Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De gratis krant is twee keer zo duur geworden!

De gratis krant is twee keer zo duur geworden!

GOES - De Bevelandse Bode is dé huis-aan-huiskrant van de gemeenten Goes, Borsele en Noord-Beveland. Inwoners krijgen de Bode gratis in de bus of nemen ‘m mee bij een pakmeepunt. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. De papierprijs is namelijk explosief gestegen. Daarom kunnen we jouw steun goed gebruiken.

De lokale krant lezen voelt als vanzelfsprekend. Iedere week krijg je het lokale nieuws en de lokale advertenties gratis op de deurmat. En dat is waardevol. Zowel letterlijk als figuurlijk. Want de kosten van het maken van de krant zijn de laatste maanden explosief gestegen. In zes maanden tijd is de papierprijs meer dan verdubbeld! Dat komt onder andere door schaarste en fors gestegen energiekosten voor het maken van de krant. Daarnaast nemen de kosten voor het huis-aan-huis bezorgen van de krant toe.

Cadeaus

De Bevelandse Bode blijft altijd gratis voor onze lezers. Zowel digitaal, als op papier. Daar staan wij voor. Ook willen we onze Bodes betaalbaar houden voor de lokale ondernemers, zodat zij met hun advertenties de hele gemeenten Noord-Beveland, Borsele en Goes kunnen bereiken. We werken er dan ook hard aan om alle prijsstijgingen het hoofd te bieden. Jij als lezer kunt ons helpen door Vriend van de Bevelandse Bode te worden. Je steunt dan de lokale nieuwsvoorziening. Als dank ontvang je onder meer ieder jaar gratis het Jaarboek Beveland. Ook profiteer je het hele jaar door van toffe lokale acties. Zo ontvingen onze Vrienden vorig jaar gratis een uitgebreid theepakket van LocalTea en chocolade en een rondleiding door het chocolademuseum van Stichting Chocolate Lovers. Vriend van de Bevelandse Bode ben je al voor slechts 29,50 euro per jaar!

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.vriendvandebode.nl. Bedankt voor je steun!

Meer uit Beveland

Een kijkje in Ambachtscentrum Goes: 'Hoeden zijn mijn lust en mijn leven'

GOES - Op de Hollandsche Hoeve in Goes komen in het Ambachtscentrum allerlei disciplines samen. Jong en oud kijken er op woensdag en zaterdag hun ogen uit, kunnen er unieke spulletjes kopen en workshops volgen. De atelierhouders tonen hun passie achter de sfeervolle, door leerlingen van de Goese ambachtsschool vervaardigde geveltjes, geïnspireerd op woningen aan de Kleine Kade.

6 uur geleden
GGD: 'Ruim helft Zeeuwse jongvolwassenen ervaart psychische klachten'

GOES - Meer dan de helft van de Zeeuwen van 16 tot en met 25 jaar ervaart psychische klachten. Dit blijkt uit de Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022-2023, laat de GGD Zeeland dinsdag weten. ‘Dit is een groot vragenlijstonderzoek onder ruim 1500 Zeeuwse jongvolwassenen.’

10 uur geleden
Mannen slaan kunstgebit en bril kapot bij verkeersruzie, Borselenaar (25) opgepakt in Tilburg

VLISSINGEN - Bij een verkeersruzie op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen hebben twee mannen maandag een automobilist mishandeld. Het slachtoffer bleef achter met een kapotte bril en kapot kunstgebit. Dankzij hulp van getuigen kon de politie rond middernacht in Tilburg twee verdachten, onder wie een 25-jarige Borselenaar, aanhouden.

11 uur geleden
Topprestatie voor sporthal De Zwake

‘s-GRAVENPOLDER - Sporthal De Zwake in ‘s-Gravenpolder heeft in het kader van de landelijke samenwerking tussen Sportfondsen en JOGG-Teamfit de horeca aangevuld met gezondere keuzes.

12 uur geleden
Mijlpaal: Sawasdee verscheept 100e container voor ontwikkelingshulp

DRIEWEGEN - De Zeeuwse Stichting Sawasdee heeft maandagochtend vanuit Driewegen haar 99e en 100e zeecontainer verscheept met hulpgoederen voor schoolprojecten in Cambodja. 

1 dag geleden
Extra veel mode en lifestyle in Goes tijdens Vriendinnendag

GOES - Vriendinnendag gaf de koopzondag in Goes zondag extra allure. 

1 dag geleden
Op de werkvloer bij de keurslager: 'Dat je als slager 70, 80 uur werkt, is achterhaald'

GOES - Op de werkvloer van de slagerij vond Cees Mol het als jongen soms maar vies ruiken, herinnert hij zich lachend zijn eerste schreden in de slagerswereld. Al gauw rook hij daardoorheen en raakte in de zaak van zijn ouders gefascineerd door het ambacht. “Het is zó veelzijdig”, verklaart Mol. Sinds zijn zestiende werkt hij in deze branche en nu heeft hij al jaren een eigen keurslagerij. “Ik heb nooit iets anders willen doen.”

1 dag geleden