschrijven live, op de vernieuwde website deltaridefortheroses.nl De bijeenkomst begon met een warm ontvangst en inspirerend welkomstwoord door Baptiste van Outryve, Head of PR & Communication Roompot.

2 weken geleden
Terugblik op de Banenmarkt

1 februari vond de Banenmarkt 'Werken in Zeeland' plaats in de Mythe in Goes. We kijken er positief op terug. Met 1250 bezoekers en ruim 60 bedrijven uit verschillende sectoren, was deze editie wederom succesvol. Bezoekers kregen de gelegenheid om zich te oriënteren op een nieuwe stap in hun carrière, waarbij ze konden netwerken, in gesprek gaan met werkgevers en hun cv laten checken.Dit was de perfecte gelegenheid voor werkzoekenden om connecties te leggen en in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van bedrijven. Verschillende bedrijven stonden open om talent te verwelkomen, waardoor de Banenmarkt een divers scala aan carrièrekansen bood, of je nu een nieuwe uitdaging zocht in de technologische sector, zorg, onderwijs, of elders.

3 weken geleden
Holland Datacenters in Kloetinge opent haar deuren

Hoe werken we samen aan een toekomstbestendige digitale infrastructuur? En wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor datacenters? Laat je op donderdag 29 februari 2024 informeren en inspireren tijdens het event De duurzame toekomst van datacenters in de voormalige NAVO atoombunker in Kloetinge. We zoomen in op de cruciale rol van onze digitale infrastructuur op de Nederlandse economie. Experts als Pieter Cobelens, Stijn Grove en Jaco Zoetewij delen hun ervaringen en kennis. “Datacenters als basis voor autonome en veilige cyberomgeving.” Eric van Scherpenzeel directeur Holland Datacenters B.V.

3 weken geleden
Scoor een BOB in de sportkantine

‘Rondje? Scoor eerst een BOB’; met de Zeeuwse BOB Sport campagne richt het ROVZ (Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland) zich dit jaar nadrukkelijk op sportkantines. Sporters, vrijwilligers, bestuurders en bezoekers van wedstrijden; een drankje in de kantine is vaak een vast onderdeel van de sportbeleving. “Het doel van de BOB Sport campagne is om mensen bewust te maken van verkeersveiligheid en hun eigen rol daarin. Alcohol en verkeer gaan niet samen – niet in de auto, niet op de fiets. Regel dus vóóraf een BOB, als je van plan bent om in de sportkantine iets te drinken. Bezoekers van de sportkantines hiervan bewust maken, zorgt voor meer verkeersveiligheid in Zeeland.” De kantine is vaak dé plek om na te praten, de wedstrijd nog eens door te nemen of na trainingen even te relaxen met teamgenoten en vrienden. In kantines wordt, naast frisdranken, vaak ook bier geschonken. Dat is daar meestal goedkoper dan op een terrasje in de stad. Dit maakt het drinken van alcohol ook makkelijker. Met alle risico’s van dien, want naar huis gaan - op de fiets of met de auto - kan levensgevaarlijk zijn met een slok op. Amanda Flohr, communicatieadviseur van het ROVZ, is actief betrokken bij de Zeeuwse BOB Sport campagne. “Die campagne is belangrijk én nodig”, legt ze uit. “Uit cijfers van Veilig Verkeer Nederland blijkt dat maar liefst een kwart van onze verkeersdeelname voortvloeit uit sportactiviteiten en kantinebezoek. Door ons specifiek op deze groep te richten, kunnen we dus een belangrijke stap zetten op het gebied van verkeersveiligheid.”

4 weken geleden
Twintigjarig bestaan University College Roosevelt

Op 23 januari bestaat University College Roosevelt (UCR) 20 jaar. Dit lustrumjaar wordt gevierd met verschillende interne en externe evenementen, zoals een lezingenreeks en een open dag voor inwoners van Zeeland. 20 jaar UCR In 2004 opende UCR, toen nog Roosevelt Academy, haar deuren. Oprichter en toenmalig Dean Prof. Hans Adriaansens had een kleinschalig college voor ogen, waar studenten vakken op allerlei vakgebieden kunnen combineren, en in een kleinschalige community in het hart van Middelburg wonen. Nu 20 later, is UCR uitgegroeid tot een volwaardig Liberal Arts & Science college, waar bijna 600 studenten verspreid over 4 campuslocaties in Middelburg studeren, wonen, en leven.

4 weken geleden