Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Goese Maan breidt padel uit

De Goese Maan breidt padel uit

GOES - Tennis- en Padelvereniging De Goese Maan breidt uit van twee naar vier padelbanen. De twee nieuwe banen komen op de plek van de laatste gravelbaan. Voor tennis blijven er vijf all weather kunstgrasbanen.  

Padel is enorm in opkomst; na aanleg van de eerste twee banen vorig jaar is het ledental met tweehonderd toegenomen. Tijdens de avonden en in het weekeinde is het spitsuur. Daarom deze noodzakelijke, maar vooral mooie uitbreiding. Na het verlenen van de Omgevingsvergunning kan er begin april gestart worden met de bouw. Ook zal binnenkort de traditionele verlichting vervangen worden door ledverlichting. De betrokkenheid van de leden blijkt uit de snelheid waarmee is ingetekend op de obligatielening. De financiering van de nieuwe padelbanen hebben we hiermee als vereniging met elkaar en voor elkaar geregeld; een extern krediet is niet meer nodig. 

Naast padel blijft tennis hoog in het vaandel staan. Leden kunnen voor hun lidmaatschapsgeld zowel tennissen als padellen. Alle banen zijn het gehele jaar door geopend. De saamhorigheid groeit, de vereniging bruist. Naast de interne en open toernooien worden er ook competities gespeeld voor de jeugd en senioren, er is op woensdag een instuifavond, donderdagmorgen een drukbezochte instuif voor 55+, maandagavond een herendubbelcompetitie en sinds kort ook weer een klaverjascompetitie. Vooral in de zomer worden allerlei activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Clubhuis ‘t Maenhuusje is alle doordeweekse avonden open en ook vaak in het weekeinde. Wil je kennismaken met de vereniging, kom dan aanstaande zondag kennismaken met tennis en padel. Er zijn proeflessen van 10.00 tot 12.00 uur. 

Meer informatie: www.degoesemaan.nl

Meer uit Beveland

Handbal in de lift op de Bevelanden

HEINKENSZAND - De handbalsport begint weer op te bloeien in de Bevelandse gemeenten en dat smaakt naar meer voor handbalvereniging GSC in Heinkenszand. Bij de club begint dinsdag (2 april) een nieuw jeugdelftal.

6 uur geleden
Buurtsuper in Borssele feestelijk geopend

BORSSELE - Borssele heeft eindelijk weer een eigen supermarkt. Meer dan een jaar heeft Coöperatie Dorpswelzijn Borssele hieraan gewerkt.

12 uur geleden
Nieuwe campagne om technici naar Zeeland te trekken gelanceerd

TERNEUZEN - Terwijl de krapte op de Zeeuwse arbeidsmarkt enigszins afkoelt, blijft het aantal openstaande vacatures voor technische beroepen groot. De Provincie Zeeland heeft daarom de handen ineengeslagen en start samen met Talent Service Zeeland en zes Zeeuwse bedrijven een campagne. Het doel van de campagne genaamd 'Break Out' is om technici uit binnen- en buitenland te verleiden om naar Zeeland te komen. Op donderdag 28 maart werd de campagne gelanceerd bij Dow in Terneuzen.

12 uur geleden
Avondvierdaagse Heinkenszand begint op maandag 8 april

HEINKENSZAND - Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 april organiseert de Heinkenszandse Kika-KWF Walk & Run weer de avondvierdaagse en hardloopwedstrijd in en om het mooie Heinkenszand.

13 uur geleden
Jubilerend Ovezande gaat zondag voor spektakel met 'Fiets 'm d'r in'

OVEZANDE - Eerste Paasdag (zondag 31 maart) kan iedereen in Ovezande meedoen aan 'Fiets 'm d'r in'.

15 uur geleden
Automobilist ramt gevel van restaurant in Goes

GOES - Een vermoedelijk onder invloed zijnde automobilist heeft woensdag een flinke ravage aangericht in het centrum van Goes. Hij reed tegen de pui van een restaurant aan de Ganzepoortstraat. Een getuige verklaarde dat zij ternauwernood de auto kon ontwijken om niet aangereden te worden.

15 uur geleden
Unesco erkent Schelde Delta gebied als Unesco Global Geopark

Op 27 maart heeft Unesco het in Nederland en België gelegen Schelde Delta gebied het Unesco Global Geopark keurmerk toegekend. Het gebied beslaat ongeveer 5.500 vierkante kilometer en is meteen een van de grootste geoparken ter wereld. Na Geopark De Hondsrug is dit het tweede geopark in Nederland.

17 uur geleden