Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De gratis krant is twee keer zo duur geworden!

De gratis krant is twee keer zo duur geworden!

GOES - De Bevelandse Bode is dé huis-aan-huiskrant van de gemeenten Goes, Borsele en Noord-Beveland. Inwoners krijgen de Bode gratis in de bus of nemen ‘m mee bij een pakmeepunt. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. De papierprijs is namelijk explosief gestegen. Daarom kunnen we jouw steun goed gebruiken.

De lokale krant lezen voelt als vanzelfsprekend. Iedere week krijg je het lokale nieuws en de lokale advertenties gratis op de deurmat. En dat is waardevol. Zowel letterlijk als figuurlijk. Want de kosten van het maken van de krant zijn de laatste maanden explosief gestegen. In zes maanden tijd is de papierprijs meer dan verdubbeld! Dat komt onder andere door schaarste en fors gestegen energiekosten voor het maken van de krant. Daarnaast nemen de kosten voor het huis-aan-huis bezorgen van de krant toe.

Cadeaus

De Bevelandse Bode blijft altijd gratis voor onze lezers. Zowel digitaal, als op papier. Daar staan wij voor. Ook willen we onze Bodes betaalbaar houden voor de lokale ondernemers, zodat zij met hun advertenties de hele gemeenten Noord-Beveland, Borsele en Goes kunnen bereiken. We werken er dan ook hard aan om alle prijsstijgingen het hoofd te bieden. Jij als lezer kunt ons helpen door Vriend van de Bevelandse Bode te worden. Je steunt dan de lokale nieuwsvoorziening. Als dank ontvang je onder meer ieder jaar gratis het Jaarboek Beveland. Ook profiteer je het hele jaar door van toffe lokale acties. Zo ontvingen onze Vrienden vorig jaar gratis een uitgebreid theepakket van LocalTea en chocolade en een rondleiding door het chocolademuseum van Stichting Chocolate Lovers. Vriend van de Bevelandse Bode ben je al voor slechts 29,50 euro per jaar!

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.vriendvandebode.nl. Bedankt voor je steun!

Meer uit Beveland

Gratis duurzame producten voor Borselenaren

HEINKENSZAND - Om mensen bewust te maken en te helpen in deze koudere tijden, biedt de gemeente Borsele gratis duurzame producten aan. In de centrale hal van het gemeentehuis staat sinds maandag een tentoonstelling met duurzame producten en uitleg over de maatregelen.Wethouder Arno Witkam: 'Verandering begint op lokaal niveau. Met deze tentoonstelling willen we niet alleen inwoners inspireren om maatregelen te nemen, maar ze ook aanzetten tot actie door het uitdelen van een gratis product. Zo zetten we ons samen in voor een duurzame omgeving.'Inwoners kunnen de duurzame producten bekijken en er meer informatie over krijgen. Inwoners die hier gebruik van willen maken, mogen naar keuze één product meenemen. Op deze manier wil de gemeente Borsele inwoners een klein steuntje in de rug bieden om hun energiekosten te verlagen. Er staan verschillende producten zoals: ledlampen, stekkerdozen, deurdrangers, waterbesparende douchekoppen, leidingisolatie, radiatorfolie en een brievenbusborstels. Per product staat er uitleg bij op welke manier inwoners dit kunnen gebruiken.Naast de gratis producten, verloot de gemeente Borsele ook acht radiatorventilatoren ter waarde van 65 euro. Inwoners kunnen hun gegevens achterlaten en aan het einde van de tentoonstelling worden er acht lootjes getrokken. De inwoners die in de prijzen zijn gevallen, krijgen hiervan bericht. De tentoonstelling duurt tot en met 14 maart en voor de producten geldt: op is op.

14 uur geleden
Borselse voetbalclubs kijken samen vooruit

LEWEDORP - Recentelijk heeft de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) laten weten dat ze op landelijk niveau meer politieke druk wil uitvoeren om ervoor te zorgen dat alle Nederlandse amateurvoetbalclubs zowel letterlijk als figuurlijk meer ruimte krijgen. Hoe zitten Bevelandse clubs in hun jasje? 

1 dag geleden
Win kaarten voor 'De Jantjes' in Goes met Vrienden van de Bode

GOES - Muziektheater Zeeland voert zaterdag 9 maart 'De Jantjes' op in theater de Mythe in Goes en jij kunt hiervoor kaarten winnen! Weekblad de Bode mag namelijk 15x2 kaartjes, ter waarde van 27,50 euro per stuk, verloten voor deze heerlijke musicalklassieker aan Vrienden van de Bode. Ben je nog geen Vriend? Geen paniek, want dat word je eenvoudig en snel op www.vriendenvandebode.nl.

1 dag geleden
Borsele bezorgd over plan voor bulkopslag Sloegebied

HEINKENSZAND - Evolution Terminals en Vesta Terminals willen in het Sloegebied een bulkopslagvoorziening realiseren voor onder meer ammoniak. In het traject van de vergunningverlening voor de bouw dient de gemeente Borsele een zienswijze in. "De risico's van de extra ammoniaktransporten die deze ontwikkeling met zich meebrengt, zijn naar onze mening niet goed in beeld gebracht", vertelt de Borselse wethouder Kees Weststrate over de zienswijze. Ook vraagt de gemeente te onderzoeken of de ammoniak via buisleidingen kan worden getransporteerd.

1 dag geleden
Tannie Siereveld onderscheiden voor 45 jaar vrijwilligerswerk in Colijnsplaat

COLIJNSPLAAT - Tannie Siereveld-Coppoolse is dinsdag verrast met de gemeentepenning van de gemeente Noord-Beveland, omdat ze al ruim 45 jaar vrijwilligerswerk doet bij zorgcentrum Cleijenborch in Colijnsplaat.

2 dagen geleden
Middelburger aangehouden voor botsing op A58 waarbij auto in brand vloog

's-HEER ARENDSKERKE - Een 38-jarige Middelburger is maandagavond opgepakt voor de botsing op de snelweg A58 waarbij ter hoogte van 's-Heer Arendskerke een auto in brand vloog. 'De Middelburger wordt verdacht van het rijden onder invloed van alcohol en drugs, het weigeren van de bloedproef, het rijden met een geschorst rijbewijs en gevaarlijk rijgedrag', meldt de politie dinsdag. De snelweg was enige tijd dicht door dit ongeluk.

2 dagen geleden
Projectprocedure nieuwe kerncentrales begint, geïnteresseerden kunnen vanaf vrijdag mening geven

BORSSELE - Vrijdag begint het voornemen voor de bouw van twee kerncentrales en het voorstel voor participatie. Dit is de eerste stap van de projectprocedure om tot een definitieve locatiekeuze te komen. Borssele is de voorkeurslocatie voor de bouw. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat nodigt geïnteresseerden tussen 23 februari en 4 april uit om mee te denken over het onderzoek voor de bouw van de twee nieuwe kerncentrales. 

2 dagen geleden